skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Kærlighedshoroskoper for JULI

Glæd dig til en fantastisk sommer måned, hvor der er stor fokus på kærlighed og romantik. Følelser og muligheder er der mange af, og er du villig til at tage en chance,  vil du få nogle dejlige oplevelser. Tag ikke tingene så alvorligt, der er lige nu dejlig mulighed for at lege lidt med kærligheden og livet.

Læs dit kærlighedshoroskop HER

ÅRSHOROSKOP – hvad har du i vente? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Weekendhoroskop

Du vil være på farten i weekenden, der sker nemlig noget, hvor du er. Du nyder at tale med andre og kommer hurtigt til at kede dig, så find på noget socialt.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
   
    
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vægt
23. september - oktober
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 27

Tålmodighed er ikke din stærkeste side, og derfor kan det også blive noget af en prøvende uge. Der vil være projekter eller andet, du ikke kan komme videre med selv, hvor du må vente på andre – og det passer dig ikke. Fokuserer du på det positive og udnytter ventetiden, det hjælper dig.

PS: Du får nogle spændende invitationer.

Kvartalshoroskoper for juli – september

Din partner er meget aktiv, og der sker noget, når I er sammen. I trives i hinandens selskab og nyder at opleve noget nyt. Hvis du er single, så bliver det bestemt heller ikke kedeligt, der er mulighed for romantik og et nyt parforhold, hvis du ønsker det. Når du kommer til september er der fokus på læring, du nyder også at kaste dig ud i spændende nye emner og opgaver. Tilmeld dig gerne et kursus eller foredrag, du har brug for nye input og inspiration. Igennem helt perioden er det vigtigt, at du er udadvendt og åben overfor nye ideer, det vil nemlig føre dig til succes.

Årshoroskop for 2015

skytte

Forbered dig på, at det tager dig længere tid at opnå det, du gerne vil. Året kalder på seriøsitet og fokus, men så kan du også nå langt. Ser du på det positive og ikke forhindringerne, vil det blive meget lettere for dig, og for dem du omgiver dig med.

.

Job og økonomi

Der kommer for alvor gang i din karriere og dine jobmuligheder efter sommeren. Du kan med held tilegne dig ny viden via kurser eller uddannelse inden, så du få dine ressourcer støvet af. På den måde er du klar til at gribe de spændende chancer. Der bliver større fokus på udlandet enten via et samarbejde eller direkte via rejser. Du er så heldig stillet, at du ikke behøver at tænke meget på økonomi. Du tiltrækker nemlig de penge, du skal bruge.

Kærlighed og hjemmet
Til tider har du så meget at se til, at din partner og familien vil føle sig tilsidesat. Dette er ikke den bedste grobund for et godt parforhold, så du må være mere opmærksom. Du kan undgå de store kriser ved at tale med din partner og give udtryk for dine behov. Kommunikationen imellem jer er meget vigtig. Er du single, er et nyt parforhold en mulighed, men du stiller mange krav, så det bliver ikke let. Du ønsker ikke at gå på kompromis, for så vi du hellere undvære.

Årets råd: Når det er muligt for dig så tag ud og rejs. Her vil du virkelig slappet af, og du nyder at få nye, spændende input.

Kvindetid artikler
Pernille Samsø: Mit møde med en skøn gammel dame

Pernille Samsø: Mit møde med en skøn gammel dame

Damens fortælling og mig der skulle finde hendes bus tog cirka 5 minutter alt i alt. Alligevel har den måde hendes ansigt lyste op på og hendes entusiasme omkring den ene fine graviditetsdragt printet sig ind i min bevidsthed

Niia: Face your fears – Du vokser af det ukendte – gratis onlinetræning

Niia: Face your fears – Du vokser af det ukendte – gratis onlinetræning

EN TING! forhindrer dig i at bringe dine særlige evner, erfaringer og egenskaber i spil og i at gøre en meningsfuld forskel for dig selv og for andre mennesker og mærkesager!

Lucy Lee: 5 tips til at komme ned i gear i ferien

Lucy Lee: 5 tips til at komme ned i gear i ferien

Jeg faldt over disse en artikel med tips til at geare ned i ferien. Her er dem jeg bedst kunne lide og som jeg fik lyst til at dele med dig.

Astrologi artikler
Kvartalshoroskoper for juli til september

Kvartalshoroskoper for juli til september

Gå ikke glip af dit kvartalshoroskop for juli til september. Klik på horoskop og se under de enkelte stjernetegn hvad du har i vente disse sommermåneder.

Kærlighedshoroskoper for juli måned

Kærlighedshoroskoper for juli måned

Glæd dig til en fantastisk sommer måned, hvor der er stor fokus på kærlighed og romantik. Følelser og muligheder er der mange af, og er du villig til at tage en chance, vil du få nogle dejlige oplevelser. Tag ikke tingene så alvorligt, der er lige nu dejlig mulighed for at lege lidt med kærligheden og livet.

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Fik du læst disse?
Niiahne Petersen: Livet er dyrebart

Niiahne Petersen: Livet er dyrebart

For 4 år siden fik jeg en svær borrelia infektion i mit centralnervesystem . Det har været en lang og lærerig rejse at gå fra at være (dengang) 39 år og til at blive en dement 89 årig på få måneder. Det har krævet umenneskelig vilje og udholdenhed at insistere på at blive rask igen. At være så tæt på kanten af livet, giver et særligt perspektiv.

Evas broccoli-bacon salat

Evas broccoli-bacon salat

Eva lagde i går billeder af sin aftensmad ud på facebook og vi har fået opskriften. Takker og nejer.

Få syet din helt egen pude hos Camilla

Få syet din helt egen pude hos Camilla

Vi mangler tålmodighed og ro i iPhone-generationen, derfor bruger jeg ALTID broderiet i mine puder, som en form for hyldest til et tidskrævende stykke håndarbejdskunst, som desværre nok uddør med mormors generation,