Få orgasmer – med din iPhone!

 

 Få orgasmer – med din iPhone!

Af Dorte Lund
Den digitale tidsalder er for alvor rykket helt ned i trusserne. Med den lille gadget OhMiBod kan din kæreste være på ferie i Spanien og give dig orgasmer hjemme i Danmark…

Vi lever for alvor i en digital tidsalder, hvor afstand intet betyder. Heller ikke seksuelt takket være en nyskabende gadget, der med et trylletouch fjerner en del af ulemperne ved langdistanceforhold. Eller bare øger spændingen, når hun er ude, og han må blive hjemme.

Vibratoren OhMiBod Blue Motion sexlegetøj (http://erotik.dk/ohmibod-bluemotion-app-controlled-massager) er netop landet på hylderne hos sexlegetøjsbutikkerne, klar til at servicere alle med en seksuel puls. Og en iPhone.

– Det her må siges at være et produkt, der placerer sig i superligaen for sexlegetøj, og vores kunder er på ingen måde hightech-forskrækkede. Vi ved derfor, at der vil komme et ryk, vi skal være forberedt på, så vi har købt solidt ind, udtaler Louise R. fra den erotiske webshop Erotik.dk, der forventer, at det samme vil ske med OhMiBod, fordi den, som hun siger, er helt i sin egen liga.

– Produktet i sig selv er fantastisk. Tænk at sidde i ét land og kunne dyrke sex med sin kæreste i et andet. Eller bare i to forskellige danske byer eller to forskellige hjørner af den samme bar, fortsætter hun.

MR:
Det summende ”trusseindlæg”

Uden tilkøb i App Store har OhMiBod i sig selv en rækkevidde på op til otte meter, hvilket kræver, at I leger på den samme postadresse. Men ved tilkøb kan rækkeviden i princippet øges i det uendelige, og orgasmen kan leveres på tværs af landegrænser.

Og hvad kan det så, det summende ”trusseindlæg”, ud over at tilfredsstille app-fetichister?

Tja, til en start kan det kun noget, hvis I hver har en smartphone og har downloaded app’en, der udgør hele forbindelsesleddet mellem den, der styrer, og den person, der styres mod orgasmen. Nå ja, og hun har den lille vibrator i trussen. Er det på plads, åbner en næsten vild verden af erotisk leg sig.

MR:
Vibrerer til stemmeføring og bevægelser

Den lille gadget har ifølge producenten fem funktioner, der kan eksperimenteres med:

– Rythm leverer almindelige og fastprogrammerede vibrationer, som man ser ved en almindelig vibrator.
– Touch sender de fingerspidsbevægelser, der foretages på mobilens skærm, videre til vibratoren i hendes trusser.
– Tap & Record optager fingrenes tryk på skærmen, så brugerne selv kan designe vibrationsmønstre og gemme dem.
– Wave intensiverer vibrationerne, når iPhonen f.eks. tiltes til vandret stilling.
– Og endelig er der voice, hvor man kan optage en op til 60 sekunder lang lydfil. Her omdannes det, han f.eks. siger, til vibrationer i OhMiBod, så du kan stønne ”Oh, my God!”

… Med mindre du er i byen, for så får du muligvis et forklaringsproblem.

*www.Erotik.dk er en af Danmarks største webshops med erotisk legetøj til ham, hende og par. Shoppen bestræber sig på at være først med det nye og til priser liggende under andre webshops.

 

 

Kommentarer skrevet af andre
Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
3 tips til at gøre hverdagen med småbørn lidt lettere

3 tips til at gøre hverdagen med småbørn lidt lettere

Hverdagen med småbørn kan hurtigt blive et kompliceret puslespil når vuggestue, arbejde, indkøb, og eventuelle sygedage skal gå op. Her får du 3 fif til at gøre hverdagen sammen lidt lettere!

Mit ego råber IDIOT og mit hjerte hvisker, jo jo selvfølgelig kan du

Mit ego råber IDIOT og mit hjerte hvisker, jo jo selvfølgelig kan du

Mit ego råber IDIOT og mit hjerte hvisker, jo jo selvfølgelig kan du. Der er nu noget magisk over det, når en nedtælling går fra et trecifret til et tocifret tal. Rejsen mod mit første marathon er nu kortet ned til små 99 dage… eller 2376 timer… but still… who´s counting ! Januar slutter med […]

En ny, god hverdag

En ny, god hverdag

En ny, god hverdag. Somme tider er det faktisk få ændringer, der kan gøre de store, gode forandringer, det er ganske enkelt blevet tid til fornyelse! Tid til at trække vejret og mærke efter. Er der brug for en større overhaling i boligen, eller vil nogle nye møbler eller tilbehør måske gøre tingene lysere og sjovere?

Astrologi artikler
Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Trine Thorendal

Kvindetid med Trine Thorendal

Vi snakker sindssygt meget om bryster. Mindst lige så meget som jeg formoder, at mænd gør

Mød en kvinde, der har gjort en forskel – på sin egen måde

Mød en kvinde, der har gjort en forskel – på sin egen måde

Det at gøre en forskel, er noget der betyder meget for de fleste af os. At gøre noget godt for andre, eller inspirere andre, er nemlig et naturligt instinkt og behov, vi har som mennesker. Men hvad indebærer det, at gøre en forskel, egentlig?

Michelle Hviid: Se mig, jeg steger bacon

Michelle Hviid: Se mig, jeg steger bacon

Det er et billede på kvinder som overpræsterer og løber sig ihjel derhjemme og på arb men faktisk er virkelig trætte og trænger til TLC