skytte
22. november - 20. december
Se andre horoskoper

Skytte

fødselshoroskoper12 generelle astrologiske tendenser for 2015. Personlig frihed, at søge indad og tage ansvar for det, der sker omkring os. Der er fokus på vores individuelle rolle i fællesskabet. Kærlighed, økonomi, vores retssystem og selvfølgelig folketingsvalget. Klik 2015

ÅRSHOROSKOP – hvad har du i vente i 2015? Bestil dit årshoroskop HER kr. 149,-

.

Weekendhoroskop

Arranger ikke for meget, når det kommer til stykket, vil du ikke have lyst til at være meget social. Du vil nyde at bruge noget energi, gå eventuelt en lang tur.

Kærlighed:
Arbejdsliv:
Vitalitet:
    
  
    
I dag svinger du godt med
Svinger godt med...
Vandbærer
20. januar - 18. februar
Få konkrete bud på, hvordan dit næste år vil forme sig i et ÅRSHOROSKOP eller se, hvilke muligheder du selv har for at forandre dit liv i et personligt FØDSELSHOROSKOP.

Køb et personlig horoskop →

fra 149,00 DKK
Køb

Ugehoroskop uge 9

Du kan gå glip af vigtige detaljer, så træd et skridt tilbage og se tingene lidt udefra engang i mellem. Du har gode muligheder for at komme i mål med dine vigtige projekter, så det er nødvendigt, at du holder fokus. Ikke alt skal dog være arbejde, der bliver også mulighed for sjov.

PS: Hør din familie, hvad de har lyst til.

Kvartalshoroskoper for januar – marts

Tilmeld dig gerne nogle spændende kurser eller en ny uddannelse, du vil virkelig nyde at lære noget nyt. At få spændende input giver dig meget mere energi. Du vil ikke tage let på tingene i år, og allerede nu vil du sikkert føle, at du er blevet pålagt et meget større ansvar. Samtidig må du kæmpe med, at de ting du foretager dig tager længere tid. Det bliver en mindre frustrerende tid for dig, hvis du prioriterer dine opgaver og samtidig laver en lille status ind i mellem. Du skaber harmoni i dit parforhold ved at involvere din partner i dine tanker og overvejelser.

Årshoroskop for 2015

skytte

Forbered dig på, at det tager dig længere tid at opnå det, du gerne vil. Året kalder på seriøsitet og fokus, men så kan du også nå langt. Ser du på det positive og ikke forhindringerne, vil det blive meget lettere for dig, og for dem du omgiver dig med.

.

Job og økonomi

Der kommer for alvor gang i din karriere og dine jobmuligheder efter sommeren. Du kan med held tilegne dig ny viden via kurser eller uddannelse inden, så du få dine ressourcer støvet af. På den måde er du klar til at gribe de spændende chancer. Der bliver større fokus på udlandet enten via et samarbejde eller direkte via rejser. Du er så heldig stillet, at du ikke behøver at tænke meget på økonomi. Du tiltrækker nemlig de penge, du skal bruge.

Kærlighed og hjemmet
Til tider har du så meget at se til, at din partner og familien vil føle sig tilsidesat. Dette er ikke den bedste grobund for et godt parforhold, så du må være mere opmærksom. Du kan undgå de store kriser ved at tale med din partner og give udtryk for dine behov. Kommunikationen imellem jer er meget vigtig. Er du single, er et nyt parforhold en mulighed, men du stiller mange krav, så det bliver ikke let. Du ønsker ikke at gå på kompromis, for så vi du hellere undvære.

Årets råd: Når det er muligt for dig så tag ud og rejs. Her vil du virkelig slappet af, og du nyder at få nye, spændende input.

Kvindetid artikler
Mariakaisa: Så let kan manifestation være

Mariakaisa: Så let kan manifestation være

Jeg har verdens sejeste datter, hun har den reneste forbindelse til universet og sin egen kraft. For hende er manifestation helt naturligt. I forgårs aftes kom hun til mig og bad om en rubinskive, hun måtte lige manifestere nogle penge og job.

Lucy Lee: Når en dør lukkes, åbnes der altid en ny

Lucy Lee: Når en dør lukkes, åbnes der altid en ny

Og det er absolut min erfaring, at jo mere man har sig selv med i sin planlægning – altså planlægger i overensstemmelse med ens egne værdier, og ikke efter andres værdier eller forventninger – desto nemmere går det med at føre planen ud i livet.

Michelle Hviid: Jeg elsker

Michelle Hviid: Jeg elsker

Halvkærligt (men hånligt) siger de, “Du er god til at forelske dig” (med et usynligt spørgsmålstegn bagefter). Man venter på, at jeg forholder mig til det de siger. Det gør jeg så nu. Ja. Han er pisseklog og sjov, modig og indsigtsfuld, intelligent og lækker – og min. Klart jeg hægtede mig totalt fast. Igen.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Astrologiske tendenser for ugen der kommer

Horoskoper. Hvad kan du forvente af ugen der kommer? Kvindetid bringer her astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser.

Vind et årshoroskop gennem Kvindetid

Vind et årshoroskop gennem Kvindetid

Du kan vinde et årshoroskop til en værdi af 149,- kr gennem Kvindetid. Du går ind i vores facebook gruppe og liker opslaget, der hedder ”Vind et årshoroskop gennem Kvindetid”

Astrologiske forudsigelser 2015

Astrologiske forudsigelser 2015

Astrologiske forudsigelser 2015. Herunder kan du læse astrolog Lykke Larsens bud på 12 generelle tendenser for 2015. Det bliver langt fra et gennemsnitligt år. Læs også dit personlige årshoroskop, hvad har du i vente for året der kommer.

Fik du læst disse?
Katrine Fagerholt: Træt af at være ”hende den skrappe”?

Katrine Fagerholt: Træt af at være ”hende den skrappe”?

Vi bliver nødt til at se på, om vores forventninger til hinanden er realistiske. Det er ikke noget, vi alene kan gætte os til, men vi må spørge vores partner

Tini Owild: En dragt – 3 forskellige looks

Tini Owild: En dragt – 3 forskellige looks

Kan du gå til din datters konfirmation iført en hjemmehyggedragt til 399 kroner? Kan du gå på cafe med din veninde dagen efter i den samme hjemmehyggedragt – uden at hun bemærker, at du IGEN (!) har den dragt på?

Henriette Eiby Christensen: Jeg har lige brændt min dagbog

Henriette Eiby Christensen: Jeg har lige brændt min dagbog

Ja. Jeg var ved at gøre rent og faldt over den. En smuk blank bog i A4 i gul og lyserød. Jeg bladrede i den.Jeg fik det dårligt.