The Wedding Planner: Den gode fest findes i detaljerne

 

Den anden liste er en leverandøroversigt. Denne liste skal indeholde alt om de aftaler, der er indgået for brylluppet. Hvem leverer de forskellige varer eller servicer; transport i hestevogn, bryllupskagen, blomster til feststedet, musik under middagen og måske dj til festen. Hvad er aftalen med leverandøren, tidspunkt m.v. og hvem skal man kontakte, hvis noget går galt. Og husk, her er det ikke nok med telefonnummeret til firmaets kontor. Man skal kunne kontakte en person, der svarer telefonen på en lørdag. Hvis brylluppet bliver holdt et sted, hvor brudeparret selv har sørget for catering, skal der også været kontaktdetaljer på tjenere og kokke, og det skal selvfølgelig også være noteret, hvornår tjenerne ankommer og tager hjem igen.

Begge lister er omfattende og kan vise sig at være det, der redder det hele, hvis der er noget der går galt. Når man laver sine lister, kan man tage udgangspunkt i budgettet og tjeklisten, hvis man har brugt en. Man kan kigge på de ting, man har købt eller bestilt, og hvis disse ting spiller en rolle i afviklingen af brylluppet, skal det med på listen. Man behøver jo ikke at skrive ned, hvor kjolen er købt og nummeret på det firma, der har lavet invitationerne. Det har jo ikke afgørende betydning på selve dagen. Når man så har lavet sine lister, kan man spørge en af gæsterne eller en af forældrene til brudeparret, om de mener, at man har alt på plads. Kunne de forestille sig noget, der kunne gå galt, og som man ikke har på sine lister.

Hvis man har gjort sig alle disse forberedelser, og man er sikker på, at alt er dækket ind, kan man, som brudepar, være helt sikker på, at det hele kommer til at gå helt fint. Når man nu har brugt mange måneder, og sikkert også mange penge, på at planlægge det perfekte bryllup, ville det jo være rigtigt ærgerligt, hvis der var noget, der glippede i afviklingen af brylluppet.

Hyr en bryllupsarrangør
Jeg mener, at alle brudepar har fortjent at få deres drømmebryllup, og man kan selv gøre meget for at sikre, at der ikke er noget, der er overladt til tilfældighederne. Men hvis kaos altid hersker i jeres omgivelser, kunne det være en fornuftig investering, at hyre en bryllupsarrangør til at bevare det helt kølige overblik på dagen.

FLERE ARTIKLER FRA MIE

Slot, Forsamlingshus eller?
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-slot-forsamlingshus-eller/

Bryllupskagen – Skal se fantastisk ud og smage himmelsk
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-bryllupskagen-%e2%80%93-skal-se-fantastisk-ud-og-smage-himmelsk/

Denise og Anders Bryllup
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-denise-anders-bryllup/

Ude godt hjemme bedst
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-ude-godt-hjemme-bedst/

Her kan du booke Mie
E-mail: mail@themainevent.dk
Website: www.themainevent.dk
Facebook: www.facebook.com/themaineventdkKvindetidskort1

Kvindetid artikler
Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen. Efter en del år i selvudviklingsfaget, må jeg erkende, at kroppen fylder mere og mere i min passion, og derfor giver det mening, at give den fuld skrue, når det kommer til kroppen i forbindelse med coachingfaget.

København din…. Lune gryde!

København din…. Lune gryde!

Når man som jeg, en fuldmoden kvinde i sin bedste alder, vælger… at presse sin krop OG sind gennem en vridemaskine – Så kunne du måske godt ha´ sørget for, bare en ANELSE mildere temperature.

Det siger dit mobilcover om dig

Det siger dit mobilcover om dig

Vi lever i en smartphonekultur, hvor telefonerne dikterer vores liv. Vi har det med at gå ligeså meget op i, hvad vi iføre vores telefon, som os selv. Men har du egentlig tænkt over, hvad dit mobilcover siger om dig?
Vi giver dig her fire forskellige typer.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 17 Ugen, der kommer Ugen bærer præg af to dynamiske aspekter, Merkur kvadrat Saturn, Mars konjunktion […]

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Fik du læst disse?
Charlotte Sommer: Positiv Energi, Power og Personlig udvikling

Charlotte Sommer: Positiv Energi, Power og Personlig udvikling

Klik ind hvis – Du er i tvivl om, hvad DU virkelig vil med dit liv. Har svært ved at få din power til at skinne igennem. Eller bare er sur, muggen og tvær.

10 kendetegn ved en ægte gentleman

10 kendetegn ved en ægte gentleman

En ægte gentleman kan være svær at finde disse dage. Som samfund er vi generelt blevet mere egoistiske og fokuserede på vores egen vej gennem livet, hvilket begrænser overskuddet til at følge idealerne, der er grundlæggende for det at være en gentleman.

Kom til Sexdebat: Ødipuskomplekset – hvad rager det os?

Kom til Sexdebat: Ødipuskomplekset – hvad rager det os?

Aftenen kræver ingen forhåndskundskaber, og deltagerne kan være med på en lytter eller blande sig efter behag. Incl ost og ’vin ad libido’ til