skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Lykke Larsen: Stjernetegn og motion, hvilken motionsform passer bedst til dit stjernetegn? Se hvordan du har det med sport og få et godt motions råd HER 

FIK DU LÆST: Lise Andresen, kost- og livsstilsvejleder, fortæller om sin erfaring med clairvoyance i artiklen HER - Du kan bestille tid til en clairvoyance hos Lykke Larsen HER
.

Weekendhoroskop

Du kan nå meget i din bolig, men det er også vigtigt for dig, at du tager dig tid til at komme lidt ud, så du oplever noget helt andet. Find på noget kulturelt.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
   
    
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vandbærer
20. januar - 18. februar
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 38

Spræng de rammer, der er blevet pålagt dig. Du kan få stor succes, med de projekter du starter. Er det noget, du bliver i tvivl om, så stol på din egen mavefornemmelse, den vil ikke svigte dig. Du bør ikke vente på andre, du kan nemlig meget bedre selv, lige nu.

PS: Du har et godt økonomisk overblik.

Kvartalshoroskoper for juli – september

Du vil ikke opleve de helt store ændringer i juli, her er det nærmest status quo. De efterfølgende to måneder er til gengæld meget interessante. Du vil opleve, at du får meget mere energi, samtidig vil du få mulighed for at tage ud og rejse. Livet leves, og du nyder det. Du vil få succes med de nye tiltag, du kaster dig ud i, specielt når det er noget anderledes og spændende. Pas lidt på helbredet.

Det går godt imellem dig og din partner. I vil opleve nye ting sammen, og I har samme mål og værdier. Sørg gerne for at komme lidt væk hjemmefra. Er du single, har du op til flere muligheder.

Årshoroskop for 2014

skytte

Da du holder af at rejse og opleve nye ting, så bliver det er dejligt år for dig. Det kan både være direkte rejser, men også rejser på det indre plan, det at udvide din horisont og tænke nye tanker. Hvis du er studerende, eller påtænker efteruddannelse og kurser, vil året blive særlig gunstigt.

 

Job og økonomi
Du vil ikke opleve de helt store forandringer på dit job, med mindre du begynder at lære noget nyt, hvilket i så fald vil åbne nye døre. Du vil langt hellere bruge din tid på din partner, familien og boligen. Der vil opstå muligheder, men det er lige så meget op til dig selv at skabe dem. Har du ikke lyst til forandring, så vil du hygge dig med tingene, som de er.

Du oplever økonomisk fremgang, især først på året. Du får lyst til at spendere det, du har i overskud, men gem lidt til en rejse senere på året.

Kærlighed og hjemmet
Et stærkt og harmonisk parforhold skaber et godt fundament. Du og din partner er gode til at arbejde sammen og nå til enighed, derfor kan I også med held kaste jer ud i nye projekter i jeres bolig. Aftaler I på forhånd, hvordan tingene skal være, få I succes. Tingene kan dog tage lidt længere tid end først planlagt.

Er du ikke i et forhold, er der mange muligheder for flirt og romantik. Hvis du ønsker noget seriøst, skal du dog kæmpe lidt mere for det.

Årets råd: Afslut først igangværende projekter, inden du starter på noget nyt. Det skaber bedre resultater. 

Kvindetid artikler
Lise Møller Andresen: Falsk tryghed

Lise Møller Andresen: Falsk tryghed

Det er egentlig utroligt, hvad vi er i stand til at byde os selv, alene af frygt for det ukendte og det fremmede. Dagligt møder jeg mennesker, der tvivler på deres parforhold, ikke trives i deres arbejde, med deres livsstil, i deres krop og med en rygsæk fyldt med drømme, der ikke får lov til at flyve frit.

The Body Shop: Kender du én, der fortjener 10.000 kr?

The Body Shop: Kender du én, der fortjener 10.000 kr?

Det kan være en eller flere personer, en græsrodsgruppe, eller et godt initiativ, der gør en forskel inden for dyrevelfærd, miljøet eller for udsatte grupper af mennesker og minoriteter.

Michelle Hviid: Jeg er blevet til Niels Erik

Michelle Hviid: Jeg er blevet til Niels Erik

Niels Erik var det første serielt monogame menneske jeg nogensinde mødte. Det var der ikke sat ord på dengang, dengang var han bare sær.

Astrologi artikler
Lykke Larsen: De enkelte Stjernetegn og Motion

Lykke Larsen: De enkelte Stjernetegn og Motion

Læs astrolog Lykke Larsens bud på, hvilken motionsform der passer bedst til de enkelte stjernetegn. Samtidig kan du se, hvordan du har det med at dyrke sport og få et godt motionsråd.

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Astrologimagasinet HOROSKOPET – gratis prøveeksemplar!

Astrologimagasinet HOROSKOPET – gratis prøveeksemplar!

Er du nysgerrige og vil du vide lidt mere om astrologiens univers, så er Astrologimagasinet HOROSKOPET noget for dig.

Fik du læst disse?
Sensommerguf: Citronbarer a la Zoë Escher

Sensommerguf: Citronbarer a la Zoë Escher

Det sker af og til, at jeg har citroner liggende, som jeg ikke når at bruge. Her forleden havde jeg 2 citroner, som var begyndt at se noget trætte ud. I stedet for at presse saften og lave dem til kolde drinks, valgte jeg at forvandle citronerne til velsmagende citron barer.

Foredrag med Sofia Manning og Mie Kaae: Hvad vil du virkelig?

Foredrag med Sofia Manning og Mie Kaae: Hvad vil du virkelig?

Gør noget godt for dig selv og vær samtidig med til at støtte et godt formål. Al overskud fra arrangementet går til velgørenhed.

Mød Malene Lykke fra Cougarkvinderne – jagten på ungt kød

Mød Malene Lykke fra Cougarkvinderne – jagten på ungt kød

En cougar er en kvinde over 40, der er i forhold til en mindst ti år yngre mand. Selve ordet cougar betyder puma på engelsk