skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Så er der nye kvartalshoroskoper, læs dem nedenfor – rigtig godt efterår!

FIK DU LÆST: Lise Andresen, kost- og livsstilsvejleder, fortæller om sin erfaring med clairvoyance i artiklen HER – Du kan bestille tid til en clairvoyance hos Lykke Larsen HER
.

Weekendhoroskop

Når du begynder på noget nyt, så tag en ting ad gangen, det vil nemlig blive svært for dig, at blive færdig med dine opgaver, og det vil irritere dig meget.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
   
  
 
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Jomfru
23. august - 22. september
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 43

Du holder af at være sammen med andre, men du må være lidt fleksibel, for tingene udretter sig nemlig ikke, som du regner med. Det er svært at indgå aftaler, uden de bliver ændret. Selvom du føler, at du har masser af energi, så går det ikke uden en pause eller to.

PS: Prioriter dine opgaver, så når du mere.

Kvartalshoroskoper for oktober – december

Ikke alt er helt, hvad det ser ud til. Du kan blive overrasket over et uventet angreb, når du mindst venter det. Fordækte ting og hemmeligheder vil komme op til overfladen, og selv du kan blive noget rystet. Der er igangværende projekter, som du må skrotte for at få plads til noget nyt. Det er ikke alt, der ikke virker, som du kan redde. Forbered dig på det uventede, men vid, at tingene løser sig i sidste ende.

Du har en virkelig god og charmerende udstråling, og det tiltrækker andre mennesker, så du vil få flere tilbud. Dit parforhold kræver din opmærksomhed for, at det kan trives.

Årshoroskop for 2014

skytte

Da du holder af at rejse og opleve nye ting, så bliver det er dejligt år for dig. Det kan både være direkte rejser, men også rejser på det indre plan, det at udvide din horisont og tænke nye tanker. Hvis du er studerende, eller påtænker efteruddannelse og kurser, vil året blive særlig gunstigt.

 

Job og økonomi
Du vil ikke opleve de helt store forandringer på dit job, med mindre du begynder at lære noget nyt, hvilket i så fald vil åbne nye døre. Du vil langt hellere bruge din tid på din partner, familien og boligen. Der vil opstå muligheder, men det er lige så meget op til dig selv at skabe dem. Har du ikke lyst til forandring, så vil du hygge dig med tingene, som de er.

Du oplever økonomisk fremgang, især først på året. Du får lyst til at spendere det, du har i overskud, men gem lidt til en rejse senere på året.

Kærlighed og hjemmet
Et stærkt og harmonisk parforhold skaber et godt fundament. Du og din partner er gode til at arbejde sammen og nå til enighed, derfor kan I også med held kaste jer ud i nye projekter i jeres bolig. Aftaler I på forhånd, hvordan tingene skal være, få I succes. Tingene kan dog tage lidt længere tid end først planlagt.

Er du ikke i et forhold, er der mange muligheder for flirt og romantik. Hvis du ønsker noget seriøst, skal du dog kæmpe lidt mere for det.

Årets råd: Afslut først igangværende projekter, inden du starter på noget nyt. Det skaber bedre resultater. 

Kvindetid artikler
Vigga Wagtberg: Hvad er dine følelsesmæssige behov?

Vigga Wagtberg: Hvad er dine følelsesmæssige behov?

Hvis din kæreste skal have en chance for at vise dig sin kærlighed, har han brug for at kende vejen til dit hjerte først. Her får du inspiration til at mærke efter hvilke følelsesmæssige behov du har.

Marie Steenberger: Ser jeg tyk ud i den her mave?

Marie Steenberger: Ser jeg tyk ud i den her mave?

Måske du også bekymrer dig om strækmærker, hængebryster, kvalme, bækkenløsning eller vand i kroppen. Det er helt normalt. Og ja, du vil sikkert opleve nogle af disse ting. MEN slap af. Du skal nok blive dig selv igen.

Mørket – din skjulte vejviser og den glemte pointe

Mørket – din skjulte vejviser og den glemte pointe

Måske har du hørt historien om indianerbedstefaderen, der fortæller barnebarnet om de to ulve der kæmper i os alle.
Den lyse ulv med kærlighed, empati, godmodighed og alt det lyse, – og den mørke ulv, der reagerer voldsomt, hidsigt og med alle de “mørke” sider. Barnebarnet spørger; “Hvem vinder?“ Òg hertil svarer bedstefaderen; “Det gør den ulv, som du fodrer!”

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Kvartalshoroskoper – så er der horoskoper for oktober-december

Kvartalshoroskoper – så er der horoskoper for oktober-december

Så er der kvartalshoroskoper for oktober – december, hvad har du i vente, hvordan bliver dit efterår i følge horoskopet?

Lykke Larsen: De enkelte Stjernetegn og Motion

Lykke Larsen: De enkelte Stjernetegn og Motion

Læs astrolog Lykke Larsens bud på, hvilken motionsform der passer bedst til de enkelte stjernetegn. Samtidig kan du se, hvordan du har det med at dyrke sport og få et godt motionsråd.

Fik du læst disse?
Kvindeklumme af Karen Seneca: Blodet drypper!

Kvindeklumme af Karen Seneca: Blodet drypper!

Kvindeklumme: Rigtige kvinder menstruerer ikke. Ligesom dronning Margrethe heller ikke skider – eller?

Kvindetid med Nathalie Lindenberg aka Sabina

Kvindetid med Nathalie Lindenberg aka Sabina

På en MEGET våd bytur, tog en veninde og jeg sammen på lesbisk bar, der bød på striptease – vi ville danse med og sprang op på scenen.

Kira: Rødspættefilet i fad.

Kira: Rødspættefilet i fad.

En af mine favoritter er denne simple ret, der tager 5 minutter at klargøre og 13 minutter i ovnen. Så bliver det vist ikke lettere.