skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Læs dit KÆRLIGHEDSHOROSKOP for OKTOBER – klik HER

ÅRSHOROSKOP – hvad gemmer 2016 på? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Dagshoroskop, Torsdag den 27. oktober

Du kan nærmest ikke lægge for ambitiøse planer for de kommende dage. Du har masser af energi, og du er særlig god til at arbejde sammen med andre.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
    
    
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vædder
20. marts - 19. april
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 43 – 2016

Ugen kan byde på en del udfordringer. Det er vigtigt, at du bevarer overblikket og sætter dit ambitionsniveau lidt ned, tingene tager typisk længere tid, end du regner med. Det kan knibe noget med selvtilliden, og det vil lægge en dæmper på alt, hvad du foretager dig.

PS: Tag en pause ind i mellem, det hjælper dig.

Kvartalshoroskoper for oktober – december

I de næste måneder må du tage ansvar og bruge tid på det, der er vigtigt. Der er ingen let vej, og træder du ikke i karakter, vil du blive udfordret igen og igen. Du vil være i stand til at nå meget langt, og få succes med de nye projekter du starter, hvis du er seriøs og arbejder hård. Mange gode muligheder dukker op nu, og du kan få mere ansvar arbejdsmæssigt eller et nyt job. Det kan også betyde flere penge til dig, og her vil det være bedst at omlægge eller indfri noget gæld. Der er positiv fokus på kærlighed, men du er ikke til pjat, det skal være seriøst eller slet ikke.

Årshoroskop for 2016

skytte

Du har en seriøs tilgang til tingene, og til tider kan du opleve, at du har mistet din ellers optimistiske og løsslupne holdning. Fokuser på det der går godt, arbejde og dit sociale liv, og hæng dig ikke i detaljer. Du vil opnå det, du har sat dig som mål.

.

Job og økonomi

Økonomisk vil du have meget stor succes. En øget indtægt kan komme fra et nyt job, men her skal du passe på med ikke kun at fokusere på penge. Det er vigtigt for dig, at du også nyder at gå på arbejde og ikke kun ”sælger dig selv” til højestbydende. Der vil komme nye tilbud, og du kan nærmest vælge. Du er villig til at tage ansvar, og andre vil se dig som en naturlig leder. Der skal i det daglige også være plads til lidt humor og sjov.

Kærlighed og hjemmet

I løbet af året kan det opstå udfordringer i dit parforhold, men de vil ikke være alvorlige. Tager du dit forhold seriøst, kan du hurtigt få tingene ud af verden. Du og din partner fungerer godt i det daglige, men denne vil nok mene, at tingene til tider foregår meget på dine præmisser. Det må du lige tænke over. Er du single, vil tiden fra oktober blive meget social, derfor er der flest muligheder for at møde en ny potentiel partner her.

Årets råd: Tag dig selv og dine mål alvorligt, men husk, at man også kan komme langt ved at grine lidt af tingene og sig selv.

Kvindetid artikler
Liselotte Vejborg: Hvordan står det til med din integritet?

Liselotte Vejborg: Hvordan står det til med din integritet?

Vi bruger utroligt meget tid og energi på at ville være unikke skabninger – samtidig med at vi bruger utroligt meget tid og energi på ikke at være for anderledes end alle andre.

Nyt fra The Body Shop: Design din helt personlige Body Butter

Nyt fra The Body Shop: Design din helt personlige Body Butter

The Body Shop giver dig mulighed for at lave din egen, personlige Body Butter i flagskibsbutikken på Strøget. Du kan lave en Body Butter med modtagerens navn som en meget personlig gave.

Skal du fejre Halloween?

Skal du fejre Halloween?

Halloween er en sammentrækning af All Hallow’s Eve, da det var aftenen før “All Hallows’ Day” (Allehelgensdag). Læs mere om den uhyyyygelige aften

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Kærlighedshoroskoper for oktober måned 2016

Kærlighedshoroskoper for oktober måned 2016

Du kan forvente en måned med stor fokus på kærlighed. Der er mange spændende muligheder og romantiske øjeblikke. Er du single, så kast dig ud i at date og tag en chance. Har du en partner, så find på noget romantisk som I kan foretage jer sammen.

Det 13. tegn – du skifter ikke stjernetegn!

Det 13. tegn – du skifter ikke stjernetegn!

Historier om et 13. stjernetegn dukker med mellemrum op i medierne, men du skifter ikke stjernetegn!

Fik du læst disse?
Boligcious: Køb de fedeste badeforhæng hos New York Home

Boligcious: Køb de fedeste badeforhæng hos New York Home

Jeg har altid syntes, at det var svært at finde et lækkert badeforhæng, hvilket resulterer i, at jeg de sidste 6 år har haft et hvidt kedeligt et.

Se mig…. jeg maler mussel hos Royal Cph – Vi du også prøve?

Se mig…. jeg maler mussel hos Royal Cph – Vi du også prøve?

At sidde her, i de her rammer, med en ægte Royal Cph. tallerken i hånden, den rigtige blå royale maling på en tallerken og flere forskellige pensler – ja det er altså ret nervepirrende

Henriette Hagild: At være er at være relateret

Henriette Hagild: At være er at være relateret

En klient i terapi – en kvinde sidst i 30’erne, var virkelig frustreret over sine relationer. Når hun var sammen med familien endte det ofte i konflikt, og når hun var sammen med andre mennesker, gik hun ofte hjem – ked af det og med en følelse af håbløshed.