En værdig død

 

Fakta ark
AngelKIT er en “hjælpepakke” til pårørende til terminalt syge og
døende patienter og indeholder:
Guiden “Værdighed i sidste stund”af forfatter og tidligere kræftpatient Susan Binau, der er konkrete råd til de pårørende her og nu.
Bogen “En Værdig Afsked”skrevet af læge Klara Balling og Susan Binau.
Bogen giver konkret viden om blandt andet begravelse, tilskud og
testamente.
Et elektronisk/LED lys, da det normalt ikke er tilladt at skabe en rolig og afslappet belysning på et hospital med levende lys.
En læbepomade til at fugte læberne med
En flaske uparfumeret økologisk olie
En engel – et universelt bud om fred
En MusiCure CD af den danske musiker og komponist Niels Eje. Om MusiCure. MusiCure er udviklet med henblik på at have en beroligende og afslappende virkning og give positiv mentalstimulation og inspiration.
Skabelsen og udviklingen af musikken er baseret på den feedback, viden og indsigt som den medicinske forskning har tilvejebragt siden 1998. Musikken er i dag hyppigt anvendt som en supplerende behandling på mange
hospitaler, klinikker og hospice verden over og effekten af supplerende behandling med MusiCure er beskrevet og dokumenteret i talrige videnskabelige artikler i internationale medicinske tidsskrifter.
Mere information om MusiCure og forskningen bag CD-serien kan findes på:
http://www.musicure.com>og<http://www.musicahumana.org

Kvindetid artikler
Alt I Energier En Spirituel Workshop

Alt I Energier En Spirituel Workshop

Kunne du tænke dig at vide mere om eller arbejde med den spirituelle verden, Clairvoyance, Aura, Healing, meditation og Astrologi. Du vil lære om den åndelige verden og dens opbygning, om clairvoyance vejledere og guider. Vi kommer omkring Healing, Aura, Meditation og Horoskopets opbygning og tydning og mon ikke der også bliver tid til lidt Hypnosesnak.

Del 3: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Del 3: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Taknemmelighed er den højeste energifrekvens, du kan være på. Taknemmelighed er helende. Taknemmelighed transformerer. Taknemmelighed føles vidunderligt, åbner hjertet, blødgør egoet og gør dig smuk og glødende. What’s not to like? 

Del 2: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Del 2: Sådan skaber du en jul, du kan lide

Du kan ikke altid kontrollere omstændighederne, men du kan justere dine forventninger. Opslugt af dine egne følelser, dine tanker – dit eget drama med andre ord – spejler du alt op af dine egne behov og fluktuerende emotioner.

Astrologi artikler
Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Diamanter – kvindens bedste ven

Diamanter – kvindens bedste ven

Diamanter – kvindens bedste ven. Der er aldrig tid nok, når det gælder shopping, og vi nyder ofte at bruge flere timer på at lede efter det helt rigtige sæt tøj eller den perfekte lampe.

Joan B: Mor er gået i skarp bækkenbundstræning!

Joan B: Mor er gået i skarp bækkenbundstræning!

Joan B: Udover at det tydeligvis er en super måde at motionere på, endte jeg desværre også med en våd trusse – og nej, ikke våd på den positive måde.

Lucy Lee: Gode råd til at bevare roen efter ferien

Lucy Lee: Gode råd til at bevare roen efter ferien

Den ensformige hverdag står for døren med alt det der følger med af vækkeur, madpakker, børn og travlhed. Men behøver det at være sådan?