skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Vind en gratis coachuddannelse fra BeChange!

Alt du skal gøre er at fortælle, hvad du vil bruge denne coachuddannelse til og, hvordan du drømmer om at  gøre en forskel i verden.

Send din historie til kontakt@bechange.dk, så får du svar, når vi har trukket lod blandt deltagerne d. 15 maj 2015. Læs mere HER

ÅRSHOROSKOP – hvad har du i vente? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Weekendhoroskop

Du vil nyde at komme lidt væk hjemmefra, gerne for at opleve noget kulturelt. Alt hvad der er anderledes vil vække din nysgerrighed, og du bliver inspireret.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
  
    
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Skorpion
23. oktober - 21. november
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 17

Du kan føle dig noget tung og træt, samtidig kan du være lidt negativ. Det er kun en periode, men det kan godt være noget irriterende. Det vil hjælpe dig at gå en god tur, bare det at komme lidt ud, vil være godt for dig. Jo mere aktiv du er, jo bedre vil du føle dig.

PS: Arbejde er ikke alt.

Kvartalshoroskoper for april – juni

Et par venskaber kan få en ende, men kun, hvis de ikke var givende for dig alligevel. Det er ikke alle former for samarbejde, der går lige godt, og er du involveret i frivilligt foreningsarbejde, kan der opstå problemer. Det er vigtigt, at du er opmærksom på din kommunikation, da det både kan gå rigtig godt, men også hurtigt rigtig skidt. Juni bliver den bedste måned for dig karrieremæssigt, det er her du kan høste dine resultater. Du tager ikke let på tingene, hvilket faktisk hjælper dig til at få større succes. En partner skal være god at tale med, det er vigtigt for dig.

Årshoroskop for 2015

skytte

Forbered dig på, at det tager dig længere tid at opnå det, du gerne vil. Året kalder på seriøsitet og fokus, men så kan du også nå langt. Ser du på det positive og ikke forhindringerne, vil det blive meget lettere for dig, og for dem du omgiver dig med.

.

Job og økonomi

Der kommer for alvor gang i din karriere og dine jobmuligheder efter sommeren. Du kan med held tilegne dig ny viden via kurser eller uddannelse inden, så du få dine ressourcer støvet af. På den måde er du klar til at gribe de spændende chancer. Der bliver større fokus på udlandet enten via et samarbejde eller direkte via rejser. Du er så heldig stillet, at du ikke behøver at tænke meget på økonomi. Du tiltrækker nemlig de penge, du skal bruge.

Kærlighed og hjemmet
Til tider har du så meget at se til, at din partner og familien vil føle sig tilsidesat. Dette er ikke den bedste grobund for et godt parforhold, så du må være mere opmærksom. Du kan undgå de store kriser ved at tale med din partner og give udtryk for dine behov. Kommunikationen imellem jer er meget vigtig. Er du single, er et nyt parforhold en mulighed, men du stiller mange krav, så det bliver ikke let. Du ønsker ikke at gå på kompromis, for så vi du hellere undvære.

Årets råd: Når det er muligt for dig så tag ud og rejs. Her vil du virkelig slappet af, og du nyder at få nye, spændende input.

Kvindetid artikler
Pernille Samsø: Willkommen, bienvenue, welcome til Cabaret og teaterstil.

Pernille Samsø: Willkommen, bienvenue, welcome til Cabaret og teaterstil.

For nogle år side, lavede jeg et interview med Asger Aamund om kvinders påklædning i topjobs. I den forbindelse, spurgte jeg ham, hvad han synes om danskernes påklædning, når vi går ud. I teatret biografen etc.? Hans svar var ret klart, han synes vi er blevet sløsede,

Sussanne Wexø: Misforståelser – In the holy name of spirituality

Sussanne Wexø: Misforståelser – In the holy name of spirituality

Jeg har nok været lidt for sød, lidt for accepterende, lidt for forstående og måske endda lidt for spirituel? Kan man virkelig være det?

Mette Fuglsang: Jeg tænkte på mad de fleste af mine vågne timer

Mette Fuglsang: Jeg tænkte på mad de fleste af mine vågne timer

I flere år gik jeg altså glip af rigtig mange af livets goder; hyggeligt samvær, intimitet og nydelsen ved lækker mad, fordi min hjerne var ét stort virvar af tanker om mad og negative tanker om mig selv, min krop og min vægt. Jeg var sikker på, det handlede om, at jeg havde en svag karakter og manglende rygrad og at jeg ”bare skulle tage mig sammen” og spise noget sundere, så jeg kunne blive tynd.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Nye kvartalshoroskoper på Kvindetid

Nye kvartalshoroskoper på Kvindetid

Så byder Kvindetid foråret velkommen med dugfriske kvartalshoroskoper for april til juni. Hvad har du mon i vente?

Vind et årshoroskop gennem Kvindetid

Vind et årshoroskop gennem Kvindetid

Du kan vinde et årshoroskop til en værdi af 149,- kr gennem Kvindetid. Du går ind i vores facebook gruppe og liker opslaget, der hedder ”Vind et årshoroskop gennem Kvindetid”

Fik du læst disse?
Peter Belli Et Enestående Liv – Min rejse fortalt i billeder

Peter Belli Et Enestående Liv – Min rejse fortalt i billeder

Kærlighed er kittet i Peter liv og i særdeleshed kærligheden til June

Sara Isabella Roland og Kæledyr

Sara Isabella Roland og Kæledyr

Min hest er ligesom mig, èn der skal have bevist, at folk ikke forlader. Jeg sælger hende aldrig, hun er min ven!

Lucy Lee: Nej, jeg har ikke savnet mit barn

Lucy Lee: Nej, jeg har ikke savnet mit barn

Anna er nu 6 uger gammel. Hun er allerede blevet passet ude 5 gange og overnattet hos sin Farmor 1 gang. Hver eneste gang er jeg blevet spurgt om ikke jeg har savnet hende. Jeg kan 100% ærligt sige – nej, jeg har ikke savnet hende.