skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Læs dit KÆRLIGHEDSHOROSKOP for februar – klik HER

ÅRSHOROSKOP – hvad gemmer 2016 på? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Dagshoroskop, Tirsdag den 9. februar

Mest af alt vil du sikkert ønske, at weekenden var længere. Aftenen bruger du derfor bedst på sofaen med at lave så lidt som muligt. Få andre til at servicere.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
   
  
  
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vandbærer
20. januar - 18. februar
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 6 – 2016

Du har sikkert haft udfordringer, og det er ikke alt, der har været let. Du vil nu mærke, at tingene bliver meget, meget lettere. Gennemgå dine prioriteringer og se på, om det stadig er rigtigt for dig. Det er vigtigt, at du også lægger energi i det, som egentlig betyder mest for dig.

PS: Gennemgå din økonomi.

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2016

Det kniber med tålmodigheden, for tingene går ikke så hurtigt, som du ønsker. Pas på med ikke at lade dette blive til irritation, som du så lader gå ud over dem omkring dig. Der er beslutninger, du må træffe nu. Du kommer til at se på, hvad der er vigtigt for dig og herefter prioritere. Der er meget fokus på dig, hvad du vil og ønsker, men du må ikke glemme de mennesker, der betyder noget for dig. Det er ikke den letteste periode, men det bliver meget bedre, hvis du rækker ud og lader andre hjælpe dig. Du er ikke til pjat, et nyt forhold bliver hurtigt alvorligt fra din side.

Årshoroskop for 2016

skytte

Du har en seriøs tilgang til tingene, og til tider kan du opleve, at du har mistet din ellers optimistiske og løsslupne holdning. Fokuser på det der går godt, arbejde og dit sociale liv, og hæng dig ikke i detaljer. Du vil opnå det, du har sat dig som mål.

.

Job og økonomi

Økonomisk vil du have meget stor succes. En øget indtægt kan komme fra et nyt job, men her skal du passe på med ikke kun at fokusere på penge. Det er vigtigt for dig, at du også nyder at gå på arbejde og ikke kun ”sælger dig selv” til højestbydende. Der vil komme nye tilbud, og du kan nærmest vælge. Du er villig til at tage ansvar, og andre vil se dig som en naturlig leder. Der skal i det daglige også være plads til lidt humor og sjov.

Kærlighed og hjemmet

I løbet af året kan det opstå udfordringer i dit parforhold, men de vil ikke være alvorlige. Tager du dit forhold seriøst, kan du hurtigt få tingene ud af verden. Du og din partner fungerer godt i det daglige, men denne vil nok mene, at tingene til tider foregår meget på dine præmisser. Det må du lige tænke over. Er du single, vil tiden fra oktober blive meget social, derfor er der flest muligheder for at møde en ny potentiel partner her.

Årets råd: Tag dig selv og dine mål alvorligt, men husk, at man også kan komme langt ved at grine lidt af tingene og sig selv.

Kvindetid artikler
Bliv Demensven

Bliv Demensven

Som Demensven er du med til at gøre Danmark demensvenligt. Du lærer om sygdommen og hjælper mennesker med demens i det omfang, du kan og har lyst til. I Danmark lever 70.000-90.000 mennesker med en demenssygdom. Heraf har cirka 45.000 med Alzheimers sygdom. Der er 14-15.000 nye tilfælde af demenssygdomme hvert år.

Pernille Taarup: Jeg er livsnyder

Pernille Taarup: Jeg er livsnyder

Jeg vil betegne mig som livsnyder. Jeg nyder i hvert fald livet, de gratis glæder og dem jeg må betale for.

Boligcious: Lær at male mussel – Book plads på workshop

Boligcious: Lær at male mussel – Book plads på workshop

Royal Copenhagen afholder jævnligt malers workshops i deres flagshipstore. Royal Copenhagen har netop lukket op for endnu en omgang workshops. Tilmeld dig og din mor, en veninde, eller gør som jeg -overrask kvinderne i dit liv!

Astrologi artikler
Kvindetids kærlighedshoroskoper for februar måned 2016

Kvindetids kærlighedshoroskoper for februar måned 2016

Det bliver en meget blandet måned, men et er sikkert – det bliver bestemt ikke kedeligt. Bølgerne vil gå højt i parforholdet, og der kan let opstå jalousi, men der vil også være mulighed for vilde, passionerede øjeblikke. Slå dig endelig løs, hvis du er single – men forbered dig på, at du kan komme ud, hvor du ikke helt kan “bunde”.

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Årshoroskoper 2016 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2016 – hvad har du i vente?

Året 2016 starter med en del spændinger. Bølgerne kan gå højt og det kan være svært at styre temperamentet. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2016.

Fik du læst disse?
Joan B: The big O Aka Orgasme – pros & cons

Joan B: The big O Aka Orgasme – pros & cons

Joan B: Jeg søger kvinder i aldersgruppen fra 18 år og opefter til spændende orgasmeprojekt. Hvordan orgasmen fremkaldes er ikke væsentligt. Alle vil nemlig blive udstyret med en erotisk gadget, vibrator eller dildo, sådan at vi er sikre på, at vi har de bedste vilkår for at frembringe en orgasme

Kvindetid med Helle Høvelskov

Kvindetid med Helle Høvelskov

Kvindetid med Helle Høvelskov kvinden bag initiativet Mit Bryst. Mit Bryst udstillingen har i februar prydet Bredgade 22. Klik på link for næste udstilling

Konkurrence: Vind Sofia Mannings bog ”Mit hemmelige forhold til mad”

Konkurrence: Vind Sofia Mannings bog ”Mit hemmelige forhold til mad”

Manning Inspire og Kvindetid udlodder Sofia Mannings bog ”Mit hemmelige forhold til mad”. I mere end 10 år havde Sofia et hemmeligt forhold til mad, og i den nye bog, som er hendes hidtil mest personlige bog, fortæller hun om sin vej ind i et sandt slankehelvede og om vejen ud igen.