skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Kærlighedshoroskoper for OKTOBER

Du kan forvente en fantastisk måned i kærlighedens tegn. Der er mange spændende muligheder og romantiske øjeblikke. Er du single, så kast dig ud i at date og tag en chance. Har du en partner, så find på noget romantisk som I kan foretage jer sammen.

Læs dit kærlighedshoroskop HER

ÅRSHOROSKOP – hvad har du i vente? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Dagshoroskop, Mandag den 5. oktober

Du vil højst sandsynlig ikke være enige med ret mange i dag. Der er dog bedst, at du holder dig fra at diskutere, da det ikke bringer noget godt med sig.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
  
  
   
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vægt
23. september - oktober
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 41

Du står overfor en ny begyndelse. Du kan påtage dig større opgaver og tage mere ansvar især på jobbet, men det gælder faktisk alle sider af dit liv. Læg gerne delmål, så du oplever succes på vej til dine større mål, ellers mister du meget hurtigt motivationen.

PS: Tiden er god, hvis du vil slanke dig og leve sundt.

Kvartalshoroskoper for oktober – december

Der er  stor fokus på arbejde og karriere, og du arbejder sikkert hårdt. Du har heldigvis energien til det, og du nyder, når du kan se de gode resultater, der kommer ud af det. Du er meget uafhængig og du har fart på, det er dog en god idé at sætte tempoet lidt ned så du bevarer overblikket. Der er masser af romantiske muligheder, det gælder blot om, at du rækker ud efter dem. Du er særlig sensitiv, så du har brug for en ved din side. Har du en partner, vil det blive nogle hede måneder, hvis du altså ikke helt glemmer din partner til fordel for dit arbejdet.

Årshoroskop for 2015

skytte

Forbered dig på, at det tager dig længere tid at opnå det, du gerne vil. Året kalder på seriøsitet og fokus, men så kan du også nå langt. Ser du på det positive og ikke forhindringerne, vil det blive meget lettere for dig, og for dem du omgiver dig med.

.

Job og økonomi

Der kommer for alvor gang i din karriere og dine jobmuligheder efter sommeren. Du kan med held tilegne dig ny viden via kurser eller uddannelse inden, så du få dine ressourcer støvet af. På den måde er du klar til at gribe de spændende chancer. Der bliver større fokus på udlandet enten via et samarbejde eller direkte via rejser. Du er så heldig stillet, at du ikke behøver at tænke meget på økonomi. Du tiltrækker nemlig de penge, du skal bruge.

Kærlighed og hjemmet
Til tider har du så meget at se til, at din partner og familien vil føle sig tilsidesat. Dette er ikke den bedste grobund for et godt parforhold, så du må være mere opmærksom. Du kan undgå de store kriser ved at tale med din partner og give udtryk for dine behov. Kommunikationen imellem jer er meget vigtig. Er du single, er et nyt parforhold en mulighed, men du stiller mange krav, så det bliver ikke let. Du ønsker ikke at gå på kompromis, for så vi du hellere undvære.

Årets råd: Når det er muligt for dig så tag ud og rejs. Her vil du virkelig slappet af, og du nyder at få nye, spændende input.

Kvindetid artikler
Trine Baadsgaard fra bogen Nøjsom: Om at rejse billigt

Trine Baadsgaard fra bogen Nøjsom: Om at rejse billigt

Jeg har en rigtig god ven, der næsten altid lige er kommet hjem fra et spændende sted – eller er på vej af sted. Han har fast omend fleksibelt arbejde og en helt almindelig løn. Alligevel får han råd til at rejse fire-fem gange om året. Korte og lange ture.

I dag udkommer Råstyrke af Michelle Hviid – vi udlodder 2 eksemplarer

I dag udkommer Råstyrke af Michelle Hviid – vi udlodder 2 eksemplarer

I oktober 2014 fik Michelle Hviid konstateret en godartet tumor i hovedet. I december blev hun opereret, og derefter gik det meste galt. Fra ar være en eftertragtet foredragsholder og skarp blogger, som levede det gode liv, blev hun en halvdød, delvist lam og ruineret kvinde, som ikke kunne kende sine egne børn.

Christina Bendix: Mit hemmelige (og skamfulde) forhold til min krop

Christina Bendix: Mit hemmelige (og skamfulde) forhold til min krop

Jeg har det meste af mit liv levet en (skamfuld) hemmelig krig mod mig selv. En krig der har været svær at sætte ord på fordi jeg fra naturens side er født slank, født med kønne øjne og et sødt smil. Jeg “burde jo have haft det godt med min krop”, det var ihvertfald det respons jeg fik fra andre. “Du ser jo godt ud og er slank – så må du da være lykkelig”.

Astrologi artikler
Kvindetids kvartalshoroskoper for oktober-december

Kvindetids kvartalshoroskoper for oktober-december

Så er der kvartalshoroskoper for oktober – december, hvad har du i vente, hvordan bliver dit efterår i følge horoskopet?

Kvindetids kærlighedshoroskoper for oktober måned 2015

Kvindetids kærlighedshoroskoper for oktober måned 2015

Så er der kærlighedshoroskoper for oktober. De er skrevet af astrolog Lykke Larsen – rigtig god fornøjelse! Du kan forvente en fantastisk måned i kærlighedens tegn. Der er mange spændende muligheder og romantiske øjeblikke. Er du single, så kast dig ud i at date og tag en chance.

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Fik du læst disse?
Annamette Fuhrmann anmelder Pernille Rahbeks bog “Kan man se jeg har grædt?”

Annamette Fuhrmann anmelder Pernille Rahbeks bog “Kan man se jeg har grædt?”

Pernille Rahbek fortæller åbent (meget åbent) om hvordan hun er opvokset med en mor, der var lige dele Joan Collins, lige dele posedame. Fordi hun drak. Alt alt for meget.

Boligcious: Worst idea ever dude. Succes mod alle odds

Boligcious: Worst idea ever dude. Succes mod alle odds

I samarbejde med FORD…. ja du læste rigtig, FORD – bilmærket, har jeg lavet et indlæg, som sætter fokus på iværksætteri – fokus på den ‘Moderne Håndværker’. Lige nu kører FORD en kampagne som jeg finder ret interessant, og som iværksætter super motiverende.

Klumme af Malene Hasselblad: Luk røven sømand

Klumme af Malene Hasselblad: Luk røven sømand

”Nu skal jeg fortælle dig nogle ting dit store fede arrogante møgdyr…” Det fyrede jeg af til en tidligere chef… desværre først da jeg sov.