skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

http://www.dreamstime.com/-image23497273Nye kvartalshoroskoper på Kvindetid for april til juni måned.

Gå ikke glip af dit kvartalshoroskop for april til juni, hvad venter dig  i disse dejlige forårsmåneder. Du kan læse horoskopet under de enkelte stjernetegn.

Har du læst dit kærlighedshoroskop for april? ellers finder du det HER

.

Dagshoroskoperne holder ferie, se dit påskehoroskop herunder.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Skytte
22. november - 20. december
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Påskehoroskop - uge 16

Du har overskud og overblik. Du kommer meget lettere igennem ugen end mange af dem, du omgiver dig med. Din gode humor og positive indstilling smitter af på andre, samtidig er du god til at hjælpe. Du skal dog også have tid til det, som du selv har lyst til.

PS: Du skal ikke bekymre dig om, hvad andre mener.

Kvartalshoroskoper for april – juni

En meget udadvendt og spændende periode venter dig. Du er social og holder af at bruge tid sammen med andre mennesker. Nogle venskaber kan blive testet, og det er vigtigt, at du siger til og fra. Der skal ske noget, ellers kommer du hurtigt til at kede dig. Fra slutningen af april kan du opleve udfordringer på dit daglige arbejde. Det gælder også på hjemmefronten. Du må være fleksibel og tålmodig, så vil tingene faktisk løse sig af sig selv. Du kan dog vente en skøn periode nor det kommer til kærlighed og parforhold. Nyd det og nyd din partner, hæng dig ikke i detaljer.

Årshoroskop for 2014

skytte

Da du holder af at rejse og opleve nye ting, så bliver det er dejligt år for dig. Det kan både være direkte rejser, men også rejser på det indre plan, det at udvide din horisont og tænke nye tanker. Hvis du er studerende, eller påtænker efteruddannelse og kurser, vil året blive særlig gunstigt.

 

Job og økonomi
Du vil ikke opleve de helt store forandringer på dit job, med mindre du begynder at lære noget nyt, hvilket i så fald vil åbne nye døre. Du vil langt hellere bruge din tid på din partner, familien og boligen. Der vil opstå muligheder, men det er lige så meget op til dig selv at skabe dem. Har du ikke lyst til forandring, så vil du hygge dig med tingene, som de er.

Du oplever økonomisk fremgang, især først på året. Du får lyst til at spendere det, du har i overskud, men gem lidt til en rejse senere på året.

Kærlighed og hjemmet
Et stærkt og harmonisk parforhold skaber et godt fundament. Du og din partner er gode til at arbejde sammen og nå til enighed, derfor kan I også med held kaste jer ud i nye projekter i jeres bolig. Aftaler I på forhånd, hvordan tingene skal være, få I succes. Tingene kan dog tage lidt længere tid end først planlagt.

Er du ikke i et forhold, er der mange muligheder for flirt og romantik. Hvis du ønsker noget seriøst, skal du dog kæmpe lidt mere for det.

Årets råd: Afslut først igangværende projekter, inden du starter på noget nyt. Det skaber bedre resultater. 

Kvindetid artikler
Lise Møller Andresen: Påskeforkælelse uden deller

Lise Møller Andresen: Påskeforkælelse uden deller

Otte tips til påskeforkælelse uden deller. Lise Møller Andresen giver gode tips og en opskrift på de skønneste kokoskugler. Rigtig god påske.

Charlotte Egemar Kaaber: Passion Smitter, Så Skru Gerne Højere Op.

Charlotte Egemar Kaaber: Passion Smitter, Så Skru Gerne Højere Op.

Passion er ikke noget, du finder udenfor dig selv. Det kommer indefra. Det er en muskel, der skal trænes.

Kvindetid med Jacqueline Jensin

Kvindetid med Jacqueline Jensin

Jeg er ALTID åben for at holde af og holde om, at få en god snak, at grine og græde lidt sammen Og jeg er, i al beskedenhed, rigtig god til at lytte.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Horoskoper – Kvartalshoroskoper for april til juni

Horoskoper – Kvartalshoroskoper for april til juni

Så byder Kvindetid foråret velkommen med dugfriske kvartalshoroskoper for april til juni. Hvad har du mon i vente?

Kærlighedshoroskoper for april

Kærlighedshoroskoper for april

Er der noget i dit parforhold, der ikke helt er, som det skal være, så bliver der svært at holde skjult. Det der ligger usagt mellem dig og din partner, vil komme op til overfladen nu. Der er kun en vej, og det er at få talt om tingene. Kan I det, så bliver alt meget bedre fremover.

Fik du læst disse?
Madopskrift fra Kira: Syndige kugler på den sunde måde

Madopskrift fra Kira: Syndige kugler på den sunde måde

Kira har en sund opskrift på chokolade- og nougatkugler .

Sølvi Degnegaard: Hvad er en “Fars Kæreste”?

Sølvi Degnegaard: Hvad er en “Fars Kæreste”?

Der hvor jeg bliver træt er, når de, der identificerer sig bedst med rollen som “fars kæreste” og ikke “bonusmor”, får skudt i skoene, at det ikke er nok. At en far kommer med “hele pakken”.

Mød Erik Söderström og vind en session – Personlig træner og coach

Mød Erik Söderström og vind en session – Personlig træner og coach

Det er for at være god ved dig selv og få en glad krop. Og så må det godt være sjovt. Jeg elsker at grine og pjatte med mine kunder og det er altså en dejlig måde at arbejde ud fra.