skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Læs dit KÆRLIGHEDSHOROSKOP for SEPTEMBER – klik HER

ÅRSHOROSKOP – hvad gemmer 2016 på? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Dagshoroskop, Tirsdag den 27. september

Arbejder du hård og tager ansvar, er du i stand til at tage et meget stort skridt. Resultaterne kommer let til dig så det gælder om, at udnytte de gode trends.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
   
     
    
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Stenbuk
21. december - 19. januar
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 39 – 2016

På dit arbejde må du selv gøre opmærksom på, hvad du gerne vil. Desværre er det ikke altid, at det også bliver hørt. Du er til tider utålmodig, og derfor har du det bedst, også hjemme, når du arbejder alene. Få gjort nogle projekter færdige, inden du starter på nye.

PS: Der er positiv fokus på parforhold og romantik.

Kvartalshoroskoper for juli – september

Jo længere hen på perioden du kommer, jo lettere vil tingene blive for dig. Du er samtidig mindre kritisk, både over for andre, men også over for dig selv. Du kan høste, hvad du tidligere har sået, og du løber ikke længere panden mod en mur. Det betyder ikke, at du skal slappe af, der er stadig masser af arbejde til dig, og du kan stadig lægge byggestenene til yderligere, fremtidig succes. Få sat ord på dine mål, og afstem dem med de mennesker, der er involveret. En positiv attitude smitter af, og romantiske muligheder opstår. Kommunikation mellem dig og din partner er vigtig.

Årshoroskop for 2016

skytte

Du har en seriøs tilgang til tingene, og til tider kan du opleve, at du har mistet din ellers optimistiske og løsslupne holdning. Fokuser på det der går godt, arbejde og dit sociale liv, og hæng dig ikke i detaljer. Du vil opnå det, du har sat dig som mål.

.

Job og økonomi

Økonomisk vil du have meget stor succes. En øget indtægt kan komme fra et nyt job, men her skal du passe på med ikke kun at fokusere på penge. Det er vigtigt for dig, at du også nyder at gå på arbejde og ikke kun ”sælger dig selv” til højestbydende. Der vil komme nye tilbud, og du kan nærmest vælge. Du er villig til at tage ansvar, og andre vil se dig som en naturlig leder. Der skal i det daglige også være plads til lidt humor og sjov.

Kærlighed og hjemmet

I løbet af året kan det opstå udfordringer i dit parforhold, men de vil ikke være alvorlige. Tager du dit forhold seriøst, kan du hurtigt få tingene ud af verden. Du og din partner fungerer godt i det daglige, men denne vil nok mene, at tingene til tider foregår meget på dine præmisser. Det må du lige tænke over. Er du single, vil tiden fra oktober blive meget social, derfor er der flest muligheder for at møde en ny potentiel partner her.

Årets råd: Tag dig selv og dine mål alvorligt, men husk, at man også kan komme langt ved at grine lidt af tingene og sig selv.

Kvindetid artikler
Birgitte Baadegaard: Tal ordentligt

Birgitte Baadegaard: Tal ordentligt

Vi gik i en stor amerikansk by og omtalte en kvindes big American Ass indtil den ”amerikanske” kvinde udbryder: ”I er ikke er de eneste danskere her i byen”

Michelle Hviid: Privat grund. Kom ind!

Michelle Hviid: Privat grund. Kom ind!

Hvis jeg engang bliver så heldig at eje en sti til en offentlig strand, så sætter jeg et skilt på min låge: “Privat grund, kik ind”.

Kira Gall Henriksens opskrift på Citron cheesecake

Kira Gall Henriksens opskrift på Citron cheesecake

Den er dejlig cremet og let syrlig, præcis som en cheesecake skal være. Super lækker kage som dine gæster vil elske, hvis du altså kan lade den være til de ankommer.

Astrologi artikler
Kærlighedshoroskoper for september måned 2016

Kærlighedshoroskoper for september måned 2016

Kærlighedshoroskoper for september måned, skrevet af astrolog Lykke Larsen. Læs med her og se, om der er kærlighed i luften i denne dejlige sensommer måned. Det bliver bestemt ikke kedeligt, så vær åben for spændende dates, både for dig, der er i et forhold og for dig, der er single for tiden.

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Kvartalshoroskoper for juli til september

Kvartalshoroskoper for juli til september

Gå ikke glip af dit kvartalshoroskop for juli til september. Klik på horoskop og se under de enkelte stjernetegn hvad du har i vente disse sommermåneder.

Fik du læst disse?
Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Anina Fryd: Præmieudstilling som den perfekte mor – AFLYST!

Jeg kampgyser af morgentv´s forslag om hjemmelavede økologiske blåbær smooties i små glas m påsatte sugerør

Er man modig, når man forfølger sin drøm?

Er man modig, når man forfølger sin drøm?

I mine teenageår drømte jeg om at blive kæreste med Leslie fra Bay City Rollers

Træd ud af din komfortzone og mærk en ny frihed del 3

Træd ud af din komfortzone og mærk en ny frihed del 3

Det er naturligt, at du føler dig urutineret på et nyt område og bange for at begå større eller mindre fejltrin. Når du mærker frygten snige sig ind på dig på trods, af at du samtidig føler dig draget mod en bestemt handling, så omfavn frygten.