skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

FIK DU LÆST: Lise Andresen, kost- og livsstilsvejleder, fortæller om sin erfaring med clairvoyance i artiklen her

Du kan bestille tid til en clairvoyance hos Lykke Larsen her
.

Dagshoroskop, Torsdag den 28. august

Lad dig ikke påvirke alt for meget af andres meninger, du er selv den bedste til at træffe dine beslutninger. Din mavefornemmelse svigter dig nemlig ikke.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
   
   
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vandbærer
20. januar - 18. februar
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 35

Det kræver en større indsats og mere tid end ellers for at opnå de resultater, du gerne vil. Det er bare en af de uger, hvor tingene tager længere tid og, du møder nogle bump på vejen. Slip frustrationerne, så det ikke går ud over andre. Det er ikke alt, du skal sige.

PS: Det bliver en god weekend.

Kvartalshoroskoper for juli – september

Du vil ikke opleve de helt store ændringer i juli, her er det nærmest status quo. De efterfølgende to måneder er til gengæld meget interessante. Du vil opleve, at du får meget mere energi, samtidig vil du få mulighed for at tage ud og rejse. Livet leves, og du nyder det. Du vil få succes med de nye tiltag, du kaster dig ud i, specielt når det er noget anderledes og spændende. Pas lidt på helbredet.

Det går godt imellem dig og din partner. I vil opleve nye ting sammen, og I har samme mål og værdier. Sørg gerne for at komme lidt væk hjemmefra. Er du single, har du op til flere muligheder.

Årshoroskop for 2014

skytte

Da du holder af at rejse og opleve nye ting, så bliver det er dejligt år for dig. Det kan både være direkte rejser, men også rejser på det indre plan, det at udvide din horisont og tænke nye tanker. Hvis du er studerende, eller påtænker efteruddannelse og kurser, vil året blive særlig gunstigt.

 

Job og økonomi
Du vil ikke opleve de helt store forandringer på dit job, med mindre du begynder at lære noget nyt, hvilket i så fald vil åbne nye døre. Du vil langt hellere bruge din tid på din partner, familien og boligen. Der vil opstå muligheder, men det er lige så meget op til dig selv at skabe dem. Har du ikke lyst til forandring, så vil du hygge dig med tingene, som de er.

Du oplever økonomisk fremgang, især først på året. Du får lyst til at spendere det, du har i overskud, men gem lidt til en rejse senere på året.

Kærlighed og hjemmet
Et stærkt og harmonisk parforhold skaber et godt fundament. Du og din partner er gode til at arbejde sammen og nå til enighed, derfor kan I også med held kaste jer ud i nye projekter i jeres bolig. Aftaler I på forhånd, hvordan tingene skal være, få I succes. Tingene kan dog tage lidt længere tid end først planlagt.

Er du ikke i et forhold, er der mange muligheder for flirt og romantik. Hvis du ønsker noget seriøst, skal du dog kæmpe lidt mere for det.

Årets råd: Afslut først igangværende projekter, inden du starter på noget nyt. Det skaber bedre resultater. 

Kvindetid artikler
Boligcious: Worst idea ever dude. Succes mod alle odds

Boligcious: Worst idea ever dude. Succes mod alle odds

I samarbejde med FORD…. ja du læste rigtig, FORD – bilmærket, har jeg lavet et indlæg, som sætter fokus på iværksætteri – fokus på den ‘Moderne Håndværker’. Lige nu kører FORD en kampagne som jeg finder ret interessant, og som iværksætter super motiverende.

Mariakaisa: Hold da op hvor ferien gik stærkt

Mariakaisa: Hold da op hvor ferien gik stærkt

Mariakaisa har lavet et GRATIS onlineforedrag om ritualer. Et foredrag som du kan høre hjemme ved din computer eller over din telefon.

Lise Andresen: Mødet med mig selv

Lise Andresen: Mødet med mig selv

Lise: Jeg vil gerne lukke jer ind i mit allerhelligste og fortælle jer en historie om mig som menneske, om verdenen, himmelen og alt det imellem som ingen kan føle på, måle eller veje Så lad mig fortælle jer om mit møde med to kvinder. To kvinder, med bankende hjerter og en sjælelig kontakt udover det sædvanlige. Rikke Rasmussen, clairvoyant, medie og reikihealer og Lykke Larsen, clairvoyant og astrolog.

Astrologi artikler
Stjernetegn og sex

Stjernetegn og sex

Stjernetegn og sex: Får han dig i den 7. himmel? Er Tyren en tyr i sengen og brøler Løven? Mest for sjov, men se om det ikke passer meget godt.

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Kvartalshoroskoper for juli til september

Kvartalshoroskoper for juli til september

Gå ikke glip af dit kvartalshoroskop for juli til september. Klik på horoskop og se under de enkelte stjernetegn hvad du har i vente disse sommermåneder.

Fik du læst disse?
The Wedding Planner: Styling og accessories – nok mest til bruden

The Wedding Planner: Styling og accessories – nok mest til bruden

The Wedding Planner: Denne dag er så veldokumentet.. Derfor skal I stråle af lækkerhed!

Kvindetid med Maj Wismann

Kvindetid med Maj Wismann

Maj Wismann: Tidligere var jeg virkelig dårlig til at prioritere det, men hvis jeg ikke tager mig ”kvindetid”, så bliver jeg simpelthen ret træls!

Katrine Berling: Få mere sexlyst med OM – Orgastisk meditation

Katrine Berling: Få mere sexlyst med OM – Orgastisk meditation

Orgastisk meditation er ikke sex, men en praksis man laver med en partner. Lige som alle andre praksis, så som yoga og meditation, så bliver man bedre med tiden