2. del af serien: Sådan undgår du de 3 største fejl alt for mange singler begår

 


Træd Udenfor
Han kommer ikke tilfældigvis forbi dit vindue, med mindre det er for at pudse dem, og i så tilfælde, fordi du har hyret ham til det. Hvis han ikke er der hvor du plejer at lede, leder du de forkerte steder. Kom ud blandt mennesker og gerne på egen hånd. Tag en avis med under armen, hvis det gør det nemmere for dig, men lad være med at gemme dig bag den. Danmark er ikke rig på modige mænd, og mængden af utilnærmelige kvinder øger ikke antallet af dem.

Slå Øjnene Op
Det er med voksne som med spædbørn; hvis vi ikke føler os set, udebliver samhørhørighedsfølelsen. Det første skridt til at føle sig set er at slå øjnene op. I bogstavelig forstand. Hvis du ikke slår dine øjne op, møder de ikke en andens. Når vi bliver mødt med et varmt, åbent og nysgerrigt blik bliver vi bekræftet i vores eksistens.

Så kig op, i stedet for ned, på vej til Brugsen. Lad dine øjne møde en tilfældig forbipasserende og hold kontakten lidt længere end hvad du normalvis finder behageligt. Der hvor du mærker et lille strejf af ubehag, er der hvor intimiteten opstår. Intimitet og øjenkontakt bringer os tættere på andre mennesker. Hvis du savner en at dele livet med, er det første skridt på vejen.

Jeg ønsker dig mange lange blikke. Det er der flirten opstår. Og du skal flirte. Meget mere. Når vi flirter åbner vi os. Hvis vi ikke formår at holde os åbne og sårbare, fjerner vi os lige så langsomt fra os selv og hinanden.Der kan være mange grunde til, at man har lukket døren og bygget et værn op omkring sig selv, men der er endnu flere gode grunde til, at lukke op igen.

At flirte er at hengive sig til øjeblikket. At flirte er at undersøge graden af afstand mens man lige så langsomt nærmer sig hinanden.At flirte er at lege og udforske hinanden.At flirte er at vise umiddelbar interesse og være åbenlys omkring det.Det er her du skal vove pelsen. Det er herdu skal slå dine dejlige øjne op og lukke andre ind.Og hvis du får øjenkontakt med en som tilfældigvis ikke falder i din smag, har du jo ikke lovet nogen noget. Du kiggede bare.

Copyright © Ingrid Hegland 2011

Læs om So Long Single
Mangler du modet til at springe ud i det, og har du brug for en der holder dig i hånden? Over 130 singler har allerede modtaget konkrete og velafprøvede værktøjer på workshoppen So Long Single. Årets sidste workshop afholdes lige om lidt og du kan læse mere om den her:
http://ingridhegland.dk/INTENSIVE-WORKSHOPS.html

Gik du glip af den første artikel, og dermed indsigt i den største fejl alt for mange singler begår? Værsgo – du kan læse den lige her:
https://kvindetid.dk/sadan-undgar-du-de-3-st%C3%B8rste-fejl-alt-for-mange-singler-begar/Kvindetidskort1

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Giv dit barn glæden ved skolen igen med den helt rigtige hjælp til lektierne

Gotutor kan give dig et bredt udvalg af fleksible tutorer indenfor et væld af forskellige fag, som kan være med til at hjælpe netop dit barn med lektierne.

Ting du skal have styr på inden juleaften

Ting du skal have styr på inden juleaften

Dette indhold er sponsoreret.  Ja julen er lige om lidt, og vi skal ikke stresse dig mere end højest nødvendigt. Det kan bare ikke benægtes, at det altså er lige om lidt. Derfor er du også nødt til at forholde dig til det. Det kan være svært i den travle hverdag, og derfor vil vi […]

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Det er ikke skammeligt at døje med fysiske og psykiske problemer

Denne artikkel er sponsoreret Det kan være ensomt og umenneskeligt at gå rundt med problemer, som forstyrrer ens livskvalitet. Det kan være alt fra stress på arbejdspladsen til traumer, som skal bearbejdes. Du skal ikke gennemgå dette alene. Dog kan det være svært at bede om hjælp. Alle mennesker har brug for hjælp sommetider. Det […]

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Gaveideer til de 12 stjernetegn, lad dig inspirere.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2019 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Christiane Schaumburg-Müller hos clairvoyant

Det var ikke hokuspokus. Det var følelser, og det handlede om mig. Lykke sagde alt det, jeg egentlig allerede vidste inderst inde, men guderne skal vide, hvor meget det gør at høre et andet menneske sige det, du tænker. Det giver en samhørighed, og vinduet er nu åbent for gensidig dialog.

Fik du læst disse?
Emilie Jahnnie Sigård: En Sankt Hans drøm

Emilie Jahnnie Sigård: En Sankt Hans drøm

I aften, så tæt ved Sankt Hans, står jeg skulder ved skulder med kvinder gennem tiderne, og jeg føler en stærk og taknemmelig forbundethed. I aften vil jeg tænker på alle disse kvinder, og bålet vil for mig ikke længere repræsentere fortidens rædsel og smerte, men netop den forbundethed og den skønhed og den kærlighed mellem kvinder på tværs af tiden.

Kvindetid med Charlotte Lotus Sommer

Kvindetid med Charlotte Lotus Sommer

Jeg tænker på ren tøsehygge med god mad, rødvin, Asti og spændende samtaler. En tid sammen med veninderne, hvor der bliver råhygget, grinet og grædt

Malene: Veldækket by VIPP

Malene: Veldækket by VIPP

Forleden tilbragte jeg dagen med 12 bloggere fra Danmark og Europa. Vi mødtes kl. 10.00 til morgenmad hos VIPP