Sussanne og Sara Isabella – a businessmatch made in heaven

 

Sussanne og Sara Isabella – a businessmatch made in heaven
Mød kvinderne bag den nye succesfulde Be Change Coachuddannelse. Her fortæller de om effekten af et professionelt partnerskab, og om hvordan det på mange måder minder om ægteskabet, der samtidig tilfører din business eller drøm visioner og succes igennem fællesskabet.

Læs videre og få gode råd til personlig og måske endda fælles vækst i din karriere!

Trygheden i ensomheden og væksten i fællesskabet!
Hvordan har du det med relationer? – Og hvordan har du det med uddelegering?  Mange selvstændige har et fantastisk vidunderligt drive, –og vil gerne have kontrol med ALT i deres virksomhed. De elsker det de laver, og det er jo deres virksomhed.  De har skabt den, og det er dem der bestemmer!

Her vi møder vi de første barrierer… Vi har måske hørt, at vi skal koncentrere os om det, som vi er gode til og uddelegere resten til andre, men kan vi det?
Kan vi give slip i tillid?  Kan vi overhovedet uddelegere noget ?  Har vi råd og tør vi?
Lad os begynde med at åbne en smule.  Hvad med at inddrage en samarbejdspartner?

Før Be Change var vi begge selvstændige i mange år. Vi har haft forskellige samarbejder og fantastiske netværksgrupper, men ingen faste samarbejdspartnere!  At indgå et partnerskab i sin virksomhed kan føles skræmmende, besværligt og fastlåst.  Hvad nu hvis det går galt osv.?

Vi har begge haft det sådan, at vi helst ikke ville give slip på kontrollen over det, som vi elsker at lave! Vi har hver især været tilfredse i vores enmandshær!  Partnerskab kan minde meget om et ægteskab, så grundige overvejelser er nødvendige, når man vælger sin partner.  Der vil være opture, og nedture, -og man deler hele baduljen!
Når det går godt, og når det går skidt i privatlivet, så mærker vi det, som hinandens partnere.
Til tider kræver det meget overbærenhed og plads.  Men det er det hele værd!
Glæden ved det vi skaber er dobbelt så stor, fordi vi kan dele den med hinanden. Den begrænsende tankegang, som klamrer sig til kontrollen, holder væksten nede – tænk ud af boksen kvinde. Tænk STORT!

Vores fælles ”barn” er Be Change Coachuddannelsen. Vi nurser den, og vi diskuterer dens fremtid, dens sundhed, dens tryghed, – fuldstændig som to engagerede forældre.

Vi ønsker det bedste for fællesskabet i Be Change, og har derfor brug for at give hinanden den nødvendige plads til at få inspiration andre steder. Fuldstændig som et kærligt ægteskab.  Vi griner tit af det, og kalder hinanden: ”min lille mand, og lille kone”…

Succesen opstår igennem bevidsthed, erkendelser og muligheder!  De næste barrierer er vores fastlåste ”historier” og overbevisninger.  En overbevisning mange af os deler er;
”Det som jeg ikke gider at lave, er der ingen andre der har lyst til!”

DET PASSER BARE IKKE ALTID!

Sara Roland stod midt i skabelsen af et firma (Be Change ), og havde en ambition om noget stort – en drømme Coachuddannelse!  Hun var godt klar over at dagene som ”the lonely rider” var talte, da det havde været mentalt op ad bakke i en del år, hvor hun både skulle motivere sig selv, skabe alt det kreative, sælge produktet, OG være administrativ.

I et stykke tid havde Sara fulgt med i Sussanne’s gøren og laden på Facebook, og var draget af Sussanne´s smukke og kærlige univers. Sara tog initiativ til et møde, som Sussanne heldigvis sagde ja til. Det var nærmest kærlighed ved første blik! Vi klikkede lige med det samme, og nu åbnede mulighederne sig for alvor!

Sussanne Wexø:  Det der åbnede mine øjne var en vidunderlig kvinde,  Sara der kom til mig med en idé.  Jeg var nysgerrig, men da hun begyndte at spørge om jeg ville være partner, tænkte jeg endnu engang: ” Oh shit –lad mig løbe langt væk. Dette betyder endnu mere ansvar og opgaver, som jeg ikke vil nyde. ” Så jeg valgte at være ærlig over for hende – og overfor mig selv!  Jeg begyndte at opremse alle de områder (begrænsninger) der gjorde, at jeg ikke ville være partner.  Sara sad der og lyttede, og fortalte mig så, at det ville hun gerne. Ikke nok med at hun gerne ville de arbejdsområder, som jeg helt ærligt får stress af, så kunne hun godt lide disse opgaver.

Vi indgik samarbejdet, som langsomt udviklede sig til et nært partnerskab/venskab, og siden har vi grinet og grædt sammen, – vi knuser hinanden, danser og hopper af glæde!  Det er som én lang forelskelse, hvor vi ser og støtter hinanden.

Sommetider bliver vi følelsesladede og også frustrerede, og så vender vi tilbage til udgangspunktet. Nemlig at;

– Vi vil hinanden og partnerskabet. – Vi har hver især vores kompetenceområder.
– Vi skal huske at sige til, når der er noget der dræner, os- fordi den anden kan have det på en helt anden måde.

Sådan er det i øvrigt igennem livet. Det skal give mening!  Sommetider stresser vi helt vildt, og tror at vi skal klare alt selv! Det behøver bare slet ikke…

Den perfekte stillingsannonce!
Hvad nu hvis du rent faktisk kunne finde den perfekte samarbejdspartner, der virkelig gider alt det, som du ikke gør,- som rent faktisk supplerer dig og støtter dig.  Det kan være, at der er en derude for dig, – men start med at vide, hvad du vil, – og hvad du helst vil være fri for.

Så kan din indre stillings annonce lyde: Jeg søger en partner der nyder at …
Det som jeg til gengæld vil bidrage med er… Vores fælles mål skal være…
Når du har denne indre stillings annonce klar, er det så meget nemmere at finde den eller de rette personer, der kan booste din business.

Ja, lad os lige vende tilbage til den lidt slidte  -dog ultra coachende og motiverende sætning:
Du kan ikke nå et mål, hvis du ikke kan forestille dig i det. Forestil dig hvordan et eventuelt partnerskab skal være for dig – Ja, helt ned til mindste detalje, og vupti… Så kan det være dig, der gør alt det sjove og slipper resten,- mens at din partner gør det samme! – Fordi I er forskellige, og nyder forskellige arbejdsområder!  Igennem erkendelser og selvindsigt står vi langt stærkere.  Be Change er et match made in heaven, og på samme måde som nære parforhold, kan vi færdigøre hinandens sætninger, fordi vi tuner ind på samme frekvens.  Vi er ikke alene, men har en at dele rejsen med.  Prøv det,- det kan varmt anbefales!

I Kærlighed… Be Change teamet,  Sara Roland & Sussanne Wexø

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om Be Change, så er du velkommen til at besøge www.bechange.dk

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Emilie Jahnnie Sigård: En Sankt Hans drøm

Emilie Jahnnie Sigård: En Sankt Hans drøm

I aften, så tæt ved Sankt Hans, står jeg skulder ved skulder med kvinder gennem tiderne, og jeg føler en stærk og taknemmelig forbundethed. I aften vil jeg tænker på alle disse kvinder, og bålet vil for mig ikke længere repræsentere fortidens rædsel og smerte, men netop den forbundethed og den skønhed og den kærlighed mellem kvinder på tværs af tiden.

Kvindetid med Charlotte Lotus Sommer

Kvindetid med Charlotte Lotus Sommer

Jeg tænker på ren tøsehygge med god mad, rødvin, Asti og spændende samtaler. En tid sammen med veninderne, hvor der bliver råhygget, grinet og grædt

Malene: Veldækket by VIPP

Malene: Veldækket by VIPP

Forleden tilbragte jeg dagen med 12 bloggere fra Danmark og Europa. Vi mødtes kl. 10.00 til morgenmad hos VIPP