The Wedding Planner: Den gode fest findes i detaljerne

 

Den anden liste er en leverandøroversigt. Denne liste skal indeholde alt om de aftaler, der er indgået for brylluppet. Hvem leverer de forskellige varer eller servicer; transport i hestevogn, bryllupskagen, blomster til feststedet, musik under middagen og måske dj til festen. Hvad er aftalen med leverandøren, tidspunkt m.v. og hvem skal man kontakte, hvis noget går galt. Og husk, her er det ikke nok med telefonnummeret til firmaets kontor. Man skal kunne kontakte en person, der svarer telefonen på en lørdag. Hvis brylluppet bliver holdt et sted, hvor brudeparret selv har sørget for catering, skal der også været kontaktdetaljer på tjenere og kokke, og det skal selvfølgelig også være noteret, hvornår tjenerne ankommer og tager hjem igen.

Begge lister er omfattende og kan vise sig at være det, der redder det hele, hvis der er noget der går galt. Når man laver sine lister, kan man tage udgangspunkt i budgettet og tjeklisten, hvis man har brugt en. Man kan kigge på de ting, man har købt eller bestilt, og hvis disse ting spiller en rolle i afviklingen af brylluppet, skal det med på listen. Man behøver jo ikke at skrive ned, hvor kjolen er købt og nummeret på det firma, der har lavet invitationerne. Det har jo ikke afgørende betydning på selve dagen. Når man så har lavet sine lister, kan man spørge en af gæsterne eller en af forældrene til brudeparret, om de mener, at man har alt på plads. Kunne de forestille sig noget, der kunne gå galt, og som man ikke har på sine lister.

Hvis man har gjort sig alle disse forberedelser, og man er sikker på, at alt er dækket ind, kan man, som brudepar, være helt sikker på, at det hele kommer til at gå helt fint. Når man nu har brugt mange måneder, og sikkert også mange penge, på at planlægge det perfekte bryllup, ville det jo være rigtigt ærgerligt, hvis der var noget, der glippede i afviklingen af brylluppet.

Hyr en bryllupsarrangør
Jeg mener, at alle brudepar har fortjent at få deres drømmebryllup, og man kan selv gøre meget for at sikre, at der ikke er noget, der er overladt til tilfældighederne. Men hvis kaos altid hersker i jeres omgivelser, kunne det være en fornuftig investering, at hyre en bryllupsarrangør til at bevare det helt kølige overblik på dagen.

FLERE ARTIKLER FRA MIE

Slot, Forsamlingshus eller?
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-slot-forsamlingshus-eller/

Bryllupskagen – Skal se fantastisk ud og smage himmelsk
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-bryllupskagen-%e2%80%93-skal-se-fantastisk-ud-og-smage-himmelsk/

Denise og Anders Bryllup
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-denise-anders-bryllup/

Ude godt hjemme bedst
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-ude-godt-hjemme-bedst/

Her kan du booke Mie
E-mail: mail@themainevent.dk
Website: www.themainevent.dk
Facebook: www.facebook.com/themaineventdkKvindetidskort1

Kvindetid artikler
Nedtrapning PLEEEASE… Bring it on!

Nedtrapning PLEEEASE… Bring it on!

De sidste par måneder har, tro mig, budt på mange løbe-oplevelser. Her er jeg nu, første uge af nedtrapningen er gået – og rent mentalt, slapper jeg mere af – der ligger ingen lange lange træningsture forude, som jeg skal være klar til.

Kling-klang, verden kalder!

Kling-klang, verden kalder!

Billede af Fotograf Brita Fogsgaard. Jeg sidder på cafe Liva midt i cabareten ’Åh, et generationsudbrud’ sammen med en kær veninde. 5 kvarter, hvor menneskene og verden, mænd og kvinder, spiddes festligt og skarpt af to vidunderligt morsomme kvinder, Pernille Sørensen og Mette Marckmann.

Mød drømmefyren gennem netdating

Mød drømmefyren gennem netdating

Gør dig selv den tjeneste at tro på dig selv og dine kvaliteter. Det vil give dig et godt udgangspunkt, når du skal date. Samtidig, tag det som en oplevelse, og hav det sjovt med at møde forskellelige mennesker. Det behøver ikke at være så alvorligt – eller, ikke til en start.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 17 Ugen, der kommer Ugen bærer præg af to dynamiske aspekter, Merkur kvadrat Saturn, Mars konjunktion […]

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Fik du læst disse?
Rikke Majgaard: Brug dine malerier og billeder på ny vis

Rikke Majgaard: Brug dine malerier og billeder på ny vis

Har du nogle malerier, som bare står i pulterkammeret, som du måske er lidt træt af at kigge på eller de lærreder, som du aldrig har fået malet det maleri på, kan de måske alligevel bringe nyt til din bolig. Vend dem om og brug ‘bagsiden’!

Ditte Okman – Hvilken slapsvans planlægger utroskab?

Ditte Okman – Hvilken slapsvans planlægger utroskab?

Er systematiseret utroskab virkelig dagens bedste bud på bedre livskvalitet i parforholdet? Læs Dittes klumme

Kvindetid med Dorte Rømer

Kvindetid med Dorte Rømer

De smarte mødre i Hellerupvuggestuen sender mig medlidende blikke – det har taget mig lang tid at acceptere; men Kvindetid er bare ikke noget, jeg kan