skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Ferie5

Det er sommerferien, og vi bringer derfor en artikel om stjernetegn og ferie. Der er lagt op til et godt grin!
Passer det mon på dig? klik her for at læse artiklen.

Horoskoperne er som vores øvrige horoskoper skrevet af astrolog Lykke Larsen.

Rigtig god fornøjelse og god ferie!

.

Se dit sommerhoroskop nedenfor.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
      
      
      
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Skytte
22. november - 20. december
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Sommerhoroskop – uge 31

Glem alt om planer og mål, hvis du kan. Sætter du dig for ikke at gøre noget, vil du nemlig opleve, at der viser sig en masse spændende muligheder. Kast dig herefter over de arrangementer og opgaver, som du finder mest spændende. Du har brug for at komme lidt væk hjemmefra.

PS: Du finder altid en løsning.

Kvartalshoroskoper for juli – september

Du vil ikke opleve de helt store ændringer i juli, her er det nærmest status quo. De efterfølgende to måneder er til gengæld meget interessante. Du vil opleve, at du får meget mere energi, samtidig vil du få mulighed for at tage ud og rejse. Livet leves, og du nyder det. Du vil få succes med de nye tiltag, du kaster dig ud i, specielt når det er noget anderledes og spændende. Pas lidt på helbredet.

Det går godt imellem dig og din partner. I vil opleve nye ting sammen, og I har samme mål og værdier. Sørg gerne for at komme lidt væk hjemmefra. Er du single, har du op til flere muligheder.

Årshoroskop for 2014

skytte

Da du holder af at rejse og opleve nye ting, så bliver det er dejligt år for dig. Det kan både være direkte rejser, men også rejser på det indre plan, det at udvide din horisont og tænke nye tanker. Hvis du er studerende, eller påtænker efteruddannelse og kurser, vil året blive særlig gunstigt.

 

Job og økonomi
Du vil ikke opleve de helt store forandringer på dit job, med mindre du begynder at lære noget nyt, hvilket i så fald vil åbne nye døre. Du vil langt hellere bruge din tid på din partner, familien og boligen. Der vil opstå muligheder, men det er lige så meget op til dig selv at skabe dem. Har du ikke lyst til forandring, så vil du hygge dig med tingene, som de er.

Du oplever økonomisk fremgang, især først på året. Du får lyst til at spendere det, du har i overskud, men gem lidt til en rejse senere på året.

Kærlighed og hjemmet
Et stærkt og harmonisk parforhold skaber et godt fundament. Du og din partner er gode til at arbejde sammen og nå til enighed, derfor kan I også med held kaste jer ud i nye projekter i jeres bolig. Aftaler I på forhånd, hvordan tingene skal være, få I succes. Tingene kan dog tage lidt længere tid end først planlagt.

Er du ikke i et forhold, er der mange muligheder for flirt og romantik. Hvis du ønsker noget seriøst, skal du dog kæmpe lidt mere for det.

Årets råd: Afslut først igangværende projekter, inden du starter på noget nyt. Det skaber bedre resultater. 

Kvindetid artikler
Lise Andresen: En krop i balance

Lise Andresen: En krop i balance

Lise: hvordan opnår vi en krop i balance? Og kan man med det blotte øje se om der er styr på sagerne? Er det virkelig den fitte, trimmede Superkvinde der er idealet? Eller er hun lige så usikker og bange som dig?

Mød akupunktørduoen Pia-Simone & Svend fra Body AdJust

Mød akupunktørduoen Pia-Simone & Svend fra Body AdJust

Jeg har prøvet alt – og intet virker – Så hvorfor skulle I dog kunne hjælpe mig? Den sætning har Pia-Simone og Svend Haugaard Just-Nørgaard hørt rigtig mange gange.

Katrine Axholm: Parforhold i feriekrise – få hjælp nu

Katrine Axholm: Parforhold i feriekrise – få hjælp nu

Skilsmisserne topper i august. Lige efter ferien, hvor vi er blevet særdeles konfronteret med vores familie og parforhold. Katrine Axholm giver akut hjælp i denne artikel

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Kvartalshoroskoper for juli til september

Kvartalshoroskoper for juli til september

Gå ikke glip af dit kvartalshoroskop for juli til september. Klik på horoskop og se under de enkelte stjernetegn hvad du har i vente disse sommermåneder.

Ferie og stjernetegn

Ferie og stjernetegn

Det er sommerferien og vi bringer derfor en artikel om stjernetegn og ferie, der er lagt op til et godt grin! Passer det mon på dig ?

Fik du læst disse?
Rigtig uhyggelig Halloween!

Rigtig uhyggelig Halloween!

Halloween er en sammentrækning af All Hallow’s Eve, da det var aftenen før “All Hallows’ Day” (Allehelgensdag). Læs mere om den uhyyyygelige aften

Klumme af Malene Hasselblad: Luk røven sømand

Klumme af Malene Hasselblad: Luk røven sømand

”Nu skal jeg fortælle dig nogle ting dit store fede arrogante møgdyr…” Det fyrede jeg af til en tidligere chef… desværre først da jeg sov.

Klumme af Malene Hasselblad: God jul, god røv og godt nytår!

Klumme af Malene Hasselblad: God jul, god røv og godt nytår!

Faktisk kan man godt sige, at kvinders vægt overgår samtlige kriminalromaner af Agatha Christie. Et kg tabt er for lidt. Et kg på, er for meget.