En værdig død

 

Fakta ark
AngelKIT er en “hjælpepakke” til pårørende til terminalt syge og
døende patienter og indeholder:
Guiden “Værdighed i sidste stund”af forfatter og tidligere kræftpatient Susan Binau, der er konkrete råd til de pårørende her og nu.
Bogen “En Værdig Afsked”skrevet af læge Klara Balling og Susan Binau.
Bogen giver konkret viden om blandt andet begravelse, tilskud og
testamente.
Et elektronisk/LED lys, da det normalt ikke er tilladt at skabe en rolig og afslappet belysning på et hospital med levende lys.
En læbepomade til at fugte læberne med
En flaske uparfumeret økologisk olie
En engel – et universelt bud om fred
En MusiCure CD af den danske musiker og komponist Niels Eje. Om MusiCure. MusiCure er udviklet med henblik på at have en beroligende og afslappende virkning og give positiv mentalstimulation og inspiration.
Skabelsen og udviklingen af musikken er baseret på den feedback, viden og indsigt som den medicinske forskning har tilvejebragt siden 1998. Musikken er i dag hyppigt anvendt som en supplerende behandling på mange
hospitaler, klinikker og hospice verden over og effekten af supplerende behandling med MusiCure er beskrevet og dokumenteret i talrige videnskabelige artikler i internationale medicinske tidsskrifter.
Mere information om MusiCure og forskningen bag CD-serien kan findes på:
http://www.musicure.com>og<http://www.musicahumana.org

Kvindetid artikler
Alt I Energier En Spirituel Workshop

Alt I Energier En Spirituel Workshop

Kunne du tænke dig at vide mere om eller arbejde med den spirituelle verden, Clairvoyance, Aura, Healing, meditation og Astrologi. Du vil lære om den åndelige verden og dens opbygning, om clairvoyance vejledere og guider. Vi kommer omkring Healing, Aura, Meditation og Horoskopets opbygning og tydning og mon ikke der også bliver tid til lidt Hypnosesnak.

Del 3: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Del 3: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Taknemmelighed er den højeste energifrekvens, du kan være på. Taknemmelighed er helende. Taknemmelighed transformerer. Taknemmelighed føles vidunderligt, åbner hjertet, blødgør egoet og gør dig smuk og glødende. What’s not to like? 

Del 2: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Del 2: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Du kan ikke altid kontrollere omstændighederne, men du kan justere dine forventninger. Opslugt af dine egne følelser, dine tanker – dit eget drama med andre ord – spejler du alt op af dine egne behov og fluktuerende emotioner.

Astrologi artikler
Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Henriette Eiby Christensen: Spejle er ikke, hvad de har været.

Henriette Eiby Christensen: Spejle er ikke, hvad de har været.

Gad vide, hvad det er, der sker i løbet af sådan en solfjern vinter? Har det været for mørkt til at kunne se spejlets refleksioner ordentligt? Har man været for depri til at se sig selv i øjnene – sådan rigtigt? Bare købt nye stretch bukser? Et nummer større? Glemt at farve håret?

Er det tid til en hyggelig pigeaften?

Er det tid til en hyggelig pigeaften?

En gang imellem er der bare ikke noget bedre end at reservere en aften til storhygge med dine nærmeste veninder. Det giver godt humør og fornyet energi at få set de venner, du holder allermest af

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring

Kvinderne skaber forandring. Når kvinderne i Afrikas største slum får et job, giver det ikke kun kvinderne en bedre hverdag. Det er også med til at sikre, at børnene i slummen får den rette ernæring, behandling og uddannelse.