Få opskriften på Pulled Pork

 

Pulled PorkPulled Pork – Langtidsstegt nakkekam

Sidste weekend lavede jeg pulled pork. Jeg er vild med smagen og endnu mere vild med konceptet. Det er fantastisk gæstemad og kan serveres i alle mulige afskygninger. Jeg havde valgt at lave mashed potatoes og coleslaw som tilbehør, men det smager også himmelsk som kød i en burger. Du kan gøre alverdens ting med det. Sidst men ikke mindst, så er det nemt at lave. Det skal langtidssteges og passer stort set sig selv.

Nedenstående portion blev lavet og varede i 2 dage. Så er du advaret. Der spises væsentlig mere kød, når det er lavet på denne måde, fordi der er så meget smag og tekstur, at man bare ikke kan få nok.

Du skal bruge:
1 nakkekam på ca. 2 kg.

Marinade:
250 g muscovadosukker eller farin.
1/2 glas sennep
1 dl. Olivenolie

Stegen smøres ind i marinaden. Det kan gøres dagen før, men jeg gjorde det faktisk samme dag og smagen var skøn alligevel. Kom stegen i en forvarmet ovn ved 110 grader i mindst 9 timer. Hver halve time blev stegen væddet med sin egen marinade. Jeg tog en ske og brugte saften/marinaden i fadet til at komme på stegen. (Samme princip som når du laver andesteg).

Når der er gået 9 timer, så sluk for ovnen, men lad steget stå i ovnen i en lille halv time. Tag den ud og træk med to gafler i kødet. Kødet er så mørt, at det bare kommer af uden de store problemer. Server som du har lyst. Smager også skøn med en lækker salat til og intet andet.

Har du lyst til at få en e-bog gratis med lækre opskrifter, så kig på www.sundtoggodt.dk og tilmeld dig ude i højre side. Det er smagsprøver fra min kommende bog. Vil du gerne holdes ajour med hvad jeg laver af mad og søde sager, så følg med på Facebook på www.facebook.com/SundtogGodtKvindetidskort1

 

Skriv din egen kommentar

*

Kvindetid artikler
Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen. Efter en del år i selvudviklingsfaget, må jeg erkende, at kroppen fylder mere og mere i min passion, og derfor giver det mening, at give den fuld skrue, når det kommer til kroppen i forbindelse med coachingfaget.

København din…. Lune gryde!

København din…. Lune gryde!

Når man som jeg, en fuldmoden kvinde i sin bedste alder, vælger… at presse sin krop OG sind gennem en vridemaskine – Så kunne du måske godt ha´ sørget for, bare en ANELSE mildere temperature.

Det siger dit mobilcover om dig

Det siger dit mobilcover om dig

Vi lever i en smartphonekultur, hvor telefonerne dikterer vores liv. Vi har det med at gå ligeså meget op i, hvad vi iføre vores telefon, som os selv. Men har du egentlig tænkt over, hvad dit mobilcover siger om dig?
Vi giver dig her fire forskellige typer.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 17 Ugen, der kommer Ugen bærer præg af to dynamiske aspekter, Merkur kvadrat Saturn, Mars konjunktion […]

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Fik du læst disse?
Ny bog giver recepten på varig kærlighed

Ny bog giver recepten på varig kærlighed

Parterapeut Ingrid Ann Watson og læge og klinisk sexolog Jesper Bay-Hansen har set på, hvad mange par angiver som årsagerne til, at gnisten forsvinder, og kærligheden fordufter, og samlet nogle af deres bedste erfaringer fra deres samtaleklinikker i brugsbogen De 9 kærlighedsregler.

Zoë Escher: Hvad er en japansk omakasemenu?

Zoë Escher: Hvad er en japansk omakasemenu?

I Japan har man et begreb der hedder omakase. Omakase betyder, at det er kokken som bestemmer menuen og, hvad der bliver serveret lige netop den aften. Læs mere om, hvad Zoë skriver om denne spændende menu.

Lucy Lee: Mayday-Mayday-Mayday – husk at bede om hjælp

Lucy Lee: Mayday-Mayday-Mayday – husk at bede om hjælp

Har du haft lyst til at skrige MAYDAY-MAYDAY-MAYDAY eller sende en SOS – men ikke gjort det, fordi du var for stolt, for ambitiøs, for meget den pæne pige eller bare for presset til at bede om hjælp?