skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Kærlighedshoroskoper for NOVEMBER

Der er for de fleste af os mulighed for en virkelig dejlig og romantisk efterårsmåned. Der er mange nye forhold, der starter i denne måned. Hold dig ikke tilbage, tag en chance og vis, hvad du ønsker.  Gode forhold vil tage fart, men har du truffet forkerte beslutinger, vil det også vise sig nu.

Læs dit kærlighedshoroskop HER

ÅRSHOROSKOP – hvad gemmer 2016 på? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Weekendhoroskop

Du nyder at være sammen med din partner så find på gode arrangementer. Det bliver mulighed for en god snak med en ven, der har noget på hjertet.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
   
  
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Fisk
19. februar - 19. marts
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 48

Overblik og fokus er vigtigt for din succes. Du har mange gode personlige ressourcer, som du kan trække på, så du skal nok komme et stort skridt mod dine mål. Det er ikke alle opgaver eller projekter, der er lige lette, men arbejder du for det, vil tingene lykkes for dig.

PS: Det opstår let forsinkelser, ændringer og aflysninger.

Kvartalshoroskoper for oktober – december

Der er  stor fokus på arbejde og karriere, og du arbejder sikkert hårdt. Du har heldigvis energien til det, og du nyder, når du kan se de gode resultater, der kommer ud af det. Du er meget uafhængig og du har fart på, det er dog en god idé at sætte tempoet lidt ned så du bevarer overblikket. Der er masser af romantiske muligheder, det gælder blot om, at du rækker ud efter dem. Du er særlig sensitiv, så du har brug for en ved din side. Har du en partner, vil det blive nogle hede måneder, hvis du altså ikke helt glemmer din partner til fordel for dit arbejdet.

Årshoroskop for 2015

skytte

Forbered dig på, at det tager dig længere tid at opnå det, du gerne vil. Året kalder på seriøsitet og fokus, men så kan du også nå langt. Ser du på det positive og ikke forhindringerne, vil det blive meget lettere for dig, og for dem du omgiver dig med.

.

Job og økonomi

Der kommer for alvor gang i din karriere og dine jobmuligheder efter sommeren. Du kan med held tilegne dig ny viden via kurser eller uddannelse inden, så du få dine ressourcer støvet af. På den måde er du klar til at gribe de spændende chancer. Der bliver større fokus på udlandet enten via et samarbejde eller direkte via rejser. Du er så heldig stillet, at du ikke behøver at tænke meget på økonomi. Du tiltrækker nemlig de penge, du skal bruge.

Kærlighed og hjemmet
Til tider har du så meget at se til, at din partner og familien vil føle sig tilsidesat. Dette er ikke den bedste grobund for et godt parforhold, så du må være mere opmærksom. Du kan undgå de store kriser ved at tale med din partner og give udtryk for dine behov. Kommunikationen imellem jer er meget vigtig. Er du single, er et nyt parforhold en mulighed, men du stiller mange krav, så det bliver ikke let. Du ønsker ikke at gå på kompromis, for så vi du hellere undvære.

Årets råd: Når det er muligt for dig så tag ud og rejs. Her vil du virkelig slappet af, og du nyder at få nye, spændende input.

Kvindetid artikler
Her er en let løsning til aftensmaden, der letter ”ulvetimen”.

Her er en let løsning til aftensmaden, der letter ”ulvetimen”.

Selv med de bedste intentioner holder det sjældent mere end et par uger allerhøjst en måned, og så er du tilbage i den gamle rytme igen med at finde på ideer til aftensmaden i ulvetimen efter endt arbejdsdag. Men det kan du ændre på nu.

Lucy Lee: Tre fordele ved at trække vejret dybt

Lucy Lee: Tre fordele ved at trække vejret dybt

Jeg indrømmer det gerne, jeg kan være noget så utålmodig og nogle gang har jeg brug for at trække vejret dybt og tælle til 10 inden jeg går ud i verden.

UMAHRO-JULEKALENDEREN 2015

UMAHRO-JULEKALENDEREN 2015

Få et sundhedstip, en fantastisk opskrift eller inspiration
hver eneste dag fra 1. december til og med juleaften

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Kvindetids kærlighedshoroskoper for november måned 2015

Kvindetids kærlighedshoroskoper for november måned 2015

Der er for de fleste af os mulighed for en virkelig dejlig og romantisk efterårsmåned. Det er mange nye forhold, der starter i denne måned. Hold dig ikke tilbage, tag en chance og vis, hvad du ønsker. Gode forhold vil tage fart, men har du truffet forkerte beslutinger, vil det også vise sig nu. Så er der kærlighedshoroskoper for november. De er skrevet af astrolog Lykke Larsen – rigtig god fornøjelse!

Vind et årshoroskop gennem Kvindetid

Vind et årshoroskop gennem Kvindetid

Du kan vinde et årshoroskop til en værdi af 149,- kr gennem Kvindetid. Du går ind i vores facebook gruppe og liker opslaget, der hedder ”Vind et årshoroskop gennem Kvindetid” og svarer på konkurrencens spørgsmål.

Fik du læst disse?
Konkurrence: Vind en metaanalyse hos John Rhodes

Konkurrence: Vind en metaanalyse hos John Rhodes

Når du får en metanalyse, får du en beskrivelse af den dybere årsag til eventuelle fysiske symptomer, du oplever. Selv de mindste signaler fra din krop indeholder en værdifuld indsigt.

Maria Pedersen: Hvad sker der for parforhold og brud efter brud

Maria Pedersen: Hvad sker der for parforhold og brud efter brud

Alt det vi forelsker os i bliver dét vi afskyr og vi er ikke for fine til at fortælle det til hinanden

Malene fra Boligcious: Jeg elsker Royal Copenhagen

Malene fra Boligcious: Jeg elsker Royal Copenhagen

Vi spiste af Blå Blomst hver dag. Som mor sagde selvom pengene er små, kan vi jo godt spise fint