Sussanne Wexø: Misforståelser – In the holy name of spirituality

 

Sussanne Wexø: Misforståelser – In the holy name of spirituality

IMG_4275

Jeg har ikke længere tålmodighed til visse ting!  Ikke fordi jeg er arrogant, men simpelthen fordi jeg er nået til et sted, hvor jeg ikke vil spilde mere tid med det, der mistrives eller sårer mig.“
(Citat: Meryl Streep)

Uh, jeg elsker denne beslutsomhed i dette statement, og hvor ville det dog gavne mig, hvis jeg også begyndte at efterleve disse kraftfulde sætninger nu. Jeg har nemlig nok været lidt for sød, lidt for accepterende, lidt for forstående og måske endda lidt for spirituel?

Kan man virkelig være det?
Måske!

Måske kender du det fra dig selv?
Jeg har, ligesom så mange andre, set mig selv i et højere lys.
Jeg har mediteret mig ind i et større perspektiv, hvor jeg har kunnet finde fred og se det bedste i alt og alle.
På denne vis har jeg kunnet tilgive meget og bære over med meget.
Måske har jeg i virkeligheden dæmpet mine menneskelige behov, fordi jeg har været, (og stadivæk er) så bevidst om min spirituelle essens.

Jeg har en virksomhed, som især beskæftiger sig med indre velvære, meditation, mindfulness og livets smukkeste indre (og ydre) nuancer. Jeg har haft et helt radioshow omkring dette, og jeg kalder det hele for VISIONS FOR MODERN SPIRITUALITY.
Jeg elsker livet, og alle livets paletter – herigennem spiritualitet tilpasset det moderne liv.

Jeg har netop afholdt en hel særlig uge med spirituel selvfordybelse, og fik nedfældet grundtankerne til dette indlæg, som jeg vil nyde at dele med dig, fordi du måske kan bidrage med din særlige vinkel.

JEG MENER NEMLIG, AT VI OFTE HAR MISFORSTÅET VORES SPIRITUELLE KALD I DENNE MENNESKELIGE ERFARING.

For mig er der ingen tvivl!
Jeg har ofte søgt – og modtaget de smukkeste beviser for den sjælelige bevidsthed i vores smukke menneskeliv.
Jeg kender indgående til oplevelsen af forbundethed -og oplevelsen af adskillelse.

På dybeste plan i vores væren er vi alle forbundet. Vi er energi og bevidsthed, som kan opleves som smukkeste vibrationer igennem menneskelivet.
Men vi er også MENNESKER, og som mennesker er vi bundet i og af vores krop. – Vores smukke krop og tempel, som er perfekt skabt og indrettet efter denne menneskelige erfaring og oplevelse, som vi befinder os midt i.
Vise mennesker har ofte udtalt:

” Vi er ikke mennesker, der har spirituelle oplevelser, men spirituel væren med fysiske oplevelser! ”

Denne udtalelse rummer en vidunderlig dybde, men kan samtidig medføre underfundige indviklinger, misforståelser og et svigt af os selv.
Der er nemlig noget vigtigt på spil, som vi ikke må glemme!

VI MÅ VÆRE SÆRLIG OPMÆRKSOMME PÅ, HVORFOR VI LEVER!

Hvis vi kun skulle være oplyste sjæle, hvorfor så overhovedet denne fysiske erfaring?
Glemmer vi ikke en væsentlig pointe, når vi tror, at vi skal forsage egoet og andre vidunderlige menneskelige nuancer?

Vi har et kald, og noget særligt, som vi må erfare, mens vi er her.
Hvis vi tror, at vi skal være frelste sjæle, som i øvrigt er umuligt i menneskeskikkelsen, så bygger denne overbevisning på misforståelser.

MISFORSTÅELSER  – IN THE HOLY NAME OF SPIRITUALITY!

Som mennesker er vi nuancerede og fyldt med følelser. ALLE mulige følelser, og det er dem, som gør paletten varieret og smuk.
Vi oplever lys og mørke, had og kærlighed, fred og uro  – og alle nuancerne imellem.
Vi oplever uendelig tillid, og vi oplever begrænsninger – og egoets snerende bånd.

Ja, vi har disse nuancer, og vi har egoet, som noget af det allermest menneskelige overhovedet!
Hvis vi ikke oplevede disse kontraster, så ville vi ikke opleve dybden, lærdommen i frustrationerne, glæden og friheden. Vi har vores menneskelige frie valg, som i virkeligheden er grundstenen i al menneskelighed.

Jo´jeg har efterhånden erfaret og lært en vigtig lektie, som jeg endelig har taget til mig.

Det har været smerteligt, og derfor deler jeg min erfaring, som du måske kan bruge?

Jeg har lært lektien, for jeg har vendt kinden til, mange gange…
Jeg har healet mig selv, mens jeg er blevet svigtet af mig selv,  – fordi jeg har ladet mig svigte af andre.
Jeg har fortalt mig selv, at jeg er 100% kærlighed 100% af tiden, men jeg glemte, at jeg også er menneske med passion, længsler og kærlighed til de menneskelige nuancer.
Jeg har blokeret mig selv fra oplevelsen af at lade blodet bruse og hjertet banke vildt, fordi der var noget på spil. ‘Ikke i min spirituelle oplevelse, men i min menneskelige.
Vi har som mennesker modtaget denne fødsels – gave. At kunne opleve temperament og ustyrlige kræfter! ‘Og det er en gave!

DEN ALTOVERSKYGGENDE KÆRLIGHED OG TILLID FAVNER ALT, OG HEALER ALT.

´Dette er jeg ikke et sekund i tvivl om, at den gør. Men i det øjeblik, hvor vi ikke er 100% forbundet med vores højeste selv, så opleves det som en svien på den menneskelige krop. For sådan er det også at være menneske!

Vi kan mærke alt det, der svier, det der gør ondt, det der larmer og det der ikke føles rigtigt.
Det der netop får kinderne til at blusse, hjertet til at banke og det smukkeste ego til at træde i karakter.

Jeg tror, at vi skal lære at elske os selv så meget som menneske, at vi kan nyde disse menneskelig nuancer.
Vi skal lære at bære vores menneskelige oplevelse, som vi ikke bør forsage, mens vi vender den anden kind til.
Vores smukke ego er menneskeligt og passer på os i denne oplevelse.
I menneskelivet er vi født alene, vi har vores frie vilje, og når vi forlader menneskekroppen, gør vi også dette alene. Jeg oplever længslen efter at vende hjem i spiritualiteten, men lad os nu udleve vores kald, og lære at nyde vores menneskelige erfaring.

DERFOR VIL JEG NU AFSLUTTE DETTE STATEMENT PÅ DENNE MÅDE:

Jeg vil tillade mig at elske mig selv så meget, at jeg vil nyde mine menneskelige oplevelser og handle herefter.
Jeg vil kende min frygt og mistillid, på sammen måde som min intuition, – og på denne måde have fuld tillid til hele livet.
Jeg vil respektere denne livsoplevelse og være ærlig i mine følelser. Lufte dem højt for mig selv, og endda også overfor andre.
Jeg vil ikke nøjes, men spille på hele paletten.
Jeg vil stadig nyde min spirituelle frihed og væren, og jeg vil samtidig ære mit ønske om at være i denne menneskelige form og oplevelse.

Jeg vil leve livet fuldt ud!!!”

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen. Efter en del år i selvudviklingsfaget, må jeg erkende, at kroppen fylder mere og mere i min passion, og derfor giver det mening, at give den fuld skrue, når det kommer til kroppen i forbindelse med coachingfaget.

København din…. Lune gryde!

København din…. Lune gryde!

Når man som jeg, en fuldmoden kvinde i sin bedste alder, vælger… at presse sin krop OG sind gennem en vridemaskine – Så kunne du måske godt ha´ sørget for, bare en ANELSE mildere temperature.

Det siger dit mobilcover om dig

Det siger dit mobilcover om dig

Vi lever i en smartphonekultur, hvor telefonerne dikterer vores liv. Vi har det med at gå ligeså meget op i, hvad vi iføre vores telefon, som os selv. Men har du egentlig tænkt over, hvad dit mobilcover siger om dig?
Vi giver dig her fire forskellige typer.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 17 Ugen, der kommer Ugen bærer præg af to dynamiske aspekter, Merkur kvadrat Saturn, Mars konjunktion […]

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Fik du læst disse?
MALENE HASSELBLAD: DEN DATE HVOR DU ØNSKER, DER VIL VÆRE HULLER I HUKOMMELSEN – HOS DIN DATE!

MALENE HASSELBLAD: DEN DATE HVOR DU ØNSKER, DER VIL VÆRE HULLER I HUKOMMELSEN – HOS DIN DATE!

På vej hjem til ham den lækre, ringer jeg til min veninde og beklager min nød. Hun tuder af grin. Jeg kan godt se det sjove… om sådan ca. 100 år. Lige nu er jeg mere sikker på, at jeg får brug for en psykolog med speciale i post-traumatisk stress efter dette. Hun beroliger mig, du skal bare lade være med at sige noget og holde benene samlet….

Danske Pouline Middleton er klar til at erobre USA med bogen “en kvinde, tre mænd”

Danske Pouline Middleton er klar til at erobre USA med bogen “en kvinde, tre mænd”

Den Lyngby-baserede forfatter vakte en del opmærksomhed med sin bog, da den udkom første gang i Danmark i 2010. Bogen vækker allerede inden hendes afrejse til USA på en månedlang pr-tur også opmærksomhed i USA, hvor Pouline Middleton hver uge interviewes på forskellige amerikanske radioshows og tv-shows ønsker at booke hende, når hun i april skal besøge en række byer for at møde læserne og fortælle om tre mænd modellen.

Birgitte Baadegaard: Kvinder og parkering

Birgitte Baadegaard: Kvinder og parkering

Invitation og motivation til at ”parkere lidt skævt” og ”uden for P-båsen” af vores nye skribent Birgitte Baadegaard