skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Kærlighedshoroskoper for maj

En meget flirtende og legende måned, blandet med et ønske om tryghed og dybde. Det bliver ikke helt let, men heller ikke kedeligt. Læs dit kærlighedshoroskop HER

 

ÅRSHOROSKOP – hvad har du i vente? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Weekendhoroskop

Kom lidt væk hjemmefra, du vil nyde at slippe dagligdagen lidt. Som minimum bør du arrangere en spændende udflugt. Der skal ske noget nyt., som inspirerer dig.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
  
    
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Tvilling
21. maj - 20. juni
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 21

Det er ikke helt let for dig at omgås andre mennesker lige nu, det gælder også din partner. Det hjælper, hvis du er opmærksom på, hvad du siger og, hvordan du siger det. Find på noget sjovt, som I kan lave sammen. Det hjælper også, hvis du griner lidt af dig selv.

PS: Du holder af at lærer noget nyt.

Kvartalshoroskoper for april – juni

Et par venskaber kan få en ende, men kun, hvis de ikke var givende for dig alligevel. Det er ikke alle former for samarbejde, der går lige godt, og er du involveret i frivilligt foreningsarbejde, kan der opstå problemer. Det er vigtigt, at du er opmærksom på din kommunikation, da det både kan gå rigtig godt, men også hurtigt rigtig skidt. Juni bliver den bedste måned for dig karrieremæssigt, det er her du kan høste dine resultater. Du tager ikke let på tingene, hvilket faktisk hjælper dig til at få større succes. En partner skal være god at tale med, det er vigtigt for dig.

Årshoroskop for 2015

skytte

Forbered dig på, at det tager dig længere tid at opnå det, du gerne vil. Året kalder på seriøsitet og fokus, men så kan du også nå langt. Ser du på det positive og ikke forhindringerne, vil det blive meget lettere for dig, og for dem du omgiver dig med.

.

Job og økonomi

Der kommer for alvor gang i din karriere og dine jobmuligheder efter sommeren. Du kan med held tilegne dig ny viden via kurser eller uddannelse inden, så du få dine ressourcer støvet af. På den måde er du klar til at gribe de spændende chancer. Der bliver større fokus på udlandet enten via et samarbejde eller direkte via rejser. Du er så heldig stillet, at du ikke behøver at tænke meget på økonomi. Du tiltrækker nemlig de penge, du skal bruge.

Kærlighed og hjemmet
Til tider har du så meget at se til, at din partner og familien vil føle sig tilsidesat. Dette er ikke den bedste grobund for et godt parforhold, så du må være mere opmærksom. Du kan undgå de store kriser ved at tale med din partner og give udtryk for dine behov. Kommunikationen imellem jer er meget vigtig. Er du single, er et nyt parforhold en mulighed, men du stiller mange krav, så det bliver ikke let. Du ønsker ikke at gå på kompromis, for så vi du hellere undvære.

Årets råd: Når det er muligt for dig så tag ud og rejs. Her vil du virkelig slappet af, og du nyder at få nye, spændende input.

Kvindetid artikler
Ny bog giver recepten på varig kærlighed

Ny bog giver recepten på varig kærlighed

Parterapeut Ingrid Ann Watson og læge og klinisk sexolog Jesper Bay-Hansen har set på, hvad mange par angiver som årsagerne til, at gnisten forsvinder, og kærligheden fordufter, og samlet nogle af deres bedste erfaringer fra deres samtaleklinikker i brugsbogen De 9 kærlighedsregler.

Niia: I går var det min 44 års fødselsdag. Mit ønske er glimtvis at dele årene med dig.

Niia: I går var det min 44 års fødselsdag. Mit ønske er glimtvis at dele årene med dig.

Der er sket et markant skifte i vores individuelle og kollektive bevidsthed. Vi er trådt ind i en ny tid.
Vi mangler ledere. Vi mangler rollemodeller. Vi mangler mennesker, der viser, hvad rette menneskelige relationer er i alle faser af livet og arbejdslivet.

Pernile Samsø: Den farverige dame i mit neighbourhood

Pernile Samsø: Den farverige dame i mit neighbourhood

I sin fantasi har hun været verden rundt. Spist på restauranter, badet sig i solens stråler og været forelsket i smukke, galante mænd fra eksotiske lande. I realiteten har hun aldrig været udenfor landets grænser, andet end et smut til Harzen engang tilbage i 1980

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Kærlighedshoroskoper for maj

Kærlighedshoroskoper for maj

Er der noget i dit parforhold, der ikke helt er, som det skal være, så bliver der svært at holde skjult. Det der ligger usagt mellem dig og din partner, vil komme op til overfladen nu. Der er kun en vej, og det er at få talt om tingene. Kan I det, så bliver alt meget bedre fremover.

Stjernetegn og sex

Stjernetegn og sex

Stjernetegn og sex: Får han dig i den 7. himmel? Er Tyren en tyr i sengen og brøler Løven? Mest for sjov, men se om det ikke passer meget godt.

Fik du læst disse?
Kirsten Stendevad: Hvad blev der af Gudindeskolen?

Kirsten Stendevad: Hvad blev der af Gudindeskolen?

Kirsten Stendevad: Min indsigt i, og respekt for, den Feminine Kraft har aldrig været større. Derfor har jeg lavet et nyt Gudindeforløb i 2015, der kombinerer nogle af de mange “best of” elementer, jeg har erfaret gennem tiden.
Jeg giver 70% rabat på den oprindelige pris her i december, så alle der har lyst kan være med.

Vind en gratis coachuddannelse fra BeChange

Vind en gratis coachuddannelse fra BeChange

Vind en coachuddannelse hos BeChange gennem Kvindetid. Alt du skal gøre er at fortælle, hvad du vil bruge denne coachuddannelse til, og om hvordan du drømmer om at kunne gøre en forskel i verden.

The Wedding Planner: Budget – hjælpemiddel eller begrænsning

The Wedding Planner: Budget – hjælpemiddel eller begrænsning

Jeg synes, at det er vigtigt, at man får det bryllup, man har drømt om, derfor er det vigtigt med et budget