skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Så er der nye kvartalshoroskoper, læs dem nedenfor – rigtig godt efterår!

FIK DU LÆST: Lise Andresen, kost- og livsstilsvejleder, fortæller om sin erfaring med clairvoyance i artiklen HER – Du kan bestille tid til en clairvoyance hos Lykke Larsen HER
.

Weekendhoroskop

Lav klare aftaler så du undgår misforståelser. Du når hurtigere dine mål og uden tidligere stress, men du kommer endnu længere, hvis du planlægger godt.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
   
  
  
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Stenbuk
21. december - 19. januar
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 44

Ryd op omkring dig og få afsluttet nogle opgaver og projekter. Det er nu, du skal skabe overblik og plads, så du kan begynde på noget nyt. Det er helt ok, hvid du tænker på dig selv, du har nemlig brug for at se på dine prioriteter og værdier, hvad er rigtigt for dig?

PS: Vær selektiv.

Kvartalshoroskoper for oktober – december

Ikke alt er helt, hvad det ser ud til. Du kan blive overrasket over et uventet angreb, når du mindst venter det. Fordækte ting og hemmeligheder vil komme op til overfladen, og selv du kan blive noget rystet. Der er igangværende projekter, som du må skrotte for at få plads til noget nyt. Det er ikke alt, der ikke virker, som du kan redde. Forbered dig på det uventede, men vid, at tingene løser sig i sidste ende.

Du har en virkelig god og charmerende udstråling, og det tiltrækker andre mennesker, så du vil få flere tilbud. Dit parforhold kræver din opmærksomhed for, at det kan trives.

Årshoroskop for 2014

skytte

Da du holder af at rejse og opleve nye ting, så bliver det er dejligt år for dig. Det kan både være direkte rejser, men også rejser på det indre plan, det at udvide din horisont og tænke nye tanker. Hvis du er studerende, eller påtænker efteruddannelse og kurser, vil året blive særlig gunstigt.

 

Job og økonomi
Du vil ikke opleve de helt store forandringer på dit job, med mindre du begynder at lære noget nyt, hvilket i så fald vil åbne nye døre. Du vil langt hellere bruge din tid på din partner, familien og boligen. Der vil opstå muligheder, men det er lige så meget op til dig selv at skabe dem. Har du ikke lyst til forandring, så vil du hygge dig med tingene, som de er.

Du oplever økonomisk fremgang, især først på året. Du får lyst til at spendere det, du har i overskud, men gem lidt til en rejse senere på året.

Kærlighed og hjemmet
Et stærkt og harmonisk parforhold skaber et godt fundament. Du og din partner er gode til at arbejde sammen og nå til enighed, derfor kan I også med held kaste jer ud i nye projekter i jeres bolig. Aftaler I på forhånd, hvordan tingene skal være, få I succes. Tingene kan dog tage lidt længere tid end først planlagt.

Er du ikke i et forhold, er der mange muligheder for flirt og romantik. Hvis du ønsker noget seriøst, skal du dog kæmpe lidt mere for det.

Årets råd: Afslut først igangværende projekter, inden du starter på noget nyt. Det skaber bedre resultater. 

Kvindetid artikler
Rigtig uhyggelig Halloween!

Rigtig uhyggelig Halloween!

Halloween er en sammentrækning af All Hallow’s Eve, da det var aftenen før “All Hallows’ Day” (Allehelgensdag). Læs mere om den uhyyyygelige aften

Henriette Hagild: om at føle sig ensom

Henriette Hagild: om at føle sig ensom

Når Lise var ude i sociale sammenhænge, tænkte hun ofte på, hvor nemt det var for andre at finde noget at tale om, og hvor svært hun havde ved at passe ind. Når hun var sammen med sine søskende, følte hun, at de var tættere knyttet til hinanden, end hun var, og når hun var sammen med sine venner, gik hun ofte hjem med en følelse af, ikke at være blevet set og hørt – og en rungende følelse af tomhed.

Majken Matzau: BREAKING NEWS!

Majken Matzau: BREAKING NEWS!

Faktum er, at vores kognitive evner slides, jo flere platforme vi opererer på simultant. At vores medfølelse og empati daler i hastighedens hellige navn. Og at vores selvværd eroderer væk, i takt med at behovet for at toppræstere døgnets 24 timer øges. Undersøgelser viser, at jo mere vi bombarderes med indtryk og dermed bliver forstyrret, jo dårligere bliver vores tænkning, problemløsning og hukommelse. Faktisk sløves vores kognitive evner lige så meget, som hvis vi røg en stor fed joint hver eneste dag.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Kvartalshoroskoper – så er der horoskoper for oktober-december

Kvartalshoroskoper – så er der horoskoper for oktober-december

Så er der kvartalshoroskoper for oktober – december, hvad har du i vente, hvordan bliver dit efterår i følge horoskopet?

Lykke Larsen: De enkelte Stjernetegn og Motion

Lykke Larsen: De enkelte Stjernetegn og Motion

Læs astrolog Lykke Larsens bud på, hvilken motionsform der passer bedst til de enkelte stjernetegn. Samtidig kan du se, hvordan du har det med at dyrke sport og få et godt motionsråd.

Fik du læst disse?
Troels Andersen Pop-Up Galleri: Spring Street NY? Niks Nørrebrogade 14 CPH

Troels Andersen Pop-Up Galleri: Spring Street NY? Niks Nørrebrogade 14 CPH

Det er vigtigst for mig at folk glædes over mine malerier og nyder at have dem hængende – derudover er der faktisk fri fortolkning

Mette A. Hinnerskov: Drop skænderierne så kommer du bedst gennem skilsmissen

Mette A. Hinnerskov: Drop skænderierne så kommer du bedst gennem skilsmissen

Det gælder om, at man hver især tager ansvar for sit eget liv. En skilsmisse kan ikke være ansvarlig for, at resten af livet er ødelagt. Den kan give nogle nye præmisser for fremtiden, men det er ens eget ansvar at få det bedste ud af det.

Krimi fra Vibeke Manniche: “Det Stille Barn”

Krimi fra Vibeke Manniche: “Det Stille Barn”

Vibeke Manniche har skrevet en spændende, interessant og samfundsrelevant krimi om lægen Anna Storm