skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Kærlighedshoroskoper for AUGUST

Tiden er inde til at gøre status. Tidligere, uhensigtsmæssige mønstre kan brydes, der er mulighed for ny begyndelse. Det bliver ikke kedeligt, men du skal også selv gøre noget for kærligheden og parforholdet. Er du indstillet på at foretage ændringer og være åben for noget nyt, vil august blive fantastisk og fuld af romantik.

Læs dit kærlighedshoroskop HER

ÅRSHOROSKOP – hvad har du i vente? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Vores astrolog holder ferie. Dagshoroskoperne er tilbage igen mandag, den 10. august.

I mellemtiden kan du finde sommerhoroskoper under ugehoroskoperne.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
    
    
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Skytte
22. november - 20. december
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Sommerhoroskop uge 32

Du tiltrækkes at alt det spændende, der sker omkring dig. Der for er det ikke let at få de mere rutineprægede opgaver fra hånden. Du har brug for din frihed til at forfølge de spændende muligheder, der dukker op, så hold nogle tider fri i din kalender.

PS: Du må prøve at fokusere på mindre.

Kvartalshoroskoper for juli – september

Din partner er meget aktiv, og der sker noget, når I er sammen. I trives i hinandens selskab og nyder at opleve noget nyt. Hvis du er single, så bliver det bestemt heller ikke kedeligt, der er mulighed for romantik og et nyt parforhold, hvis du ønsker det. Når du kommer til september er der fokus på læring, du nyder også at kaste dig ud i spændende nye emner og opgaver. Tilmeld dig gerne et kursus eller foredrag, du har brug for nye input og inspiration. Igennem helt perioden er det vigtigt, at du er udadvendt og åben overfor nye ideer, det vil nemlig føre dig til succes.

Årshoroskop for 2015

skytte

Forbered dig på, at det tager dig længere tid at opnå det, du gerne vil. Året kalder på seriøsitet og fokus, men så kan du også nå langt. Ser du på det positive og ikke forhindringerne, vil det blive meget lettere for dig, og for dem du omgiver dig med.

.

Job og økonomi

Der kommer for alvor gang i din karriere og dine jobmuligheder efter sommeren. Du kan med held tilegne dig ny viden via kurser eller uddannelse inden, så du få dine ressourcer støvet af. På den måde er du klar til at gribe de spændende chancer. Der bliver større fokus på udlandet enten via et samarbejde eller direkte via rejser. Du er så heldig stillet, at du ikke behøver at tænke meget på økonomi. Du tiltrækker nemlig de penge, du skal bruge.

Kærlighed og hjemmet
Til tider har du så meget at se til, at din partner og familien vil føle sig tilsidesat. Dette er ikke den bedste grobund for et godt parforhold, så du må være mere opmærksom. Du kan undgå de store kriser ved at tale med din partner og give udtryk for dine behov. Kommunikationen imellem jer er meget vigtig. Er du single, er et nyt parforhold en mulighed, men du stiller mange krav, så det bliver ikke let. Du ønsker ikke at gå på kompromis, for så vi du hellere undvære.

Årets råd: Når det er muligt for dig så tag ud og rejs. Her vil du virkelig slappet af, og du nyder at få nye, spændende input.

Kvindetid artikler
Lucy Lee: Gode råd til at bevare roen efter ferien

Lucy Lee: Gode råd til at bevare roen efter ferien

Den ensformige hverdag står for døren med alt det der følger med af vækkeur, madpakker, børn og travlhed. Men behøver det at være sådan?

Pernille Samsø: Man møder da ikke op i hættetrøje hos Mærsk!

Pernille Samsø: Man møder da ikke op i hættetrøje hos Mærsk!

Hvordan klæder du dig, når du skal til jobsamtale? Synes du påklædning og salgstale hænger sammen?

BOLIGCIOUS: INVITATION TIL FÆLLESSPISNING MED FEAST

BOLIGCIOUS: INVITATION TIL FÆLLESSPISNING MED FEAST

Jeg var til et middagsarrangement i en privat lejlighed, som jeg aldrig havde været i før, sammen med mennekser jeg ikke kendte. Stedet er Nørrebro, lejligheden er Allan Torps, middagen var kreeret af Mira Arkin – konceptet hedder FEAST, og du er hjertelig velkommen.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Kærlighedshoroskoper for august måned 2015

Kærlighedshoroskoper for august måned 2015

Tiden er inde til at gøre status. Tidligere, uhensigtsmæssige mønstre kan brydes, der er mulighed for ny begyndelse. Det bliver bestemt ikke kedeligt, men du skal også selv gøre noget for kærligheden og parforholdet. Er du indstillet på at foretage ændringer og være åben for noget nyt, vil august blive fantastisk og fuld af romantik.

Kvartalshoroskoper for juli til september

Kvartalshoroskoper for juli til september

Gå ikke glip af dit kvartalshoroskop for juli til september. Klik på horoskop og se under de enkelte stjernetegn hvad du har i vente disse sommermåneder.

Fik du læst disse?
Majken Matzau: BREAKING NEWS!

Majken Matzau: BREAKING NEWS!

Faktum er, at vores kognitive evner slides, jo flere platforme vi opererer på simultant. At vores medfølelse og empati daler i hastighedens hellige navn. Og at vores selvværd eroderer væk, i takt med at behovet for at toppræstere døgnets 24 timer øges. Undersøgelser viser, at jo mere vi bombarderes med indtryk og dermed bliver forstyrret, jo dårligere bliver vores tænkning, problemløsning og hukommelse. Faktisk sløves vores kognitive evner lige så meget, som hvis vi røg en stor fed joint hver eneste dag.

Kvindetid med Pernille Melsted

Kvindetid med Pernille Melsted

Fire veninder og snak så privat, at enhver flue på væggen ville dratte om af spænding.

Katrine Axholm: Derfor elsker jeg mit gamle parforhold.

Katrine Axholm: Derfor elsker jeg mit gamle parforhold.

Jeg har lyst til at dele hvorfor jeg synes mit gamle parforhold er så dejligt og værd at arbejde for. Jeg håber du bliver inspireret til dit eget. Ungt eller gammelt.