Sofia Manning: Inspiration til sommerferien

 
Sofia Manning: Inspiration til sommerferien
Jeg var 25, da jeg mødte en klog og vis mand på et kursus, jeg var på i Arizona, USA. Vi gik en lang tur i ørkenen omkring kursusstedet og talte om, hvorfor så mange af os gerne vil finde ud af ‘hvad vi virkelig vil’.Selv har jeg brugt uanede mængder af tid på netop dette store spørgsmål ‘Hvad skal jeg med mit, dette ene liv?’.Kender du det?

Og i ærlige stunder – som denne i ørkenen – må jeg da indrømme, at jeg ville ønske at nogen eller noget på magisk vis ville komme og fortælle mig, lige præcis hvad jeg skulle.

Og det var det håb, manden i ørkenen aflivede den dag. Og det er jeg ham taknemmelig for. Han sagde, ‘den korteste vej til at finde ud af, hvad du skal, er at mærke og lytte til dit hjerte og din indre vise læremester. Når de to går hånd i hånd sker resten af sig selv.’

Indtil da havde jeg haft det med ‘meningen med mit liv’ lidt som med tandfeen eller julemanden som barn; håbede de eksisterede, men havde en lurende følelse af, at jeg narrede mig selv.

Den dag indså jeg, at den eneste der ved, hvad jeg ‘virkelig vil’ er mig. Og det vigtigste skridt mod at finde svaret er at lytte til det, jeg allerede ved.

Sommerferien venter forude for de fleste af os – og for mit eget vedkommende betyder det blandt andet tid til fordybelse, nærvær og ny inspiration.

Vi har samlet lidt gratis inspiration til dig i denne uges nyhedsbrev.
God fornøjelse – og glædelig sommer!

Kærlig hilsen
Sofia Manning & team


Trænger du til ny inspiration?


Gør som mere end 120.000 allerede har gjort og lad dig inspirere på vores YouTube-kanal.
Der ligger masser af gratis videoer, du frit kan bruge og blive inspireret af.

Se fx denne video med Sofia om at trodse din frygt:

Har du nogensinde gjort noget, du faktisk ikke turde? Eller gjort noget, du egentligt frygtede – men fordi et andet menneske troede på, at det kunne du da sagtens, smittede den tillid af på dig?

Lykkeligvis kan andre omkring dig ofte se det lys i dig, du selv er blevet blind for. Og dagens korte inspirationsvideo handler om, hvorfor du skal tro på dem i stedet for tankerne i dit hoved.

Vil du have inspiration til at overkomme din frygt, så se med i videoen >>

 


Sofias bøger – og masser af gratis downloads til dig


Coaching

Sofia Mannings bestseller ‘Coaching – det handler om at stille de rigtige spørgsmål’ er en lettilgængelig indføring i principperne bag coaching. Bogen henvender sig både til professionelle coaches og til alle andre, der er interesseret i coaching som et redskab til selvudvikling.

Skal coaching forklares med en enkelt sætning, handler det om:
“At opdage og udnytte et menneskes fulde potentiale”. 

Mennesker, der hænger fast i deres gamle historie, indser aldrig, at de har muligheden for at udnytte deres fulde potentiale. De kommer aldrig til at opleve glæden og spændingen ved at udtrykke, hvem de i virkeligheden er – og på denne måde gøre en forskel. Men alle mennesker har muligheden for at tage ansvar og beslutte sig for, hvad de vil med deres liv.

Download gratis kapitel 1 + indledningen fra ‘Coaching’ >>

Køb bogen >> 
Køb som e-bog >>
Køb som lydbog >>

Hvad venter du egentlig på?

Har du en følelse af ikke at få det fulde udbytte af tilværelsen, fordi noget holder dig tilbage?
Er der ting, du ikke gør, fordi du er bange?
Holder din frygt dig fra oplevelser og mennesker, du egentlig tiltrækkes af?

Budskabet i Sofia Mannings bog ‘Hvad venter du egentlig på?’ er både opløftende og bestemt: Du kan vende din frygt og det, der holder dig tilbage, til fornyet, personlig styrke. Og du skal. For det er spild af liv, når vi lader os stoppe af vores egne, begrænsende tanker i stedet for at folde os fuldt ud som mennesker.

I denne trin-for-trin-guide inviterer Sofia Manning dig til at tage livet ved hånden og én gang for alle gøre op med det tankespind og de overbevisninger, der holder os tilbage. Bogen er en fuldt udstyret værktøjskasse til mennesker, der vil have mere ud af tilværelsen.

Download gratis kapitel 1 fra ‘Hvad venter du egentlig på?’ >>

Køb bogen >>
Køb som e-bog >>

Personlig karma

Christian Stadil  og Sofia Manning mødes i deres bog ‘Personlig karma’ om interessen for personlig udvikling. De er enige om, at det her i livet ikke drejer sig om at snuppe et selvudviklingsfix eller finde den fuldendte opskrift på det gode liv, men om at man vokser som menneske ved at holde sig nysgerrig og åben.

De øser af egne erfaringer og fra den inspiration, de selv har fået fra zenmestre, bedstemødre, vestens filosoffer og det levede liv. De har en ufrelst tilgang til emnet og taler i bogen befriende åbent om det, som har gjort dem til det, de er.

Bogen er på én gang en opsang, et oplæg og en opfordring fra Stadil & Manning: Find din personlige karma! De tvivler ikke et sekund på, at man altid kan finde inspiration til at klare nye opgaver, droppe vanetænkningen og vokse med de udfordringer, man møder på sin vej. Det er aldrig for sent at blive den, du troede, du skulle være!

Download forordet til ‘Personlig karma’ gratis >>
Download 1. kapitel fra ‘Personlig karma’ gratis >>

Køb bogen >>
Køb som lydbog >>

Hvad vil du virkelig?

Bogen ‘Hvad vil du virkelig?’ er en inspiration til dig, der:
– Vil vide, hvordan du får det liv, du drømmer om.
– Er i tvivl om, hvad du virkelig vil.
– Har travlt og ikke altid synes, livet giver helt så meget mening, som det burde.
– Er ved at køre lidt surt i det hele og bare har lyst til en lang, lang ferie.
– Og til dig, der er tæt på at have det liv, du gerne vil have, men som har brug for et kærligt skub.

Sofia Manning & Mie Kaae videregiver i bogen ‘Hvad vil du virkelig?’ deres erfaringer med at coache andre og fortæller ærligt, hvordan de selv bar sig ad med at få deres drømme til at lykkes, også da det hele så sort ud.

Læs mere om bogen ‘Hvad vil du virkelig?’ >>
Download et gratis uddrag fra bogen >>

Køb bogen >>
Køb som e-bog >>

Mit Hemmelige forhold til mad

Sofia Mannings bedst bevarede hemmelighed lægger hun nu åbent frem i bogen ‘Mit hemmelige forhold til mad’.

Sofia Manning har nemlig en fortid som det, hun selv kalder ‘madmisbruger’. Hun spiste på sine følelser, til at begynde med uskyldigt og uden at være bevidst om det. Senere som et altoverskyggende mønster, der i mere end ti år ledte hende fra kur til kur og dybere og dybere ned i desperation og en frustreret søgen efter en vej ud.

I sin nye bog og på retreats med fokus på forholdet til mad deler hun nu ud af sine erfaringer og tilbyder støtte til andre i samme situation.

Læs et gratis uddrag fra ‘Mit hemmelige forhold til mad’ >>

Køb bogen >>
Køb som e-bog >>
Køb 4-ugers Follow Up og øvrige produkter knyttet til bogen >>

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Det – måske vigtigste – VALG 2019: Vær nysgerrig på hullerne i livet!

Ny bog sætter fokus på hullerne i vores hverdag, stiller spørgsmål til vores livsførelse og udfordrer os på, hvad vi troede, vi vidste!

Forkæl dig selv: 3 gode tips

Forkæl dig selv: 3 gode tips

Forkæl dig selv: 3 gode tips Denne artikel er skrevet i samarbejde med Skobox.dk og der vil forekomme sponsoreret indhold.  Selvforkælelse er en vigtig ting i en travl hverdag, men desværre er mange danskere gode til at glemme sig selv iblandt praktiske gøremål og opgaver på arbejdet. Men ikke desto mindre er det vigtigt, at […]

Smil selvsikkert til verdenen

Smil selvsikkert til verdenen

Smil selvsikkert til verdenen Denne artikel indeholder sponsorerede links. Teksten er udarbejdet i samarbejde med Dermatology Lab og Tandlægerne ved Storkespringvandet.  Smil til verden, så smiler den til dig. Det har du uden tvivl hørt en gang eller to før. Man kan da heller ikke komme uden om, at jo mere positiv energi, man spreder […]

Astrologi artikler
Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Birgitte Baadegaard: Nytårsworkshop – kun for kvinder

Birgitte Baadegaard: Nytårsworkshop – kun for kvinder

Nytårsworkshop – kun for kvinder. Workshoppen er for dig, som gør dig tanker om dit arbejdsliv i 2017 – hvad enten du overvejer at skifte job eller branche, ønsker ny udvikling i din nuværende stilling eller er jobsøgende og ønsker øget fokus i jagten på det helt rigtige job.

Gitte Jørgensen: Har du planer om at indføre nye vaner her i sommer?

Gitte Jørgensen: Har du planer om at indføre nye vaner her i sommer?

Du skal tænke over, hvor en ny vane vil passe ind i dit liv. Du skal placere den, hvor den vil fungere mest naturligt, siger den verdensberømte adfærdsforsker BJ Fogg fra Stanford University i Californien.

Parisisk jul: Bûche de Noël a la Julie

Parisisk jul: Bûche de Noël a la Julie

Vores skribent i Paris Julie savner risalamande og pebbernødder men har alligevel formået at sende os opskriften på Bûche de Noël. Merci