The Wedding Planner: Den gode fest findes i detaljerne

 

Den anden liste er en leverandøroversigt. Denne liste skal indeholde alt om de aftaler, der er indgået for brylluppet. Hvem leverer de forskellige varer eller servicer; transport i hestevogn, bryllupskagen, blomster til feststedet, musik under middagen og måske dj til festen. Hvad er aftalen med leverandøren, tidspunkt m.v. og hvem skal man kontakte, hvis noget går galt. Og husk, her er det ikke nok med telefonnummeret til firmaets kontor. Man skal kunne kontakte en person, der svarer telefonen på en lørdag. Hvis brylluppet bliver holdt et sted, hvor brudeparret selv har sørget for catering, skal der også været kontaktdetaljer på tjenere og kokke, og det skal selvfølgelig også være noteret, hvornår tjenerne ankommer og tager hjem igen.

Begge lister er omfattende og kan vise sig at være det, der redder det hele, hvis der er noget der går galt. Når man laver sine lister, kan man tage udgangspunkt i budgettet og tjeklisten, hvis man har brugt en. Man kan kigge på de ting, man har købt eller bestilt, og hvis disse ting spiller en rolle i afviklingen af brylluppet, skal det med på listen. Man behøver jo ikke at skrive ned, hvor kjolen er købt og nummeret på det firma, der har lavet invitationerne. Det har jo ikke afgørende betydning på selve dagen. Når man så har lavet sine lister, kan man spørge en af gæsterne eller en af forældrene til brudeparret, om de mener, at man har alt på plads. Kunne de forestille sig noget, der kunne gå galt, og som man ikke har på sine lister.

Hvis man har gjort sig alle disse forberedelser, og man er sikker på, at alt er dækket ind, kan man, som brudepar, være helt sikker på, at det hele kommer til at gå helt fint. Når man nu har brugt mange måneder, og sikkert også mange penge, på at planlægge det perfekte bryllup, ville det jo være rigtigt ærgerligt, hvis der var noget, der glippede i afviklingen af brylluppet.

Hyr en bryllupsarrangør
Jeg mener, at alle brudepar har fortjent at få deres drømmebryllup, og man kan selv gøre meget for at sikre, at der ikke er noget, der er overladt til tilfældighederne. Men hvis kaos altid hersker i jeres omgivelser, kunne det være en fornuftig investering, at hyre en bryllupsarrangør til at bevare det helt kølige overblik på dagen.

FLERE ARTIKLER FRA MIE

Slot, Forsamlingshus eller?
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-slot-forsamlingshus-eller/

Bryllupskagen – Skal se fantastisk ud og smage himmelsk
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-bryllupskagen-%e2%80%93-skal-se-fantastisk-ud-og-smage-himmelsk/

Denise og Anders Bryllup
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-denise-anders-bryllup/

Ude godt hjemme bedst
http://kvindetid.dk/the-wedding-planner-ude-godt-hjemme-bedst/

Her kan du booke Mie
E-mail: mail@themainevent.dk
Website: www.themainevent.dk
Facebook: www.facebook.com/themaineventdkKvindetidskort1

Kvindetid artikler
Lev Dit Modige Liv!

Lev Dit Modige Liv!

Lev Dit Modige Liv! Vælger du at leve dit liv modigt, så forbered dig på en rejse, hvor du både kommer i kontakt med dine dybe længsler og din frygt.

Guide til hjemmetræning

Guide til hjemmetræning

Inden du investerer i udstyr til hjemmetræning, skal du overveje, om det er det rigtige for dig. For nogle af os er en tur i fitnesscenter det rigtige, her har vi frit valg mellem alle verdens træningsredskaber.

Fra Lunter til løber – og alt det der imellem

Fra Lunter til løber – og alt det der imellem

At det er lysten der driver værket er en sandhed med modifikationer – om jeg må be´! Den går i hvert fald hånd i hånd med viljen i mit univers! Viljen til at turde kaste sig ud i det som nybegynder og i nye træningspas. Viljen til at turde fejle, viljen til at gøre det igen og igen OG viljen til at ligne en komplet idiot i svømmehallen eksempelvis, for det er sgu ikke lysten da!

Astrologi artikler
Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 51 Ugen, der kommer Især ugens første dag er præget af Skyttes energi, da Månen indtil […]

Fik du læst disse?
Mette Glargaard: Er du dig selv?

Mette Glargaard: Er du dig selv?

Når du er mere dig selv, bliver dit liv meget lettere. Selvom du har styr på jobbet og de fysiske rammer, bruger du måske stadig kræfter på at leve op til andres forventninger. Nogle gange endda uden at vide det.

Henriette Eiby Christensen: Om at sammenligne smerte – om Jantelov og misundelse.

Henriette Eiby Christensen: Om at sammenligne smerte – om Jantelov og misundelse.

Hvis jeg tror, du har det værre, godter jeg mig indvendigt og er lettet over, nogen har det værre?

Squashkage med avokado glasur a la Lise

Squashkage med avokado glasur a la Lise

Du tænker nok det lyder suspekt, men jeg lover dig for at denne kage sparker en hvis legemsdel!