Lise Møller: Opskrift på den bedste brownie

 

Lise Møller Andresen: Opskrift på den bedste brownie

Jeg elsker at bage kage. Ingen hemmelighed dér. Mest elsker jeg at ramme den helt rigtige smag og konsistens, særligt når det er med de bedste råvarer jeg kan komme i nærheden af! Og nu har jeg altså nailet den bedste brownie – med hjemmelavet chokolade og cremet cashew-nødde topping. Uhhhmm… Lyder det lækkert? Så læs med her, hvor du får opskriften.

Af Lise Møller Andresen
Find mere lækker madinspiration på Lises hjemmeside www.sunderfedt.dk

 

Ingredienser

  • 3 æg
  • 120 g smør
  • ½ dl kokossukker
  • 1 dl kokosmælk
  • 1/2 dl kaffe
  • 1 portion flydende chokolade (find opskriften her)
  • 20 udstenede dadler
  • 1 dl ren kakao eller carob
  • 3 spsk kokosmasse
  • Vanille fra 1 vanillestang

 

Ingredienser til topping

  • 100 g cashewnødder
  • 1/2 tsk vanille
  • Et lille skvis mælkekefir eller alternativt lidt kokosmælk
  • 2-3 udstenede dadler
  • Saft fra en økologisk citron

 

Fremgangsmåde

  1. Blend æggene indtil de er helt hvide og luftige
  2. Tilsæt kokossukker og blend yderligere
  3. Smelt chokoladen som anvist i opskriften og hæld den i blandingen sammen med smør, kaffe, kokosmælk, vanille og kakao
  4. Blend ingredienserne
  5. Tilsæt dadler og kokosmasse og blend massen
  6. Hæld kagedejen over i et fad, dækket med bagepapir
  7. Bag kagen ved 150 grader i 20-25 minutter. Dette afhænger af fadets størrelse og dermed kagens højde. Kagen skal slippe i siderne og være fast i midten (dette kan vurderes ved at stikke en strikkepind ned i kagens midte og tage den op uden der sidder kagedej på)
  8. Imens kagen er i ovnen laver du glasuren
  9. Blend cashewnødderne med mælkekefiren/kokosmælken, vanillen, citronsaften og dadlerne.
  10. Glasuren skal blendes godt og resultere i en cremet masse. Bliver den for stiv, tilsætter du lidt mere mælkekefir/kokosmælk.
  11. Når kagen er bagt færdig, lader du den stå i en times tid. Herefter sætter du den i køleskabet i en times tid. Dernæst kan du toppe den med glasuren. For det bedste resultat, lader du kagen stå i køleskabet igen i nogle timer, så glasuren når at sætte sig.
Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Alt I Energier En Spirituel Workshop

Alt I Energier En Spirituel Workshop

Kunne du tænke dig at vide mere om eller arbejde med den spirituelle verden, Clairvoyance, Aura, Healing, meditation og Astrologi. Du vil lære om den åndelige verden og dens opbygning, om clairvoyance vejledere og guider. Vi kommer omkring Healing, Aura, Meditation og Horoskopets opbygning og tydning og mon ikke der også bliver tid til lidt Hypnosesnak.

Del 3: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Del 3: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Taknemmelighed er den højeste energifrekvens, du kan være på. Taknemmelighed er helende. Taknemmelighed transformerer. Taknemmelighed føles vidunderligt, åbner hjertet, blødgør egoet og gør dig smuk og glødende. What’s not to like? 

Del 2: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Del 2: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Du kan ikke altid kontrollere omstændighederne, men du kan justere dine forventninger. Opslugt af dine egne følelser, dine tanker – dit eget drama med andre ord – spejler du alt op af dine egne behov og fluktuerende emotioner.

Astrologi artikler
Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Ulla Nyemann: Barndomsminde

Ulla Nyemann: Barndomsminde

Jeg var selv med henne og købe ind. Det vil jeg altid gerne, fordi den tykke, flinke slagter giver mig en flæskesvær. Nogle gange kan jeg også lokke mor til at købe en pose til mig. Åh, der dufter altid så godt derhenne af mad.

Kira Gall Henriksens opskrift på Citron cheesecake

Kira Gall Henriksens opskrift på Citron cheesecake

Den er dejlig cremet og let syrlig, præcis som en cheesecake skal være. Super lækker kage som dine gæster vil elske, hvis du altså kan lade den være til de ankommer.

Boligcious: Opskrift på lækker og nem citronmåne med lemon curd

Boligcious: Opskrift på lækker og nem citronmåne med lemon curd

Vi har eksperimenteret lidt med den klassiske Citronmåne – Det i sig selv er ret fantastisk, jeg er nemlig ikke stærk i at bage kager. Det her eksperiment endte med et så lækkert resultat, og lækkerhed deler jeg ALTID med dig!