Sussanne og Sara Isabella – a businessmatch made in heaven

 

Sussanne og Sara Isabella – a businessmatch made in heaven
Mød kvinderne bag den nye succesfulde Be Change Coachuddannelse. Her fortæller de om effekten af et professionelt partnerskab, og om hvordan det på mange måder minder om ægteskabet, der samtidig tilfører din business eller drøm visioner og succes igennem fællesskabet.

Læs videre og få gode råd til personlig og måske endda fælles vækst i din karriere!

Trygheden i ensomheden og væksten i fællesskabet!
Hvordan har du det med relationer? – Og hvordan har du det med uddelegering?  Mange selvstændige har et fantastisk vidunderligt drive, –og vil gerne have kontrol med ALT i deres virksomhed. De elsker det de laver, og det er jo deres virksomhed.  De har skabt den, og det er dem der bestemmer!

Her vi møder vi de første barrierer… Vi har måske hørt, at vi skal koncentrere os om det, som vi er gode til og uddelegere resten til andre, men kan vi det?
Kan vi give slip i tillid?  Kan vi overhovedet uddelegere noget ?  Har vi råd og tør vi?
Lad os begynde med at åbne en smule.  Hvad med at inddrage en samarbejdspartner?

Før Be Change var vi begge selvstændige i mange år. Vi har haft forskellige samarbejder og fantastiske netværksgrupper, men ingen faste samarbejdspartnere!  At indgå et partnerskab i sin virksomhed kan føles skræmmende, besværligt og fastlåst.  Hvad nu hvis det går galt osv.?

Vi har begge haft det sådan, at vi helst ikke ville give slip på kontrollen over det, som vi elsker at lave! Vi har hver især været tilfredse i vores enmandshær!  Partnerskab kan minde meget om et ægteskab, så grundige overvejelser er nødvendige, når man vælger sin partner.  Der vil være opture, og nedture, -og man deler hele baduljen!
Når det går godt, og når det går skidt i privatlivet, så mærker vi det, som hinandens partnere.
Til tider kræver det meget overbærenhed og plads.  Men det er det hele værd!
Glæden ved det vi skaber er dobbelt så stor, fordi vi kan dele den med hinanden. Den begrænsende tankegang, som klamrer sig til kontrollen, holder væksten nede – tænk ud af boksen kvinde. Tænk STORT!

Vores fælles ”barn” er Be Change Coachuddannelsen. Vi nurser den, og vi diskuterer dens fremtid, dens sundhed, dens tryghed, – fuldstændig som to engagerede forældre.

Vi ønsker det bedste for fællesskabet i Be Change, og har derfor brug for at give hinanden den nødvendige plads til at få inspiration andre steder. Fuldstændig som et kærligt ægteskab.  Vi griner tit af det, og kalder hinanden: ”min lille mand, og lille kone”…

Succesen opstår igennem bevidsthed, erkendelser og muligheder!  De næste barrierer er vores fastlåste ”historier” og overbevisninger.  En overbevisning mange af os deler er;
”Det som jeg ikke gider at lave, er der ingen andre der har lyst til!”

DET PASSER BARE IKKE ALTID!

Sara Roland stod midt i skabelsen af et firma (Be Change ), og havde en ambition om noget stort – en drømme Coachuddannelse!  Hun var godt klar over at dagene som ”the lonely rider” var talte, da det havde været mentalt op ad bakke i en del år, hvor hun både skulle motivere sig selv, skabe alt det kreative, sælge produktet, OG være administrativ.

I et stykke tid havde Sara fulgt med i Sussanne’s gøren og laden på Facebook, og var draget af Sussanne´s smukke og kærlige univers. Sara tog initiativ til et møde, som Sussanne heldigvis sagde ja til. Det var nærmest kærlighed ved første blik! Vi klikkede lige med det samme, og nu åbnede mulighederne sig for alvor!

Sussanne Wexø:  Det der åbnede mine øjne var en vidunderlig kvinde,  Sara der kom til mig med en idé.  Jeg var nysgerrig, men da hun begyndte at spørge om jeg ville være partner, tænkte jeg endnu engang: ” Oh shit –lad mig løbe langt væk. Dette betyder endnu mere ansvar og opgaver, som jeg ikke vil nyde. ” Så jeg valgte at være ærlig over for hende – og overfor mig selv!  Jeg begyndte at opremse alle de områder (begrænsninger) der gjorde, at jeg ikke ville være partner.  Sara sad der og lyttede, og fortalte mig så, at det ville hun gerne. Ikke nok med at hun gerne ville de arbejdsområder, som jeg helt ærligt får stress af, så kunne hun godt lide disse opgaver.

Vi indgik samarbejdet, som langsomt udviklede sig til et nært partnerskab/venskab, og siden har vi grinet og grædt sammen, – vi knuser hinanden, danser og hopper af glæde!  Det er som én lang forelskelse, hvor vi ser og støtter hinanden.

Sommetider bliver vi følelsesladede og også frustrerede, og så vender vi tilbage til udgangspunktet. Nemlig at;

– Vi vil hinanden og partnerskabet. – Vi har hver især vores kompetenceområder.
– Vi skal huske at sige til, når der er noget der dræner, os- fordi den anden kan have det på en helt anden måde.

Sådan er det i øvrigt igennem livet. Det skal give mening!  Sommetider stresser vi helt vildt, og tror at vi skal klare alt selv! Det behøver bare slet ikke…

Den perfekte stillingsannonce!
Hvad nu hvis du rent faktisk kunne finde den perfekte samarbejdspartner, der virkelig gider alt det, som du ikke gør,- som rent faktisk supplerer dig og støtter dig.  Det kan være, at der er en derude for dig, – men start med at vide, hvad du vil, – og hvad du helst vil være fri for.

Så kan din indre stillings annonce lyde: Jeg søger en partner der nyder at …
Det som jeg til gengæld vil bidrage med er… Vores fælles mål skal være…
Når du har denne indre stillings annonce klar, er det så meget nemmere at finde den eller de rette personer, der kan booste din business.

Ja, lad os lige vende tilbage til den lidt slidte  -dog ultra coachende og motiverende sætning:
Du kan ikke nå et mål, hvis du ikke kan forestille dig i det. Forestil dig hvordan et eventuelt partnerskab skal være for dig – Ja, helt ned til mindste detalje, og vupti… Så kan det være dig, der gør alt det sjove og slipper resten,- mens at din partner gør det samme! – Fordi I er forskellige, og nyder forskellige arbejdsområder!  Igennem erkendelser og selvindsigt står vi langt stærkere.  Be Change er et match made in heaven, og på samme måde som nære parforhold, kan vi færdigøre hinandens sætninger, fordi vi tuner ind på samme frekvens.  Vi er ikke alene, men har en at dele rejsen med.  Prøv det,- det kan varmt anbefales!

I Kærlighed… Be Change teamet,  Sara Roland & Sussanne Wexø

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om Be Change, så er du velkommen til at besøge www.bechange.dk

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Revitaliser dig selv

Revitaliser dig selv

Dette indhold er sponsoreret Uanset køn og alder vil de fleste gerne have et velplejet og sundt ydre. Alderen har det dog med at sætte sine spor hos de fleste mennesker. Med alderen mister huden i ansigtet og kroppen spændstighed, fylde og fugt. Det skyldes blandt andet, at mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver reduceret, […]

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Her er alt, du skal vide om hårvitaminer

Dette indhold er sponsoreret Frisuren er noget af det, som er med til at udtrykke vores personlighed og stil. Derfor går vi ofte også meget op i, hvordan håret sidder. Vi besøger jævnligt vores frisør, for at få kontrol over frisuren. Dog er det vigtigt, ind i mellem frisørtiderne, at huske at pleje sit hår. […]

En bæredygtig tøj-oplevelse

En bæredygtig tøj-oplevelse

Dette indhold er sponsoreret  Det kan være en udfordring at navigere i en verden fyldt med problematikker og holdninger. Vi skal alle huske at nyde og leve livet, men på samme tid er medierne fyldt med den store klimakrise, som vi ikke må glemme. Vi bliver sat lige i mellem og må til at genoverveje […]

Astrologi artikler
Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper

Kinesiske horoskoper Den kinesiske astrologi har dannet baggrund for mange spændende sagn og historier, ligesom den vestlige, og det er en meget vigtig del af Kinas kultur. Ligesom i den vestlige astrologi opererer kineserne med 12 forskellige dyr. Det der først og fremmest adskiller den kinesiske astrologi fra den vestlige, som de fleste af os kender […]

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Malene fra Boligcious: Gensyn med kluk-flasken

Malene fra Boligcious: Gensyn med kluk-flasken

Det er sådan et fint navn ikk? – Klukflaske… Klukflasken fra Holmegaard har fået sit hyggelige og uhøjtidelige navn ud fra den lyd som flasken siger, når væsker hældes ud og mødes med luften. Kluk kluk kluk.