The Wedding Planner: Den gode fest findes i detaljerne

 

Den anden liste er en leverandøroversigt. Denne liste skal indeholde alt om de aftaler, der er indgået for brylluppet. Hvem leverer de forskellige varer eller servicer; transport i hestevogn, bryllupskagen, blomster til feststedet, musik under middagen og måske dj til festen. Hvad er aftalen med leverandøren, tidspunkt m.v. og hvem skal man kontakte, hvis noget går galt. Og husk, her er det ikke nok med telefonnummeret til firmaets kontor. Man skal kunne kontakte en person, der svarer telefonen på en lørdag. Hvis brylluppet bliver holdt et sted, hvor brudeparret selv har sørget for catering, skal der også været kontaktdetaljer på tjenere og kokke, og det skal selvfølgelig også være noteret, hvornår tjenerne ankommer og tager hjem igen.

Begge lister er omfattende og kan vise sig at være det, der redder det hele, hvis der er noget der går galt. Når man laver sine lister, kan man tage udgangspunkt i budgettet og tjeklisten, hvis man har brugt en. Man kan kigge på de ting, man har købt eller bestilt, og hvis disse ting spiller en rolle i afviklingen af brylluppet, skal det med på listen. Man behøver jo ikke at skrive ned, hvor kjolen er købt og nummeret på det firma, der har lavet invitationerne. Det har jo ikke afgørende betydning på selve dagen. Når man så har lavet sine lister, kan man spørge en af gæsterne eller en af forældrene til brudeparret, om de mener, at man har alt på plads. Kunne de forestille sig noget, der kunne gå galt, og som man ikke har på sine lister.

Hvis man har gjort sig alle disse forberedelser, og man er sikker på, at alt er dækket ind, kan man, som brudepar, være helt sikker på, at det hele kommer til at gå helt fint. Når man nu har brugt mange måneder, og sikkert også mange penge, på at planlægge det perfekte bryllup, ville det jo være rigtigt ærgerligt, hvis der var noget, der glippede i afviklingen af brylluppet.

Hyr en bryllupsarrangør
Jeg mener, at alle brudepar har fortjent at få deres drømmebryllup, og man kan selv gøre meget for at sikre, at der ikke er noget, der er overladt til tilfældighederne. Men hvis kaos altid hersker i jeres omgivelser, kunne det være en fornuftig investering, at hyre en bryllupsarrangør til at bevare det helt kølige overblik på dagen.

FLERE ARTIKLER FRA MIE

Slot, Forsamlingshus eller?
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-slot-forsamlingshus-eller/

Bryllupskagen – Skal se fantastisk ud og smage himmelsk
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-bryllupskagen-%e2%80%93-skal-se-fantastisk-ud-og-smage-himmelsk/

Denise og Anders Bryllup
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-denise-anders-bryllup/

Ude godt hjemme bedst
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-ude-godt-hjemme-bedst/

Her kan du booke Mie
E-mail: mail@themainevent.dk
Website: www.themainevent.dk
Facebook: www.facebook.com/themaineventdkKvindetidskort1

Kvindetid artikler
Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen. Efter en del år i selvudviklingsfaget, må jeg erkende, at kroppen fylder mere og mere i min passion, og derfor giver det mening, at give den fuld skrue, når det kommer til kroppen i forbindelse med coachingfaget.

København din…. Lune gryde!

København din…. Lune gryde!

Når man som jeg, en fuldmoden kvinde i sin bedste alder, vælger… at presse sin krop OG sind gennem en vridemaskine – Så kunne du måske godt ha´ sørget for, bare en ANELSE mildere temperature.

Det siger dit mobilcover om dig

Det siger dit mobilcover om dig

Vi lever i en smartphonekultur, hvor telefonerne dikterer vores liv. Vi har det med at gå ligeså meget op i, hvad vi iføre vores telefon, som os selv. Men har du egentlig tænkt over, hvad dit mobilcover siger om dig?
Vi giver dig her fire forskellige typer.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 17 Ugen, der kommer Ugen bærer præg af to dynamiske aspekter, Merkur kvadrat Saturn, Mars konjunktion […]

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Fik du læst disse?
Boligcious tester Pantone Mood Food

Boligcious tester Pantone Mood Food

Der er mange dele og de kan samles og stables som man har lyst. Mood Food kommer i et væld af lækre farver,

Liselotte Vejborg: Tag låget af gryden og slip bekymringerne fri

Liselotte Vejborg: Tag låget af gryden og slip bekymringerne fri

Hver dag er der sådan cirka 60.000 tanker, der ryger gennem dit system. Kun 5 % af de mange tanker er nye, og det betyder, at hele 57.000 af dine daglige tanker er gengangere. Desværre er det også sådan, at cirka 80 % af de tilbagevendende tanker er negative, og dermed er du som menneske ikke bare et vanedyr – du er et vanedyr, der bekymrer sig.

Gratis webinar Arne Nielsson – Restituer og skab større overskud

Gratis webinar Arne Nielsson – Restituer og skab større overskud

Kom med på 1 times gratis webinar med Arne Nielsson den 30. november kl. 20-21. Samfundet begynder at være i plus og forbruget øges. Flere jobåbninger er på vej, men hvorfor er trivslen så under pres?