skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

Ferie5

Det er sommerferien, og vi bringer derfor en artikel om stjernetegn og ferie. Der er lagt op til et godt grin!
Passer det mon på dig? klik her for at læse artiklen.

Horoskoperne er som vores øvrige horoskoper skrevet af astrolog Lykke Larsen.

Rigtig god fornøjelse og god ferie!

.

Se dit sommerhoroskop nedenfor.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
      
      
      
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Skytte
22. november - 20. december
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Sommerhoroskop – uge 30

Hvis det er muligt, så tag ud og rejs, du vil virkelig nyde at komme lidt væk fra alt det, du ser til daglig. Der kan opstå mindre misforståelser imellem dig, og de mennesker der er omkring dig, men det er ubetydeligt, og løses let. Der er harmoni imellem dig og din partner.

PS: Lad dig ikke stresse af andres planer.

Kvartalshoroskoper for juli – september

Du vil ikke opleve de helt store ændringer i juli, her er det nærmest status quo. De efterfølgende to måneder er til gengæld meget interessante. Du vil opleve, at du får meget mere energi, samtidig vil du få mulighed for at tage ud og rejse. Livet leves, og du nyder det. Du vil få succes med de nye tiltag, du kaster dig ud i, specielt når det er noget anderledes og spændende. Pas lidt på helbredet.

Det går godt imellem dig og din partner. I vil opleve nye ting sammen, og I har samme mål og værdier. Sørg gerne for at komme lidt væk hjemmefra. Er du single, har du op til flere muligheder.

Årshoroskop for 2014

skytte

Da du holder af at rejse og opleve nye ting, så bliver det er dejligt år for dig. Det kan både være direkte rejser, men også rejser på det indre plan, det at udvide din horisont og tænke nye tanker. Hvis du er studerende, eller påtænker efteruddannelse og kurser, vil året blive særlig gunstigt.

 

Job og økonomi
Du vil ikke opleve de helt store forandringer på dit job, med mindre du begynder at lære noget nyt, hvilket i så fald vil åbne nye døre. Du vil langt hellere bruge din tid på din partner, familien og boligen. Der vil opstå muligheder, men det er lige så meget op til dig selv at skabe dem. Har du ikke lyst til forandring, så vil du hygge dig med tingene, som de er.

Du oplever økonomisk fremgang, især først på året. Du får lyst til at spendere det, du har i overskud, men gem lidt til en rejse senere på året.

Kærlighed og hjemmet
Et stærkt og harmonisk parforhold skaber et godt fundament. Du og din partner er gode til at arbejde sammen og nå til enighed, derfor kan I også med held kaste jer ud i nye projekter i jeres bolig. Aftaler I på forhånd, hvordan tingene skal være, få I succes. Tingene kan dog tage lidt længere tid end først planlagt.

Er du ikke i et forhold, er der mange muligheder for flirt og romantik. Hvis du ønsker noget seriøst, skal du dog kæmpe lidt mere for det.

Årets råd: Afslut først igangværende projekter, inden du starter på noget nyt. Det skaber bedre resultater. 

Kvindetid artikler
Kiras sommerhaps: aubergineruller med knas

Kiras sommerhaps: aubergineruller med knas

Kira byder på auberginer med hytteost, rødløg, citronskal, hvidløg, mandler og rosmarin.

Konkurrence: Vind en top fra Bernie’s ZOO

Konkurrence: Vind en top fra Bernie’s ZOO

Sådan deltager du Smut ind og like Kvindetid på facebook https://www.facebook.com/kvindetid.dk?fref=ts, find opslaget om konkurrencen og skriv TOP i kommentarfeltet så deltager du automatisk. Vinderen får direkte besked

Joan B: Få pænere bikinilinje med ShaveSafe

Joan B: Få pænere bikinilinje med ShaveSafe

Danske Nana Rytter Nielsen valgte at tage sagen i egen hånd, da hun ikke kunne opdrive et effektivt produkt, der evnede at få bugt med hendes barberknopper og indgroede hår. I samarbejde med et farmaceutisk firma udviklede den unge, danske iværksætter så serien ShaveSafe.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Kvartalshoroskoper for juli til september

Kvartalshoroskoper for juli til september

Gå ikke glip af dit kvartalshoroskop for juli til september. Klik på horoskop og se under de enkelte stjernetegn hvad du har i vente disse sommermåneder.

Ferie og stjernetegn

Ferie og stjernetegn

Det er sommerferien og vi bringer derfor en artikel om stjernetegn og ferie, der er lagt op til et godt grin! Passer det mon på dig ?

Fik du læst disse?
Maj Wismann: Kan jeg lære at stole på dig igen?

Maj Wismann: Kan jeg lære at stole på dig igen?

Hvis det er første gang, du oplever, at din partner har brudt tilliden, og du er i tvivl om, om du skal blive i forholdet, så vil jeg anbefale dig at blive og give det lidt tid!

Michelle Hviid: er I blevet sindssyge?

Michelle Hviid: er I blevet sindssyge?

Karakterer fra første klasse. Så ved jeg lynhurtigt hvem min datter skal, og ikke skal, lege med.

Vind Sofia Manning og Mie Kaaes nye bog: Hvad vil du virkelig?

Vind Sofia Manning og Mie Kaaes nye bog: Hvad vil du virkelig?

Vi udlodder 5 eksemplarer af bogen “Hvad vil du virkelig – om at realisere sin livsdrøm”. Skrevet af Sofia Manning og Mie Kaae