En værdig død

 

Fakta ark
AngelKIT er en “hjælpepakke” til pårørende til terminalt syge og
døende patienter og indeholder:
Guiden “Værdighed i sidste stund”af forfatter og tidligere kræftpatient Susan Binau, der er konkrete råd til de pårørende her og nu.
Bogen “En Værdig Afsked”skrevet af læge Klara Balling og Susan Binau.
Bogen giver konkret viden om blandt andet begravelse, tilskud og
testamente.
Et elektronisk/LED lys, da det normalt ikke er tilladt at skabe en rolig og afslappet belysning på et hospital med levende lys.
En læbepomade til at fugte læberne med
En flaske uparfumeret økologisk olie
En engel – et universelt bud om fred
En MusiCure CD af den danske musiker og komponist Niels Eje. Om MusiCure. MusiCure er udviklet med henblik på at have en beroligende og afslappende virkning og give positiv mentalstimulation og inspiration.
Skabelsen og udviklingen af musikken er baseret på den feedback, viden og indsigt som den medicinske forskning har tilvejebragt siden 1998. Musikken er i dag hyppigt anvendt som en supplerende behandling på mange
hospitaler, klinikker og hospice verden over og effekten af supplerende behandling med MusiCure er beskrevet og dokumenteret i talrige videnskabelige artikler i internationale medicinske tidsskrifter.
Mere information om MusiCure og forskningen bag CD-serien kan findes på:
http://www.musicure.com>og<http://www.musicahumana.org

Kvindetid artikler
Guide til de bedste venindegaver

Guide til de bedste venindegaver

Din veninde skal fejres i anledningen af hendes fødselsdag, jubilæum, flytning eller noget helt fjerde. Det ønsker du helt naturligt at støtte op om – ved at deltage i festlighederne og i øvrigt medbringe en lille gave. Det store spørgsmål er så bare, hvilken gaveidé der er den bedste.

Lykkes Pumpkin Pie

Lykkes Pumpkin Pie

Traditionen tro bringer vi opskriften på Lykkes lækre Pumpkin Pie eller græskartærte, som der er tradition for, at man spiser i USA og Canada

Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen. Efter en del år i selvudviklingsfaget, må jeg erkende, at kroppen fylder mere og mere i min passion, og derfor giver det mening, at give den fuld skrue, når det kommer til kroppen i forbindelse med coachingfaget.

Astrologi artikler
Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Årshoroskoper 2017 – hvad har du i vente?

Året 2017 starter med en del stress. Der er trang til oprør, frihedskampe og uro i det hele taget. Nu kan du læse dit årshoroskop og se, hvad du har i vente i 2017.

Fik du læst disse?
Hvor mange stemmer har du i din indre dialog?

Hvor mange stemmer har du i din indre dialog?

Jeg er begyndt at give stemmerne navne for at kunne distancere dem fra mig selv

Fem ideer til oplevelsegaver til din mand

Fem ideer til oplevelsegaver til din mand

Fem ideer til oplevelsegaver til din mand. Hvis du vil give manden i dit liv en rigtig spændende og særlig gave, er det en god idé at overveje en oplevelse. Her giver Kvindetid lidt inspiration, intet mindre end fem rigtig gode gaver til mænd, som han sikkert vil sætte pris på.

Giv din bolig et nyt og smart look

Giv din bolig et nyt og smart look

En biopejs fås i adskillige lækre og smarte designs, hvor du kan finde en der passer til din smag og bolig, find på pejseringen.dk. På den måde sikrer du varmen og et blændende lys, samtidig med at det ser stilfuldt ud i din bolig.