skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Læs dit KÆRLIGHEDSHOROSKOP for AUGUST – klik HER

ÅRSHOROSKOP – hvad gemmer 2016 på? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Weekendhoroskop

Du tager ikke let på kærligheden, så er du single er du ikke til pjat, der skal være noget substans. Er du i et forhold, så læg fælles planer for fremtiden.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
   
   
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Stenbuk
21. december - 19. januar
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 35 – 2016

Det er dig, der sætter dagsordenen på jobbet. Du er ikke bange for at gå foran, og lige nu skan du støbe fundamentet for fremtidig succes. Jo mere ansvar du er villig til at tage, jo længere vil du nå. Der er mulighed for romantiske stunder, og sjove tider med gode venner.

PS: Fokuser og brug tid på det positive.

Kvartalshoroskoper for juli – september

Jo længere hen på perioden du kommer, jo lettere vil tingene blive for dig. Du er samtidig mindre kritisk, både over for andre, men også over for dig selv. Du kan høste, hvad du tidligere har sået, og du løber ikke længere panden mod en mur. Det betyder ikke, at du skal slappe af, der er stadig masser af arbejde til dig, og du kan stadig lægge byggestenene til yderligere, fremtidig succes. Få sat ord på dine mål, og afstem dem med de mennesker, der er involveret. En positiv attitude smitter af, og romantiske muligheder opstår. Kommunikation mellem dig og din partner er vigtig.

Årshoroskop for 2016

skytte

Du har en seriøs tilgang til tingene, og til tider kan du opleve, at du har mistet din ellers optimistiske og løsslupne holdning. Fokuser på det der går godt, arbejde og dit sociale liv, og hæng dig ikke i detaljer. Du vil opnå det, du har sat dig som mål.

.

Job og økonomi

Økonomisk vil du have meget stor succes. En øget indtægt kan komme fra et nyt job, men her skal du passe på med ikke kun at fokusere på penge. Det er vigtigt for dig, at du også nyder at gå på arbejde og ikke kun ”sælger dig selv” til højestbydende. Der vil komme nye tilbud, og du kan nærmest vælge. Du er villig til at tage ansvar, og andre vil se dig som en naturlig leder. Der skal i det daglige også være plads til lidt humor og sjov.

Kærlighed og hjemmet

I løbet af året kan det opstå udfordringer i dit parforhold, men de vil ikke være alvorlige. Tager du dit forhold seriøst, kan du hurtigt få tingene ud af verden. Du og din partner fungerer godt i det daglige, men denne vil nok mene, at tingene til tider foregår meget på dine præmisser. Det må du lige tænke over. Er du single, vil tiden fra oktober blive meget social, derfor er der flest muligheder for at møde en ny potentiel partner her.

Årets råd: Tag dig selv og dine mål alvorligt, men husk, at man også kan komme langt ved at grine lidt af tingene og sig selv.

Kvindetid artikler
Katrine Axholm: Utilfredse klienter i min praksis

Katrine Axholm: Utilfredse klienter i min praksis

Det er ikke altid rart at skulle kigge på sig selv i stolen hos mig. Hvis man kommer ind af døren og har besluttet sig for at blive skilt, fordi man synes den anden er en idiot, en vatpik eller en krænkende stodder, så er det provokerende at få af vide, at man selv har en andel i det der foregår.

Styrken i at tage små skridt og sætte små mål

Styrken i at tage små skridt og sætte små mål

Når jeg er blevet spurgt: ”Hvor ser du så dig selv om 5-10 år?”, er der blevet helt tomt inden i mit hoved.

Boligcious: Kubus stagen i Cool Grey

Boligcious: Kubus stagen i Cool Grey

Vidste du, at da Mogens Lassen i 1962 designede Kubus stagen var den egentlig kun tiltænkt til hans eget hjem, hans familie og arkitektvenner?

Astrologi artikler
Kærlighedshoroskoper for august måned

Kærlighedshoroskoper for august måned

Der er stor fokus på kommunikation og kærlighed. Er du single, så send klare signaler, det er svært at gætte sig til, at du reelt er interesseret. For dig der er i et forhold, så sørg for, at I for talt sammen, flirt og læg nogle fælles mål for resten af året.

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Kvartalshoroskoper for juli til september

Kvartalshoroskoper for juli til september

Gå ikke glip af dit kvartalshoroskop for juli til september. Klik på horoskop og se under de enkelte stjernetegn hvad du har i vente disse sommermåneder.

Fik du læst disse?
Bounty-kugler

Bounty-kugler

De her Bounty-kugler er simpelthen himmelske. Første gang jeg smagte dem, var det i en udgave, der var fyldt med sukker. Derfor har jeg valgt at lave dem i en udgave med sukrin.

Bente Tromborg: Handling skaber forvandling

Bente Tromborg: Handling skaber forvandling

I dag fortsætter vi med afsnit nr. 4 i serien 7 Trin til nytårsforsæt 2012 – der lykkes!

Michelle Hviid: Skal vi ikke aftale, at vi er ærlige overfor hinanden?

Michelle Hviid: Skal vi ikke aftale, at vi er ærlige overfor hinanden?

Det er så nemt. Så simpelt. Så rent. Det er ingen sag at være uenige, når man rummer og forstår og husker på at man elsker hinanden, imens!