Kvindetid med Maise Deckmann Traasdahl

 

Kvindetid for mig kan faktisk også være at huske at sætte tid af til at pleje mit parforhold og få lov at tage imod og nyde at være kvinde og blive forkælet af min mand. Det er også når jeg skal designe mine kollektioner. Det er ren kvindetid, for så bliver der tænkt i kvindekroppe og former, materialer og farver og jeg er i mit es i mit eget univers og når jeg skaber nye designs føler jeg at jeg lader op og jeg virkelig har kvalitetstid sammen med mig selv.

Hvad skal din næste Kvindetid bestå af?
Ovenpå en spændende, stressende og hård periode med show, modeuge og lancering af en ny kollektion, bliver der forhåbentligt lidt tid til nogle af de ovennævnte ting. Jeg skal lave en hel masse ting med mine døtre og se en masse veninder jeg har forsømt i den hæsblæsende tid. Jeg krydser fingre for at jeg kan klemme et lille spaophold ind, for jeg trænger til at slappe af og få fixet hænder og fødder og træt hud efter al for lidt søvn og for meget kaffe. Og den kvindetid er godt investeret for en ny designperiode står for døren. En af de ting der helt sikkert vil bringe skøn kvindetid er en tur til Barcelona med min veninde Mayianne, hvor vi skal kigge på mulige systuer og lækkert stof. Og blive utroligt inspirerede. Jeg er så heldig at jeg skal designe min veninde Martinas brudekjole og det er altid en fantastisk givende proces og bliver helt sikkert fyldt med kvindetid.

Jeg håber, at årene frem vil bringe fantastiske muligheder for kvindetid. Jeg drømmer om ture til Rom eller Paris, bare mig og mine døtre, hvor vi shopper eller ser på brudekjoler når den tid kommer.
Indenfor meget nær fremtid får jeg faktisk mulighed for at støtte andre kvinder til at kunne få mere kvindetid. Jeg har fornylig flyttet min produktion af broderede styles til Indien, hvor muslimske indiske kvinder får arbejdet hjem i deres eget hjem og så kan sidde og brodere mens mand og børn er af sted om dagen. Det giver dem mulighed for at tjene deres egne penge og vil med tiden øge deres frihed og give dem flere muligheder. Det synes jeg er en rar tanke, da jeg ved at mange muslimske kvinder i Indien er ret undertrykt, så det projekt var jeg med det samme klar til at støtte.

Vil du afsløre noget småhemmeligt eller sjovt fra din Kvindetid?
Mine døtre, søstre og jeg kan godt være temmelig fjollede, når vi er sammen og det kan være alt fra at sætte gamle Poul Dissing sange på og danse syret 70´er dans sammen i stuen til vi er helt ødelagte, eller lave tossede skuespil for hinanden og optage det til stor morskab bagefter. Vi har en gal humor som nok er temmelig indforstået. Men ellers er min kvindetid med veninder ret meget fyldt med det samme som alle andre kvinder taler om når de er alene i hinandens skønne selskab – alt det vi trænger til at læsse af og så naturligvis mændene i vores liv og al den sex vi enten får eller går og savner.

Hvem kender du, der er god til Kvindetid?
Flere af mine veninder og i sær min søster er ret gode til at få kvindetid. Så går de til yoga eller zumba, får manicure og ansigtsbehandlinger eller får hygget sig med hinanden på en hverdagsaften eller lige efter arbejde. Det synes jeg er lidt sejt. De tager sig bare ligesom tiden til det. Men ellers tror jeg, at vi alle ville ønske vi kunne få meget mere af den.

Kvindetid artikler
Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen. Efter en del år i selvudviklingsfaget, må jeg erkende, at kroppen fylder mere og mere i min passion, og derfor giver det mening, at give den fuld skrue, når det kommer til kroppen i forbindelse med coachingfaget.

København din…. Lune gryde!

København din…. Lune gryde!

Når man som jeg, en fuldmoden kvinde i sin bedste alder, vælger… at presse sin krop OG sind gennem en vridemaskine – Så kunne du måske godt ha´ sørget for, bare en ANELSE mildere temperature.

Det siger dit mobilcover om dig

Det siger dit mobilcover om dig

Vi lever i en smartphonekultur, hvor telefonerne dikterer vores liv. Vi har det med at gå ligeså meget op i, hvad vi iføre vores telefon, som os selv. Men har du egentlig tænkt over, hvad dit mobilcover siger om dig?
Vi giver dig her fire forskellige typer.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 17 Ugen, der kommer Ugen bærer præg af to dynamiske aspekter, Merkur kvadrat Saturn, Mars konjunktion […]

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Fik du læst disse?
MALENE HASSELBLAD: DEN DATE HVOR DU ØNSKER, DER VIL VÆRE HULLER I HUKOMMELSEN – HOS DIN DATE!

MALENE HASSELBLAD: DEN DATE HVOR DU ØNSKER, DER VIL VÆRE HULLER I HUKOMMELSEN – HOS DIN DATE!

På vej hjem til ham den lækre, ringer jeg til min veninde og beklager min nød. Hun tuder af grin. Jeg kan godt se det sjove… om sådan ca. 100 år. Lige nu er jeg mere sikker på, at jeg får brug for en psykolog med speciale i post-traumatisk stress efter dette. Hun beroliger mig, du skal bare lade være med at sige noget og holde benene samlet….

Danske Pouline Middleton er klar til at erobre USA med bogen “en kvinde, tre mænd”

Danske Pouline Middleton er klar til at erobre USA med bogen “en kvinde, tre mænd”

Den Lyngby-baserede forfatter vakte en del opmærksomhed med sin bog, da den udkom første gang i Danmark i 2010. Bogen vækker allerede inden hendes afrejse til USA på en månedlang pr-tur også opmærksomhed i USA, hvor Pouline Middleton hver uge interviewes på forskellige amerikanske radioshows og tv-shows ønsker at booke hende, når hun i april skal besøge en række byer for at møde læserne og fortælle om tre mænd modellen.

Birgitte Baadegaard: Kvinder og parkering

Birgitte Baadegaard: Kvinder og parkering

Invitation og motivation til at ”parkere lidt skævt” og ”uden for P-båsen” af vores nye skribent Birgitte Baadegaard