skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Læs dit KÆRLIGHEDSHOROSKOP for APRIL – klik HER

ÅRSHOROSKOP – hvad gemmer 2016 på? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Weekendhoroskop

Arranger noget spændende, hvor du kommer lidt væk fra dine vante opgivelser. Du kan også med held planlægge en ferie, for det er muligt for dig.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
   
  
   
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Løve
22. juli - 22. august
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 17 – 2016

Gå en god tur eller dyrk noget motion, det vil være godt for dig. Jo mere fysisk aktiv du er, jo bedre vil du føle dig. Selvom ugen kan starte lidt langsomt, vil du få fart på og både arbejde og hjemmeliv vil glide let og uden konflikter. Fokuser på det, der fungerer godt.

PS: Gør gerne en lille status og se positivt på tingene.

Kvartalshoroskoper for april – juni

Du har sikkert mange ting i gang på samme tid, og der er glimrende, for du er effektiv og god til at få noget fra hånden. Hold dig ikke tilbage på jobbet, du kan nemlig selv blive overrasket over, hvor meget du reelt kan opnå. Du nyder at tale med andre mennesker, og vil sikkert indgå nogle nye aftaler og forbindelser. Du skal dog stadig være lidt kritisk, for andre er også gode til at tale deres sag, og kun deres egen. Kærligheden kommer let til dig, og har du ikke en partner, vil der sikkert være flere muligheder. Det er blot op til dig at vælge. I et forhold allerede, det fungerer godt.

Årshoroskop for 2016

skytte

Du har en seriøs tilgang til tingene, og til tider kan du opleve, at du har mistet din ellers optimistiske og løsslupne holdning. Fokuser på det der går godt, arbejde og dit sociale liv, og hæng dig ikke i detaljer. Du vil opnå det, du har sat dig som mål.

.

Job og økonomi

Økonomisk vil du have meget stor succes. En øget indtægt kan komme fra et nyt job, men her skal du passe på med ikke kun at fokusere på penge. Det er vigtigt for dig, at du også nyder at gå på arbejde og ikke kun ”sælger dig selv” til højestbydende. Der vil komme nye tilbud, og du kan nærmest vælge. Du er villig til at tage ansvar, og andre vil se dig som en naturlig leder. Der skal i det daglige også være plads til lidt humor og sjov.

Kærlighed og hjemmet

I løbet af året kan det opstå udfordringer i dit parforhold, men de vil ikke være alvorlige. Tager du dit forhold seriøst, kan du hurtigt få tingene ud af verden. Du og din partner fungerer godt i det daglige, men denne vil nok mene, at tingene til tider foregår meget på dine præmisser. Det må du lige tænke over. Er du single, vil tiden fra oktober blive meget social, derfor er der flest muligheder for at møde en ny potentiel partner her.

Årets råd: Tag dig selv og dine mål alvorligt, men husk, at man også kan komme langt ved at grine lidt af tingene og sig selv.

Kvindetid artikler
Kerstin Molsted: Kan du tale kærlighedsk?

Kerstin Molsted: Kan du tale kærlighedsk?

Vi kopier de samme destruktive mønstre, vores forældre kopierede fra deres forældre, som de kopierede fra deres forældre. Vi kopier både de mønstre der fungerer – og de mønstre der ikke fungerer.

Natsværmer –  Erotisk roman af Jakob Olrik

Natsværmer – Erotisk roman af Jakob Olrik

Jakob Olrik forelskede sig for nogle år siden hovedkulds i en kvinde på 23, som vendte op og ned på hans moralbegreber og følelsesliv. Den historie har han nu omsat til fiktion i bogen Natsværmer

Sofia Manning: Min store nyhed

Sofia Manning: Min store nyhed

Jeg har længe haft en drøm. En drøm om et hus. Et skønt, levende og lækkert hus, hvor der er plads til coachinguddannelserne og til at gøre mine mange (synes jeg selv) virkelig spændende ideer til virkelighed. Men det er jo en stor beslutning. Og kke mindst en stor investering

Astrologi artikler
Kvindetids kærlighedshoroskoper for april måned 2016

Kvindetids kærlighedshoroskoper for april måned 2016

Det bliver for mange en fantastisk romantisk og hed måned. Udnyt de spændende muligheder der viser sig, det kan betale sig at tage en chance og kaste sig efter kærligheden. Forårsforelskelserne blomstre.

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Nye kvartalshoroskoper på Kvindetid

Nye kvartalshoroskoper på Kvindetid

Så byder Kvindetid foråret velkommen med dugfriske kvartalshoroskoper for april til juni. Hvad har du mon i vente?

Fik du læst disse?
Til behandling hos Therese

Til behandling hos Therese

”Jeg har altid fundet det svært at forklare, hvad healing sådan helt konkret går ud på, uden at komme til at lyde for højtravende. Det eneste jeg med sikkerhed og uden tøven kan sige er, at det handler om en energi, der er større end os selv og jeg tror, det helt enkelt kan defineres som; kærlig positiv energi – givet fra et menneske til et andet”

Er du kørt flad? Drop idéen om at blive den perfekte mor

Er du kørt flad? Drop idéen om at blive den perfekte mor

Mange mødre føler sig utilstrækkelige selvom de konstant strækker sig for at give børnene en glad hverdag

Lucy: Så sluk dog fjernsynet!

Lucy: Så sluk dog fjernsynet!

Alle har brug for at slappe af ind i mellem – og man slapper unægteligt godt af på langs i sofaen med flimmerkassen tændt. Det gør jeg da også! Men ikke 3 timer om dagen året rundt.