skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

fødselshoroskoper12 generelle astrologiske tendenser for 2015. Personlig frihed, at søge indad og tage ansvar for det, der sker omkring os. Der er fokus på vores individuelle rolle i fællesskabet. Kærlighed, økonomi, vores retssystem og selvfølgelig folketingsvalget. Klik 2015

ÅRSHOROSKOP – hvad har du i vente i 2015? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Weekendhoroskop

Slå dig lidt løs, hele familien og dine venner vil virkelig nyde at se dig grine. Du har mange planer, men hvorfor ikke bare slappe af og nyde øjeblikket.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
  
  
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 6

Ikke alt er, hvad det ser ud til. Det bliver derfor en uge, hvor du skal være særlig vågen, når du indgår aftaler eller skriver under på noget. Du kan let gå hen og blive snydt. Andre er heller ikke helt ærlige, men så længe du ved det, så kan du navigere i det.

PS: Du vil også opleve diverse irriterende forsinkelser.

Kvartalshoroskoper for januar – marts

Tilmeld dig gerne nogle spændende kurser eller en ny uddannelse, du vil virkelig nyde at lære noget nyt. At få spændende input giver dig meget mere energi. Du vil ikke tage let på tingene i år, og allerede nu vil du sikkert føle, at du er blevet pålagt et meget større ansvar. Samtidig må du kæmpe med, at de ting du foretager dig tager længere tid. Det bliver en mindre frustrerende tid for dig, hvis du prioriterer dine opgaver og samtidig laver en lille status ind i mellem. Du skaber harmoni i dit parforhold ved at involvere din partner i dine tanker og overvejelser.

Årshoroskop for 2015

skytte

Forbered dig på, at det tager dig længere tid at opnå det, du gerne vil. Året kalder på seriøsitet og fokus, men så kan du også nå langt. Ser du på det positive og ikke forhindringerne, vil det blive meget lettere for dig, og for dem du omgiver dig med.

.

Job og økonomi

Der kommer for alvor gang i din karriere og dine jobmuligheder efter sommeren. Du kan med held tilegne dig ny viden via kurser eller uddannelse inden, så du få dine ressourcer støvet af. På den måde er du klar til at gribe de spændende chancer. Der bliver større fokus på udlandet enten via et samarbejde eller direkte via rejser. Du er så heldig stillet, at du ikke behøver at tænke meget på økonomi. Du tiltrækker nemlig de penge, du skal bruge.

Kærlighed og hjemmet
Til tider har du så meget at se til, at din partner og familien vil føle sig tilsidesat. Dette er ikke den bedste grobund for et godt parforhold, så du må være mere opmærksom. Du kan undgå de store kriser ved at tale med din partner og give udtryk for dine behov. Kommunikationen imellem jer er meget vigtig. Er du single, er et nyt parforhold en mulighed, men du stiller mange krav, så det bliver ikke let. Du ønsker ikke at gå på kompromis, for så vi du hellere undvære.

Årets råd: Når det er muligt for dig så tag ud og rejs. Her vil du virkelig slappet af, og du nyder at få nye, spændende input.

Kvindetid artikler
Mænd der opdrager kvinder: Lad mig få min morgenkaffe i fred!

Mænd der opdrager kvinder: Lad mig få min morgenkaffe i fred!

Min elskede mor vækkede mig stille hver morgen med en kop kaffe inden jeg skulle i skole.

Squashkage med avokado glasur a la Lise

Squashkage med avokado glasur a la Lise

Du tænker nok det lyder suspekt, men jeg lover dig for at denne kage sparker en hvis legemsdel!

Michelle Hviid: Det er ikke fotogent. Nå….

Michelle Hviid: Det er ikke fotogent. Nå….

Mine negle har aldrig været så velplejede og jeg har ikke været tyndere i 20 år. Det er fotogent på de sociale medier.
Ikke når jeg skriver, det er grimt og man mister nemt appetitten midt i madbillederne. Eller, faktisk ikke kan skrive, men prøver. Min 8 årige datter står på lur når posten kommer med en pakke, det sjoveste er, når jeg skal skrive under, og ikke kan. Posten kikker væk og lader som ingenting!

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Vind et årshoroskop gennem Kvindetid

Vind et årshoroskop gennem Kvindetid

Du kan vinde et årshoroskop til en værdi af 149,- kr gennem Kvindetid. Du går ind i vores facebook gruppe og liker opslaget, der hedder ”Vind et årshoroskop gennem Kvindetid”

Astrologiske forudsigelser 2015

Astrologiske forudsigelser 2015

Astrologiske forudsigelser 2015. Herunder kan du læse astrolog Lykke Larsens bud på 12 generelle tendenser for 2015. Det bliver langt fra et gennemsnitligt år. Læs også dit personlige årshoroskop, hvad har du i vente for året der kommer.

Fik du læst disse?
Kamille Sommer: Kære rod – jeg slår op!

Kamille Sommer: Kære rod – jeg slår op!

For mit eget vedkommende boede jeg mest rodet, når alt det andet ramlede. Jeg havde for travlt, for mange deadlines, for mange sure pligter jeg skulle nå.

Kvindetid med Nathalie Lindenberg aka Sabina

Kvindetid med Nathalie Lindenberg aka Sabina

På en MEGET våd bytur, tog en veninde og jeg sammen på lesbisk bar, der bød på striptease – vi ville danse med og sprang op på scenen.

Weekendtip fra Kira: Dvd og popcornshygge

Weekendtip fra Kira: Dvd og popcornshygge

Hvad med at sætte en dvd på og lave hjemmebiograf og hygge nygge med smokey popcorn?