skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

fødselshoroskoper12 generelle astrologiske tendenser for 2015. Personlig frihed, at søge indad og tage ansvar for det, der sker omkring os. Der er fokus på vores individuelle rolle i fællesskabet. Kærlighed, økonomi, vores retssystem og selvfølgelig folketingsvalget. Klik 2015

ÅRSHOROSKOP – hvad har du i vente i 2015? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Weekendhoroskop

Det er de nære ting, som du nyder mest. Hvis du har planer, som du ikke føler for, så aflys og gør det der gør dig mest glad. Børn er til stor glæde for dig.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
   
   
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Jomfru
23. august - 22. september
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 13

En aktiv uge venter forude, men tingen kommer let fra hånden, og du nyder at færdiggøre det ene projekt efter det andet. Egentlig behøver du ikke at anstrenge dig særlig meget. Der vil også være sjove projekter hjemme i din bolig, som du med held også kan fa familien involveret i.

PS: Stop op og se, hvor langt du er kommet.

Kvartalshoroskoper for januar – marts

Tilmeld dig gerne nogle spændende kurser eller en ny uddannelse, du vil virkelig nyde at lære noget nyt. At få spændende input giver dig meget mere energi. Du vil ikke tage let på tingene i år, og allerede nu vil du sikkert føle, at du er blevet pålagt et meget større ansvar. Samtidig må du kæmpe med, at de ting du foretager dig tager længere tid. Det bliver en mindre frustrerende tid for dig, hvis du prioriterer dine opgaver og samtidig laver en lille status ind i mellem. Du skaber harmoni i dit parforhold ved at involvere din partner i dine tanker og overvejelser.

Årshoroskop for 2015

skytte

Forbered dig på, at det tager dig længere tid at opnå det, du gerne vil. Året kalder på seriøsitet og fokus, men så kan du også nå langt. Ser du på det positive og ikke forhindringerne, vil det blive meget lettere for dig, og for dem du omgiver dig med.

.

Job og økonomi

Der kommer for alvor gang i din karriere og dine jobmuligheder efter sommeren. Du kan med held tilegne dig ny viden via kurser eller uddannelse inden, så du få dine ressourcer støvet af. På den måde er du klar til at gribe de spændende chancer. Der bliver større fokus på udlandet enten via et samarbejde eller direkte via rejser. Du er så heldig stillet, at du ikke behøver at tænke meget på økonomi. Du tiltrækker nemlig de penge, du skal bruge.

Kærlighed og hjemmet
Til tider har du så meget at se til, at din partner og familien vil føle sig tilsidesat. Dette er ikke den bedste grobund for et godt parforhold, så du må være mere opmærksom. Du kan undgå de store kriser ved at tale med din partner og give udtryk for dine behov. Kommunikationen imellem jer er meget vigtig. Er du single, er et nyt parforhold en mulighed, men du stiller mange krav, så det bliver ikke let. Du ønsker ikke at gå på kompromis, for så vi du hellere undvære.

Årets råd: Når det er muligt for dig så tag ud og rejs. Her vil du virkelig slappet af, og du nyder at få nye, spændende input.

Kvindetid artikler
Mariakaisa: Er du også ude af takt med naturen?

Mariakaisa: Er du også ude af takt med naturen?

I vores kultur og i de flestes liv, så lever vi helt ude af takt med naturen.
Vi lever i kunstigt lys, dvs. at vores kroppe aldrig oplever helt fuldstændig mørke.
Vi er altid pakket ind og har masser af varme på vores huse, dvs. at vores kroppe aldrig oplever kulde.

Boganbefaling: Spor af længsel af Pouline Middleton

Boganbefaling: Spor af længsel af Pouline Middleton

I ”Spor af længsel” møder vi Ellen, som hører et interview med en ungarsk pianist på radioen og forelsker sig i hans stemme. Hun følger sin længsel og forlader kæresten på tærsklen til deres bryllup for at opsøge pianisten, men han er netop rejst til Paris.

Kira: Lav selv lækre macarons

Kira: Lav selv lækre macarons

Lav Macarons som i Frankrig – børnene vil elske det og så er det en genial og velsmagende værtindegave

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Vind et årshoroskop gennem Kvindetid

Vind et årshoroskop gennem Kvindetid

Du kan vinde et årshoroskop til en værdi af 149,- kr gennem Kvindetid. Du går ind i vores facebook gruppe og liker opslaget, der hedder ”Vind et årshoroskop gennem Kvindetid”

Astrologiske forudsigelser 2015

Astrologiske forudsigelser 2015

Astrologiske forudsigelser 2015. Herunder kan du læse astrolog Lykke Larsens bud på 12 generelle tendenser for 2015. Det bliver langt fra et gennemsnitligt år. Læs også dit personlige årshoroskop, hvad har du i vente for året der kommer.

Fik du læst disse?
Coacher med heste

Coacher med heste

Man kan danse med ulve og svømme med delfiner, ved vi, men vidste du, at man kan coache med heste? Det kan min coachkollega Sølvi.

The Wedding Planner: Ringene – symbolet på båndet mellem jer

The Wedding Planner: Ringene – symbolet på båndet mellem jer

Mange har taget den amerikanske tradition til sig. Manden frier til kvinden med en diamantring. Helst en af en rimelig størrelse.

Har du svært ved at få gang i sejlene?

Har du svært ved at få gang i sejlene?

Søndag var min “nu skal jeg have styr på alt-dag, for i morgen er det mandag”,