skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Læs dit KÆRLIGHEDSHOROSKOP for DECEMBER – klik HER

ÅRSHOROSKOP – hvad gemmer 2017 på? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Weekendhoroskop

Selvom det kan kniber med energien, vil du komme langt med dine projekter. Du har øje for de gode muligheder, og du er ikke bange for at tage en chance.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
   
  
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Jomfru
23. august - 22. september
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 49 – 2016

Ansvaret er stort lige nu, men det er faktisk ok, du kan klare det. Du er ikke bange for at arbejde hård, og det giver resultater. Bed om hjælp, hvis du har brug for det, andre vil være villige til at tage over, hvis du lader dem. Du er også selv god til at komme med råd og vejlede.

PS: Find tid til gode venner.

Kvartalshoroskoper for oktober – december

I de næste måneder må du tage ansvar og bruge tid på det, der er vigtigt. Der er ingen let vej, og træder du ikke i karakter, vil du blive udfordret igen og igen. Du vil være i stand til at nå meget langt, og få succes med de nye projekter du starter, hvis du er seriøs og arbejder hård. Mange gode muligheder dukker op nu, og du kan få mere ansvar arbejdsmæssigt eller et nyt job. Det kan også betyde flere penge til dig, og her vil det være bedst at omlægge eller indfri noget gæld. Der er positiv fokus på kærlighed, men du er ikke til pjat, det skal være seriøst eller slet ikke.

Årshoroskop for 2016

skytte

Du har en seriøs tilgang til tingene, og til tider kan du opleve, at du har mistet din ellers optimistiske og løsslupne holdning. Fokuser på det der går godt, arbejde og dit sociale liv, og hæng dig ikke i detaljer. Du vil opnå det, du har sat dig som mål.

.

Job og økonomi

Økonomisk vil du have meget stor succes. En øget indtægt kan komme fra et nyt job, men her skal du passe på med ikke kun at fokusere på penge. Det er vigtigt for dig, at du også nyder at gå på arbejde og ikke kun ”sælger dig selv” til højestbydende. Der vil komme nye tilbud, og du kan nærmest vælge. Du er villig til at tage ansvar, og andre vil se dig som en naturlig leder. Der skal i det daglige også være plads til lidt humor og sjov.

Kærlighed og hjemmet

I løbet af året kan det opstå udfordringer i dit parforhold, men de vil ikke være alvorlige. Tager du dit forhold seriøst, kan du hurtigt få tingene ud af verden. Du og din partner fungerer godt i det daglige, men denne vil nok mene, at tingene til tider foregår meget på dine præmisser. Det må du lige tænke over. Er du single, vil tiden fra oktober blive meget social, derfor er der flest muligheder for at møde en ny potentiel partner her.

Årets råd: Tag dig selv og dine mål alvorligt, men husk, at man også kan komme langt ved at grine lidt af tingene og sig selv.

Kvindetid artikler
Zoë Escher: Hvad ønsker du at bidrage med i 2017?

Zoë Escher: Hvad ønsker du at bidrage med i 2017?

Som skribent på kvindetid.dk, ønsker jeg at 2017 bliver et år med oplevelser, inspiration og glæde. Derfor har jeg lavet en lille kampagne til læserne i december måned. En julegave til et af mine japanske madkurser, foredrag eller skønne produkter fra webshoppen, kan være en god start på 2017.

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Overgangsalder – er det bare en overgang – eller porten til et nyt liv?

Jeg er nået til en fase, hvor overgangsalder er blevet en fast del af mit ordforbrug, og jeg føler mig som en nysgerrig passager i et tog, (min krop) som kører mod en ukendt destination, og det eneste jeg aktivt kan vælge at gøre; er at nyde udsigten!

Lilja Scherfig: Vi har brug for alle farver

Lilja Scherfig: Vi har brug for alle farver

Lilja Scherfig er kendt for at skrive billedbøger for børn i alle aldre. Historier om de store følelser, om de skæve sider i os, men vigtigst af alt om ømhed og venskab. Den nye bog VERDENS BEDSRE TEAM kredser om søskendekærlighed

Astrologi artikler
Kvindetids kærlighedshoroskoper for december 2016

Kvindetids kærlighedshoroskoper for december 2016

Der er for de fleste af os mulighed for en virkelig dejlig og romantisk måned. Vi ønsker at være to, og derfor møder vi også andre mennesker, som er villige til at åbne op og tagen en chance med kærligheden.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Fik du læst disse?
Mød trofaste og hengivne ældre singlemænd

Mød trofaste og hengivne ældre singlemænd

Jeg bliver bekymret for om mændene tror, det er de egenskaber, vi “ældre” kvinder vil have

Singledad: Hvorfor mænd og kvinder ikke kan være venner

Singledad: Hvorfor mænd og kvinder ikke kan være venner

Så ha in mente piger, at når han siger “skal vi være venner” så ligger det i baghovedet, at det er en genial vej til fis´.

Kvindetid med Mette Kolding

Kvindetid med Mette Kolding

I 2009 sagde jeg min tidligere identitet op, solgte andelen på Vesterbro og alle ejendele, rejste over til langdistance kæresten i USA gennem 6 år, satte mig ved et bjerg og mærkede efter hvem jeg var uden al den landsby identitet, som det giver på godt og ondt – at bo i et lille bitte land og bevæge sig i en lille bitte branche