En værdig død

 

Fakta ark
AngelKIT er en “hjælpepakke” til pårørende til terminalt syge og
døende patienter og indeholder:
Guiden “Værdighed i sidste stund”af forfatter og tidligere kræftpatient Susan Binau, der er konkrete råd til de pårørende her og nu.
Bogen “En Værdig Afsked”skrevet af læge Klara Balling og Susan Binau.
Bogen giver konkret viden om blandt andet begravelse, tilskud og
testamente.
Et elektronisk/LED lys, da det normalt ikke er tilladt at skabe en rolig og afslappet belysning på et hospital med levende lys.
En læbepomade til at fugte læberne med
En flaske uparfumeret økologisk olie
En engel – et universelt bud om fred
En MusiCure CD af den danske musiker og komponist Niels Eje. Om MusiCure. MusiCure er udviklet med henblik på at have en beroligende og afslappende virkning og give positiv mentalstimulation og inspiration.
Skabelsen og udviklingen af musikken er baseret på den feedback, viden og indsigt som den medicinske forskning har tilvejebragt siden 1998. Musikken er i dag hyppigt anvendt som en supplerende behandling på mange
hospitaler, klinikker og hospice verden over og effekten af supplerende behandling med MusiCure er beskrevet og dokumenteret i talrige videnskabelige artikler i internationale medicinske tidsskrifter.
Mere information om MusiCure og forskningen bag CD-serien kan findes på:
http://www.musicure.com>og<http://www.musicahumana.org

Kvindetid artikler
Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen

Be Change Krops Coachuddannelsen. Efter en del år i selvudviklingsfaget, må jeg erkende, at kroppen fylder mere og mere i min passion, og derfor giver det mening, at give den fuld skrue, når det kommer til kroppen i forbindelse med coachingfaget.

København din…. Lune gryde!

København din…. Lune gryde!

Når man som jeg, en fuldmoden kvinde i sin bedste alder, vælger… at presse sin krop OG sind gennem en vridemaskine – Så kunne du måske godt ha´ sørget for, bare en ANELSE mildere temperature.

Det siger dit mobilcover om dig

Det siger dit mobilcover om dig

Vi lever i en smartphonekultur, hvor telefonerne dikterer vores liv. Vi har det med at gå ligeså meget op i, hvad vi iføre vores telefon, som os selv. Men har du egentlig tænkt over, hvad dit mobilcover siger om dig?
Vi giver dig her fire forskellige typer.

Astrologi artikler
Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for ugen

Astrologiske tendenser for uge Vi bringer astrolog Karl Aage Jensens generelle astrologiske tendenser for ugen, der kommer. Læs flere aktuelle kommentarer til landets og verdens begivenheder direkte på AstrologiHuset og Karl Aages Jensens blog her Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her  . Uge 17 Ugen, der kommer Ugen bærer præg af to dynamiske aspekter, Merkur kvadrat Saturn, Mars konjunktion […]

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvartalshoroskoper for januar – marts 2018

Kvindetid ønsker vores læsere et vidunderligt nytår med nye kvartalshoroskoper for januar – marts 2017. Hvad har du i vente? Klik ind nu og læs dit nye kvartalshoroskop & årshoroskop for 2017

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Gaveideer til de 12 stjernetegn.

Få inspiration til julegaverne her, hvad giver du til din søster født i Løven eller din mand født i Tyren.

Fik du læst disse?
Kvindetid med Majken Matzau

Kvindetid med Majken Matzau

Vi mødes, toplækre og drikker champagne og cocktails i syndige mængder, danser og taler om alt

Astrologiens historie

Astrologiens historie

Fra det gamle Egypten over Grækenland til det Romerske Imperium, op gennem middelalderen til Renæssancens Europa, har astrologien overlevet, og er blevet udviklet og raffineret til den seriøse og brugbare astrologi, som astrologer bruger i dag

Zöe Escher: Sådan forvandler du grøntsagsrester til velsmagende sushi

Zöe Escher: Sådan forvandler du grøntsagsrester til velsmagende sushi

Hvorfor ikke forvandle resterne til små makiruller, ruller der egner sig perfekt til en lille forret. Her følger en opskrift på en makirulle.