Zoes historie: Sådan blev jeg reddet fra et liv i smerter

 

Zoes historie: Sådan blev jeg reddet fra et liv i smerter

Zoe har en vigtig historie at fortælle dig, hvis du har ondt i kroppen, er i smerter og føler dig hæmmet kropsligt i din hverdag. Sådan havde hun det nemlig også. Men så fandt hun en kur som gør at hun i dag er smertefri. 

Lad mig starte med at spørge dig om noget: Er du en af dem, der går og har ondt i din krop? I form af gensidige spændinger, der bare ikke vil slippe? Eller har du måske ligefrem smerter eller skader i din krop?

Tænk hvis du kunne være fri for dine smerter og spændinger, om bare 3 måneder!! Hvordan ville det være for dig? Tænk hvis du kunne begynde at komme tilbage til den tilstand du havde, før din krop begyndte at gøre ondt. Hvad ville du så begynde at lave ? Hvordan ville du bruge din krop? Hvordan ville din hverdag se ud, kontra den måde den ser ud på lige nu ?

Jeg havde smerter og kunne næsten ikke gå

Førhen kunne jeg intet af det jeg kan nu. Jeg kunne næsten ikke gå. Pga skader i min krop. Faktisk pga yoga og fordi at jeg overhørte min krops signaler for hvile. Jeg arbejdede 40-50 timer i ugen og lavede yoga hver dag. Jeg trænede, løb og cyklede. Jeg blev ofte forkølet, fik hurtigt spændinger, hvis ikke jeg lige huskede min yoga praksis, jeg drak enorme mængder af the med al for meget sukker i, spiste slik hver dag og levede livet i overhalingsbanen. Fart på. Det kan kun gå for langsomt med at få succes, penge og den krop jeg længtes efter.

Der skete bare det modsatte. For jeg lyttede ikke til min krop. Jeg lyttede til mit hoved og kørte bare derud af. Det gjorde at de små sygdomme i hverdagen (forkølelser, ondt i halsen, influenza) og de små spændinger i hverdagen (let hovedpine, lidt ondt i nakken, besværlig lænd, udfordringer med mine knæ) blev til langvarig sygdom, stress, smerter og til sidst skader der lagde mig ned, sammen med svær depression og selvmordstanker.

Jeg kunne ingenting og var sygemeldt i 6 måneder

Det var kun fordi at systemet pressede mig ud i arbejde, at jeg ikke var sygemeldt i længere tid. For rask, det var jeg ikke. Dog har jeg et sind, der gør at jeg aldrig giver op. Jeg nægtede at vende tilbage til mit gamle liv, som havde gjort dette ved mig. Eller den person jeg var og det JEG havde gjort ved MIG. Jeg er af natur nysgerrig på kroppen, mennesker og livet generelt og det viste sig at være vejen ud af dette smertehelvede. Både fysisk og mentalt. Jeg besluttede mig for at undervise i yoga. I min tid som sygemeldt havde jeg brugt yin yoga og meditation til at komme i kontakt med mig selv og finde ud af hvorfor jeg var endt, hvor jeg var. Jeg følte jo at jeg gjorde alt det rigtige.

Jeg fandt ud af at det at presse sig selv, aldrig er godt. Heller ikke i yoga. Faktisk slet ikke i yoga. Jeg mærkede at det var en helt anden måde at den her form for yoga skulle laves, hvis den skulle hjælpe mig ud på den anden side, af den tilstand jeg var i nu. Jeg kom i kontakt med hvor meget i mit liv, jeg blev drænet af. Jeg så hvor lidt passion, glæde og sommerfugle i maven jeg havde.

Jeg ønskede noget mere og noget andet

Så jeg satte mig for at jeg ville leve af at undervise i yoga og få mig den erfaring og viden det krævede, for at få mit eget op at køre. Jeg brændte for at få budskabet ud, om den her blide måde at helbrede kroppen på. Yoga gjorde mig glad og jeg mærkede passionen, glæden og sommerfuglene i maven vokse, i takt med at jeg fik yogahold op at køre. Inden for en måned, havde jeg 18 hold om ugen. Og var selvforsørgende igen, efter 6 kritiske måneder, både personligt og økonomisk. Folk fik de vildeste resultater, ud af den her måde at lave yoga på.

Jeg underviste i yin yoga, Hatha yoga, Astanga yoga og Flow yoga. Folk kom til mig og skrev til mig hvordan deres spændinger og smerter forsvandt, på bare en enkelt uge. Fortalte mig hvordan deres skader, blev mindre og mindre, for hver gang de lavede yoga. Fordi at de nu kom i kontakt med dem selv, under selve yogaen og kun gjorde det som deres krop havde brug for. Jeg begyndte at se på andre, hvad man rent faktisk kan med den her metode. Den her blide tilgang til kroppen.

Så jeg blev igen nysgerrig. Hvad er det der gør at vi kommer helt derud? Hvor vores kroppe gør så ondt og til sidst næsten intet kan? At vi kommer til skade og bliver syge? Måske endda ender med kroniske tilstande i kroppen. Og hvad er det der rent faktisk virker, i det her?

Er det kun yogaen eller ligger der mere i det? 

Jeg kiggede på min undervisning og de snakke jeg havde med mine deltagere på mine hold og så en rød tråd. Det var også de ting jeg sagde under undervisningen, der gjorde at folk kunne slippe spændinger, smerter og skader, på så kort tid. Samt at jeg stort set aldrig viste, hvad min krop var i stand til. Jeg undergjorde stillingerne, for at gøre det tydeligt for mine deltagere, at det er fuldstændig ligegyldigt hvor langt ned i en given stilling du kan komme, for det handler om DIN følelse i DIN krop. Og vi er åbenbart indstillet sådan, at vi vil kunne det, andre kan. Især vores undervisere. Så efter alle disse år med undervisning, research og nysgerrighed på, hvordan vi bliver smertefrie, har ført til mit online forløb “Nyd dig smidig og smertefri”.

Jeg ved at du kan blive smertefri og fri af dine skader og spændinger, så de ikke længere hæmmer dig i din hverdag. Og ikke nok med at du kan blive fri for dine smerter, skader og spændinger i din krop, du kan nyde dig fri af dem. Det er faktisk den eneste langvarige løsning, efter min overbevisning og erfaring. Efter at have undervist i over 10 år nu, har jeg set den langvarige effekt hos mine kunder. Ikke bare mig selv. Det kræver en omlægning af dit liv, at nå hertil. Hvor du kører dig selv ind til siden, væk fra overhalingsbanen og bliver en del af søndagsbilisterne. På daglig basis.

For rent faktisk at blive smidig og smertefri, må du arbejde med dig selv

Både fysisk og mentalt. De ting jeg sagde under min undervisning, er også en del af mit online forløb “Nyd dig smidig og smertefri” og er blevet til en hel “Guide til din krops sprog”, så du altid kan slå op og se, hvad din krop prøver at fortælle dig, ud fra en given fysisk udfordring. Så gennem meget meget blid yin yoga, mentale øvelser og det at at lære din krops sprog at kende, kan du nå dertil, hvor din krop kommer tilbage til sin naturlige tilstand igen. Der hvor du kan begynde at leve det liv du ønsker og drømmer om. Det liv hvor du kan det, du måske kunne førhen, men ikke kan lige nu.

Som jeg startede med at skrive, kunne jeg næsten ikke gå pga skader i min krop. Jeg var deprimeret og sygemeldt. Jeg har siden da, ikke været langtidssyg og de sygdomme der kommer i hverdagen, varer aldrig lænegere end et par dage. Jeg har aldrig smerter i min krop og mine skader mærker jeg intet til mere. Og de små spændinger og små dagligdags sygdomme der kommer, det er fine tegn til mig, fra min krop, om at det er på tide at drosle endnu mere ned og huske min indre søndagsbilist. Der er intet vi skal nå og alt er muligt. I det rette tempo, vel og mærke ;)

Mit navn er Zoe og jeg er indehaver af Yoga Fra Hjertet, hvor jeg underviser i yin yoga og har kvinder og mænd i forløb, som har virkelig mange smerter og skader i kroppen, og som jeg hjælper med at få det nydelsesfuldt i kroppen og blive smertefri. 

Vil du være en del af mit onlineforløb og blive smidig og smertefri på bare 3 måneder, så kan du læse mere her. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til mig på yogafrahjertetzoe@gmail.com 

”Jeg giver mine allervarmeste anbefalinger til Zoe. Hun er en yoga-mentor og hendes evner til at læse og forstå kroppen er helt vildt fantastiske. Jeg har lavet yoga med Zoe ved flere lejligheder og jeg har aldrig mødt en lærer, som hende. Hun er en formidabel yogalærer, livsvejleder og et menneske, der er gjort af noget helt særligt englestøv og visdom, der rækker langt ud over de flestes. 

Zoe har enorme indsigter i kroppen og sjælen og hvordan vi som mennesker kan leve fra vores kerne og dermed i vores storhed – både fysisk og mentalt. Hun er en fantastisk guide. Hun ser mennesker på en helt særlig måde – rent, råt og nøgent. Det er magisk at blive set af Zoe. Det er magisk at have hende som lærer. Tro mig. Du kommer til at få det godt med hende som din rejseleder. – Din Sundhedsmentor Viktoria Handberg www.dinsundhedsmentor.dk 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Er det tid til en hyggelig pigeaften?

Er det tid til en hyggelig pigeaften?

En gang imellem er der bare ikke noget bedre end at reservere en aften til storhygge med dine nærmeste veninder. Det giver godt humør og fornyet energi at få set de venner, du holder allermest af

Fire gode råd til den kvindelige iværksætter

Fire gode råd til den kvindelige iværksætter

Fire gode råd til den kvindelige iværksætter! Det er ingen hemmelighed, at størstedelen af alle iværksættere er mænd. Artiklen her er dedikeret til kvinder, som har været både modige og ambitiøse nok til at gå iværksættervejen.

Har du en sund hund? Så får du også et sundt barn

Har du en sund hund? Så får du også et sundt barn

Har du en sund hund? Om man tror på det eller ej, må være op til en selv, men måske er det en god undskyldning, for at skaffe sig en firbenet bedste ven.

Astrologi artikler
Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 50 Ugen, der kommer Der er ikke større temaer i gang, men man kan roligt sige, […]

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017

Kvartalshoroskoper for oktober – december 2017 Hvad har du i vente i årets efterårs måneder. Ønsker du et personligt årshoroskop for kun 149,- så klik HER  Du kan også læse dit kærlighedshoroskop hver måned på Kvindetid! Rigtig god fornøjelse med Kvartalshoroskoperne! . VÆDDEREN  Det bliver nogle spændende måneder. Det starter med en god fokus på dit daglige arbejde og […]

Fik du læst disse?
Anina i Afrika: What A night – 70 års fødselsdag ROCKS

Anina i Afrika: What A night – 70 års fødselsdag ROCKS

Babu fylder 70. Han starter dagen med en løbetur og her er vel omkring de 28 grader om morgenen.

Nyt fra The Body Shop: Wild Argan

Nyt fra The Body Shop: Wild Argan

Berber-kvinderne har i århundreder anvendt arganolien, som en del af deres hamman-skønhedsritualer bl.a. for at beskytte og pleje deres hud og hår mod den nådesløse sol og de tørre ørkenvinde fra Sahara

Michelle Hviid: Jeg elsker

Michelle Hviid: Jeg elsker

Halvkærligt (men hånligt) siger de, “Du er god til at forelske dig” (med et usynligt spørgsmålstegn bagefter). Man venter på, at jeg forholder mig til det de siger. Det gør jeg så nu. Ja. Han er pisseklog og sjov, modig og indsigtsfuld, intelligent og lækker – og min. Klart jeg hægtede mig totalt fast. Igen.