Mænd der opdrager kvinder: Kvinder er det rene vanvid!

 

Robert Lubarski: Kvinder er det rene vanvid –  og derfor elsker jeg kvinder!

Som min gamle læremester engang sagde: Hvis der ikke fandtes kvinder mere på denne jord, sådan fra den ene dag til den anden, ville vi mænd hurtigt udvikle en verden, hvor alle gader ville være fyldt med billardborde og fadølsanlæg. Vi ville alle gå fredeligt rundt i løst siddende kedeldragter, så der intet var, der kunne klemme om vores testikler og vi let kunne klø os i røven.

Det er måske rigtig nok, plus minus, når jeg sådan tænker efter.

Man kan vidst roligt sige, at kvinder er med til at skabe en vis spænding i verden. De kan være pisse irriterende og der ingen som dem, der kan vende op og ned på det hele, når de rigtig folder sig ud.
Den måde de kan gå på og rette deres hår på og den måde de kan bære en kjole på. Den måde de kan stryge ens kind på, sige søde ord på eller bevæge deres krop på i hed elskov.
De kan skabe liv, krig og jordskælv!

Derfor elsker jeg kvinder! Tykke og tynde, høje som lave for de bringer kaos ind i min verden – de er kaos! Jeg har ofte i det skjulte betragtet dem hive ting op af deres taske. Rent kaos samlet i en taske. Læbestift, hårlak, make-up, glattejern, en ekstra bliuse og en masse andre dimser i et virvar, som bliver trukket op af tasken og langsomt som ren magi transformerer de sig, Fra det ene øjeblik til det andet. Igen og igen må man falde på røven over, hvor dejlige de er og suge deres skønhed til sig.  Man bliver fortryllet af at se den forvandling, de kan lave. Nogle gange er det så smukt, så det kan få os til at hulke og andre gange kan det være så skræmmende, så vi ikke tør stå ved os selv.
Lige så skræmmende som det må være for ridderen, der med bævrende skridt må gå dræber dragen i møde, i den mørke hules dyb.

Fra blid sommerviol til ildspruldende drage
Kvinder kan rent faktisk lave deres forvandling, på det korte øjeblik der går fra, at man åbner køleskabet for at smugkikke efter en godbid, til man lukker det igen. Fra blid sommer viol til ildsprudende drage, på få sekunder – mirakuløst!
Hvis vi kan rumme dem, kan vi rumme ALT og intet vil stå i vejen for vores sande maskulinitet!

Så kvinder! Min opdragelse af jer må nødvendigvis handle om, at i må slippe jeres kvindelighed helt fri . I burde ha en endefuld, hvis i går rundt og spiller kostbare med lille bitter mund og tænker ”mænd er bare for meget” NEJ det er fandme jer, der er for meget – meget mere for meget end vi mænd nogen sinde vil være i stand til. Det er også det I helst vil! Være frie til at være meget mere for meget end os. Det er klart for I er livet og I kan skabe liv! Liv i maven.  Liv i stuen og liv i skridtet på os.

SÅ LAD ALDRIG VÆR MED DET!

Indrøm det for jer selv og ha det godt med det – svælg i det, uden at føle jer skyldige!
Strål i jeres søde vanvid uanset hvad I før er blevet udsat for!
Glem at føle jer snydt over, at I har fået for lidt og ta nu retten til jer! Retten til vanvid, et uendeligt følelseshav, storslået kærlighed og dyb utæmmelig sex.
Retten til at indtage hele livets berusende storhed.

Krig bliver til kærlighed
Det sande maskuline og det sande feminine har endnu ikke fundet sig selv og hinanden. Men vi er i en ny tid, hvor der bliver nødt til at blive født en ny mand og en ny kvinde. En ny kvinde og mand, som kan finde ud at lege sammen og danse, i stedet for at skændes. Så krig bliver til kærlighed.
Så I skal stå I jer selv, for I har allerede det hele, kvinder!  Det er også jeres vanvid, der giver os den bedste træning til at blive de kærlighedskrigere, som vi inderst inde er. Dem I længes efter!
Bare én af jer er nok til at overstråle hele jorden!

Så lige som ridderen i dragens hule der vinder det halve kongerige, hvis han nedlægger dragen, vil vi også vinde, hvis det lykkes os at bevare vores nosser, når I folder jer ud.

Kan vi først bevare vores vision uanset hvilket listigt kælent ansigt i stiller op for at få os på andre tanker. Eller tage jer i vores arme og blødgøre jer, uanset hvilken drage, I har forvandlet jer til uden at løbe væk med halen mellem benene, så har vi vundet mere end det halve kongerige. Så har vi vundet friheden til at være de mænd, vi virkelig er.
Kærlighedskrigere der kan få jer kvinder til at spinde som små missekatte og huske jer på jeres storhed, hvis i lige skulle glemme det.

SÅ sig efter mig!
SÅ sig efter mig! Jeg skal nok være u-artig og så vild, som det er mig muligt. Jeg vil lade hele mit berusende vanvid komme til udtryk og være en flod af kærlighed, indfølelse, sex og passion i hvert eneste sekund og intet kan stoppe mig.
Gør krav på mig du maskuline bevidsthed, for jeg er en sand kvinde i min feminine essens.
Jeg vil være det hav, som kun en sand mand vil begive sig ud på! For altid!

Mænd der opdrager kvinder
I serien Mænd der opdrager kvinder har vi på kvindetid tidligere bragt Carsten Islingtons My way or the highway http://kvindetid.dk/maend-der-opdrager-kvinder-my-way-or-the-highway/ og Prince of Loves Drop det Perfekte http://kvindetid.dk/maend-der-opdrager-kvinder-drop-det-perfekte/. Læs mere om de tre opdragere her http://kvindetid.dk/maend-der-opdrager-kvinder-2/

Kommentarer skrevet af andre
 • Bettina Jensen

  21. november 2012 kl. 21:43

  Tror nærmest ikke at det er muligt at være mere enig med dig, hele vejen igennem.

  Især den sidste del af din artikel passer fuldstændig overens med mine egne overbevisninger. Så dejligt at læse at mindst et andet menneske også tænker sådan.

  og omkring det med endefulden, griner. Hvor befriende rigtigt.

 • Anna

  15. juli 2011 kl. 12:11

  Jeg hører essensen i artiklen, som respekt for hinandens køn og de sider (modsatrettede) vi besidder. I stedet for altid at forsøge at lave om på hinanden eller blive mere ens. Og at favne alt, som ens modpol besidder og rumme det! At blive rummet og mødt er essentielt for begge køn og helt vidunderligt :-)
  Det eneste jeg selv bestemmer, er hvordan jeg reagerer på det, du udsætter mig for. Hvis jeg tager ejerskab for det, jeg selv føler og bliver på min egen banehalvdel, så lukker jeg ikke ørerne på anden person, men åbner op og holder forbindelsen.
  Det er ikke underkastelse, det er være tro mod sig selv og turde stå ved, at man er bange vred eller noget tredje, og at det IKKE er den andens skyld. Man ejer sine følelser og har ret til dem og har pligt til at stå ved ejerskabet.

  Lige så vel som jeg elsker, at jeg ikke forstår mænd. Forstår ikke deres forgabelse i Tour de France, deres uhæmmede måde at klø sig mærkelige steder, deres symbioser med andre mænd, at de griner ad mig på de mærkeligste tidspunkter, at de kan slippe af sted med at sige ting, jeg aldrig ville turde og at de er så usandsynligt dejlige og varme og logiske og gode til at få mig til at grine..

  Tak for at minde mig om hvor skønne vi kvinder er og hvor dejlige mænd er!

 • Elvin Cornelius Hansen

  13. juli 2011 kl. 17:21

  Hvad hvis du tager fejl Robert?

  Maskulin essens vs feminin essens. Maaske er det paa et helt andet plan man skal ramme. Alle vil gerne underholdes og drik champagne, men der er ogsaa en bagside af monten. For mig at se er kvinden lige pludselig meget mere veard end mig – og det synes jeg ikke er retfaerdigt. Vi taler ikke samme sprog eller modes eller noget som helst. Man skal ikke forvente noget af kvinden og man skal samtidig aere hende hojere som var hun gud? Jeg onsker at gore noget godt for en person, en kvinde. Desvaerre virker det ikke den slags underkastelse for mit vedkommende.. Og naar man saa endelig har gjort mig pisse vred i sulet og det vaere i dagevis, saa synes jeg ikke den holder den der med at forgude en person, der selv er low life og ikke vaerdsaetter en skid ved en. Hverkens ens versioner, ens drive fortjener en guld medalje. man er baade en idiot og dumpap af format.. Jeg tvivler kraftigt paa den holder i laengden Robert

 • Lisbeth Rygaard

  11. juli 2011 kl. 21:31

  “that’s my man”!

 • rebecca burr

  8. juli 2011 kl. 20:28

  OMG JAAAAAAA!!!!!TAk for at se os

 • Helene

  8. juli 2011 kl. 09:51

  Jah, er det ikke det i mænd vil have! Så kvinder – lad os udfolde os og vise os selv for verdenen og ikke mindst for de dejlige skønne frække mænd :-)

 • kira

  7. juli 2011 kl. 18:38

  FANTATISK

 • charlotte

  7. juli 2011 kl. 17:46

  Tør du det, altså møde disse kvinder, er du modig, og du burde være rigtig stolt af dig…. Men kan godt se at os har du nok mødt på din Vise vej.

  stort knus

 • Bodil Jensen

  7. juli 2011 kl. 10:37

  Stærkt og befriende.

 • Nanna Ringgaard

  7. juli 2011 kl. 07:41

  LIge mine ord… Noget jeg kan forholde mig til…. Føler mig som en lille usleben Diamant, men kan i denne tekst, bedre forholde mig til, hvem jeg er. Tak.

 • Heidi Glesner

  7. juli 2011 kl. 07:35

  Sikken mand og sikken et statement! Tak for det; blev lige nu rigtig, rigtig glad for at være kvinde ;-)

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen. Efter en del år i selvudviklingsfaget, må jeg erkende, at kroppen fylder mere og mere i min passion, og derfor giver det mening, at give den fuld skrue, når det kommer til kroppen i forbindelse med coachingfaget.

København din…. Lune gryde!

København din…. Lune gryde!

Når man som jeg, en fuldmoden kvinde i sin bedste alder, vælger… at presse sin krop OG sind gennem en vridemaskine – Så kunne du måske godt ha´ sørget for, bare en ANELSE mildere temperature.

Det siger dit mobilcover om dig

Det siger dit mobilcover om dig

Vi lever i en smartphonekultur, hvor telefonerne dikterer vores liv. Vi har det med at gå ligeså meget op i, hvad vi iføre vores telefon, som os selv. Men har du egentlig tænkt over, hvad dit mobilcover siger om dig?
Vi giver dig her fire forskellige typer.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 17 Ugen, der kommer Ugen bærer præg af to dynamiske aspekter, Merkur kvadrat Saturn, Mars konjunktion […]

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Fik du læst disse?
Maria: At slutte fred med sin introverte side

Maria: At slutte fred med sin introverte side

De morgener jeg holder allermest af, er stille ensomme morgener med mit eget selskab og tid til at glo ud i luften med min kaffe. Når alle har forladt huset – og jeg er alene.

Tore Munch er eventmager og personlig træner

Tore Munch er eventmager og personlig træner

Tore Munch er eventmager og personlig træner. Kvindetid har talt med Tore om kropsbevidsthed og realistiske mål

Bøger om erotik, parforhold og børn, Numsetrolde & Nokkefår

Bøger om erotik, parforhold og børn, Numsetrolde & Nokkefår

Vi har i dag fundet nogle bøger frem til dig, der vil give boggaver til jul eller bare trænger til læseinspiration til juleferien.