skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

ÅRSHOROSKOP – hvad har du i vente i år 2015? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

Hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren?

Har du brug for inspiration, og for travlt til at gå i butikker, så kan du gå ind HER og finde ideer til en masse fine gaver.

.

Dagshoroskop, Torsdag den 18. december

Hvis du har tid, så se en god film eller læs i en god bog. Du vil nyde at leve dig ind i noget nyt og anderledes. Det giver dig et dejligt og sjovt frirum.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
   
  
  
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Tvilling
21. maj - 20. juni
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 51

Du har brug for stunder, hvor du kan trække dig lidt tilbage og bare være dig selv. Får du det, så vil du være et festfyrværkeri at være sammen med. Du vil sikkert nyde at finde et par ekstra gaver, bare noget der er sjovt. Hvorfor ikke også forkæle dig selv med lidt ekstra…

PS: Det bliver sjovt.

Kvartalshoroskoper for oktober – december

Ikke alt er helt, hvad det ser ud til. Du kan blive overrasket over et uventet angreb, når du mindst venter det. Fordækte ting og hemmeligheder vil komme op til overfladen, og selv du kan blive noget rystet. Der er igangværende projekter, som du må skrotte for at få plads til noget nyt. Det er ikke alt, der ikke virker, som du kan redde. Forbered dig på det uventede, men vid, at tingene løser sig i sidste ende.

Du har en virkelig god og charmerende udstråling, og det tiltrækker andre mennesker, så du vil få flere tilbud. Dit parforhold kræver din opmærksomhed for, at det kan trives.

Årshoroskop for 2014

skytte

Da du holder af at rejse og opleve nye ting, så bliver det er dejligt år for dig. Det kan både være direkte rejser, men også rejser på det indre plan, det at udvide din horisont og tænke nye tanker. Hvis du er studerende, eller påtænker efteruddannelse og kurser, vil året blive særlig gunstigt.

 

Job og økonomi
Du vil ikke opleve de helt store forandringer på dit job, med mindre du begynder at lære noget nyt, hvilket i så fald vil åbne nye døre. Du vil langt hellere bruge din tid på din partner, familien og boligen. Der vil opstå muligheder, men det er lige så meget op til dig selv at skabe dem. Har du ikke lyst til forandring, så vil du hygge dig med tingene, som de er.

Du oplever økonomisk fremgang, især først på året. Du får lyst til at spendere det, du har i overskud, men gem lidt til en rejse senere på året.

Kærlighed og hjemmet
Et stærkt og harmonisk parforhold skaber et godt fundament. Du og din partner er gode til at arbejde sammen og nå til enighed, derfor kan I også med held kaste jer ud i nye projekter i jeres bolig. Aftaler I på forhånd, hvordan tingene skal være, få I succes. Tingene kan dog tage lidt længere tid end først planlagt.

Er du ikke i et forhold, er der mange muligheder for flirt og romantik. Hvis du ønsker noget seriøst, skal du dog kæmpe lidt mere for det.

Årets råd: Afslut først igangværende projekter, inden du starter på noget nyt. Det skaber bedre resultater. 

Kvindetid artikler
Bryllupsplanlægning og vægttab!

Bryllupsplanlægning og vægttab!

De der både skal giftes og tabe sig, nu kan få en samlet pakke – hvis I er et bryllupsplanlæggende par, der gerne vil i bedre form inden brylluppet, kan I få en af Kiras særlige træningspakker, der sætter jer i gang med træning og sørger for, at I når målet inden brylluppet.

Katrine Axholm: 3 fif til en glædelig jul

Katrine Axholm: 3 fif til en glædelig jul

Lillesøster tager al opmærksomheden og far drikker sig lidt for fuld. Kort sagt er julen fuld af potentielle konflikter og gamle skeletter kommer væltende ud af skabet

Parisisk jul: Bûche de Noël a la Julie

Parisisk jul: Bûche de Noël a la Julie

Vores skribent i Paris Julie savner risalamande og pebbernødder men har alligevel formået at sende os opskriften på Bûche de Noël. Merci

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Kvartalshoroskoper – så er der horoskoper for oktober-december

Kvartalshoroskoper – så er der horoskoper for oktober-december

Så er der kvartalshoroskoper for oktober – december, hvad har du i vente, hvordan bliver dit efterår i følge horoskopet?

Fik du læst disse?
Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Jeg kampgyser af morgentv´s forslag om hjemmelavede økologiske blåbær smooties i små glas m påsatte sugerør

Weekendtip fra Kira: Dvd og popcornshygge

Weekendtip fra Kira: Dvd og popcornshygge

Hvad med at sætte en dvd på og lave hjemmebiograf og hygge nygge med smokey popcorn?

Tini: Hats, gloves and shoes – så lidt skal der til

Tini: Hats, gloves and shoes – så lidt skal der til

Faktisk skal der ikke ret meget til for at ændre et udtryk på et sæt tøj. Du har måske det helt rigtige tøj, men hvordan får du flere udtryk at spille på?