Kvindetid med Maise Deckmann Traasdahl

 

Kvindetid for mig kan faktisk også være at huske at sætte tid af til at pleje mit parforhold og få lov at tage imod og nyde at være kvinde og blive forkælet af min mand. Det er også når jeg skal designe mine kollektioner. Det er ren kvindetid, for så bliver der tænkt i kvindekroppe og former, materialer og farver og jeg er i mit es i mit eget univers og når jeg skaber nye designs føler jeg at jeg lader op og jeg virkelig har kvalitetstid sammen med mig selv.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Ovenpå en spændende, stressende og hård periode med show, modeuge og lancering af en ny kollektion, bliver der forhåbentligt lidt tid til nogle af de ovennævnte ting. Jeg skal lave en hel masse ting med mine døtre og se en masse veninder jeg har forsømt i den hæsblæsende tid. Jeg krydser fingre for at jeg kan klemme et lille spaophold ind, for jeg trænger til at slappe af og få fixet hænder og fødder og træt hud efter al for lidt søvn og for meget kaffe. Og den kvindetid er godt investeret for en ny designperiode står for døren. En af de ting der helt sikkert vil bringe skøn kvindetid er en tur til Barcelona med min veninde Mayianne, hvor vi skal kigge på mulige systuer og lækkert stof. Og blive utroligt inspirerede. Jeg er så heldig at jeg skal designe min veninde Martinas brudekjole og det er altid en fantastisk givende proces og bliver helt sikkert fyldt med kvindetid.

Jeg håber, at årene frem vil bringe fantastiske muligheder for kvindetid. Jeg drømmer om ture til Rom eller Paris, bare mig og mine døtre, hvor vi shopper eller ser på brudekjoler når den tid kommer.
Indenfor meget nær fremtid får jeg faktisk mulighed for at støtte andre kvinder til at kunne få mere kvindetid. Jeg har fornylig flyttet min produktion af broderede styles til Indien, hvor muslimske indiske kvinder får arbejdet hjem i deres eget hjem og så kan sidde og brodere mens mand og børn er af sted om dagen. Det giver dem mulighed for at tjene deres egne penge og vil med tiden øge deres frihed og give dem flere muligheder. Det synes jeg er en rar tanke, da jeg ved at mange muslimske kvinder i Indien er ret undertrykt, så det projekt var jeg med det samme klar til at støtte.

Vil du afsløre noget småhemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Mine døtre, søstre og jeg kan godt være temmelig fjollede, når vi er sammen og det kan være alt fra at sætte gamle Poul Dissing sange på og danse syret 70´er dans sammen i stuen til vi er helt ødelagte, eller lave tossede skuespil for hinanden og optage det til stor morskab bagefter. Vi har en gal humor som nok er temmelig indforstået. Men ellers er min kvindetid med veninder ret meget fyldt med det samme som alle andre kvinder taler om når de er alene i hinandens skønne selskab – alt det vi trænger til at læsse af og så naturligvis mændene i vores liv og al den sex vi enten får eller går og savner.

Hvem kender du, der er god til Kvindetid?
Flere af mine veninder og i sær min søster er ret gode til at få kvindetid. Så går de til yoga eller zumba, får manicure og ansigtsbehandlinger eller får hygget sig med hinanden på en hverdagsaften eller lige efter arbejde. Det synes jeg er lidt sejt. De tager sig bare ligesom tiden til det. Men ellers tror jeg, at vi alle ville ønske vi kunne få meget mere af den.

Kvindetid artikler
Alt I Energier En Spirituel Workshop

Alt I Energier En Spirituel Workshop

Kunne du tænke dig at vide mere om eller arbejde med den spirituelle verden, Clairvoyance, Aura, Healing, meditation og Astrologi. Du vil lære om den åndelige verden og dens opbygning, om clairvoyance vejledere og guider. Vi kommer omkring Healing, Aura, Meditation og Horoskopets opbygning og tydning og mon ikke der også bliver tid til lidt Hypnosesnak.

Del 3: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Del 3: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Taknemmelighed er den højeste energifrekvens, du kan være på. Taknemmelighed er helende. Taknemmelighed transformerer. Taknemmelighed føles vidunderligt, åbner hjertet, blødgør egoet og gør dig smuk og glødende. What’s not to like? 

Del 2: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Del 2: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Du kan ikke altid kontrollere omstændighederne, men du kan justere dine forventninger. Opslugt af dine egne følelser, dine tanker – dit eget drama med andre ord – spejler du alt op af dine egne behov og fluktuerende emotioner.

Astrologi artikler
Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Henriette Eiby Christensen: Spejle er ikke, hvad de har været.

Henriette Eiby Christensen: Spejle er ikke, hvad de har været.

Gad vide, hvad det er, der sker i løbet af sådan en solfjern vinter? Har det været for mørkt til at kunne se spejlets refleksioner ordentligt? Har man været for depri til at se sig selv i øjnene – sådan rigtigt? Bare købt nye stretch bukser? Et nummer større? Glemt at farve håret?

Er det tid til en hyggelig pigeaften?

Er det tid til en hyggelig pigeaften?

En gang imellem er der bare ikke noget bedre end at reservere en aften til storhygge med dine nærmeste veninder. Det giver godt humør og fornyet energi at få set de venner, du holder allermest af

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring. Når kvinderne i Afrikas største slum får et job, giver det ikke kun kvinderne en bedre hverdag. Det er også med til at sikre, at børnene i slummen får den rette ernæring, behandling og uddannelse.